hétfő, január 22, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "vázlat"

Címke: vázlat

Tegnap hivatalosan is bejelentette az Universal Pictures, hogy a Jurassic Park sorozat negyedik része Jurassic World címen fog érkezni a mozikba, mégpedig 2015. június 12-én, és természetesen teljes 3D-ben. Mai nap egy "trailer pitch"-nek nevezett anyag bukkant fel, amelyet Iain McCaig vázlattervező készített a filmhez, és néhány pterodaktiluszhoz hasonló ősi hüllőt láthatunk benne, amit megkeserítik egy fürdőző életét.

Gondolom senkinek sem kel részletezni, milyen hullámokat keltett, amikor a Warner Bros bejelentette, hogy Ben Affleck lesz Batman az új Superman vs Batman filmben (és feltehetően ezt követően a további filmekben), a mai nap pedig váratlanul felbukkant néhány vázlatkép egy képregénytervből, amin kapunk egy kis betekintést, hogyan fog festeni a nem éppen szuperhős fazonú színész a denevérember szerepében. A rajzokat Steve Scott készítette, aki Christopher Nolan-nal karöltve A sötét lovag képregényváltoztatát is elkészítette.

Az elmúlt pár hónapban több pletyka is arra engedett következtetni, hogy a Bosszúállók 2-ig nem fog találkozni Hulk-kal, ám a két legújabb Vasember 3 vázlatkép alapján nem ez lesz a helyzet - a két páncél közül ugyanis az egyik nem más, mint a "Hulkbuster" névre keresztelt darab, amit kifejezetten azért fejlesztett ki Tony Stark, hogy ha a szükség úgy hozza, fel tudja venni a harcot a dühöngő zöld óriással...

Sokan talán olvastátok, hogy a Vasember 3. marketingcsapata készített egy Arc reactor névre keresztelt Facebook alkalmazást, amelyre kattintva egy, a rajongók számának növekedésével egyre magasabb százalékot mutató készüléket érünk el. Amint elérjük a 100%-ot, egy videót fogunk látni a készülő filmből, de addig is várnak ránk ránk meglepetések - most, 33%-nál a cikk elején található vázlat bukkant elő...

Aligha van rajongó, aki ne látta volna A Bosszúállók stáblista uáni jelenetét, amelyben először mutatta meg magát Thanos - a film DVD és Blu-ray lemezén néhány eddig nem látott vázlatkép is előkerült róla. Bár a képregényrajongók által jól ismert gonosz felbukkanásáról eddig csak pletykák vannak - állítólag először a Guardians of the Galaxy filmben, majd azt követően A bosszúállók 2-ben bukkan fel -, a Marvelnek esze ágában sincs eloszlatni a homályt a karakter körül, mindössze ennyi kommentet fűztek hozzá: "Nyilvánvalóan oka van, hogy odatettük a (Bosszúállók) végére. Terveink vannak vele."

A július elején látott vázlatkép után a közelmúltban egy újabb kép került elő a Marvel berkeiből, amin alaposan szemügyre vehetjük Tony Stark legújabb páncélját, - szám szerint a nyolcadikat. A Mark VIII-ról - és a korábbi páncélkoról egyaránt - korábban már láthattunk képeket, sokan szóvá tették, hogy a sok "arany" szerintük nem feltétlenül tesz jót az image-nek. A legújabb hírek megerősítették azt is, hogy a harmadik részben Don Cheadle visszatér Rhodes/Hadigép szerepébe, a színész pedig elárulta, hogy szívesen részt venne más filmekben is ebben a minőségében:

A Bosszúállók bemutatóját követően villágyorsan elkezdődtek a Vasember 3. munkálatai, a Marvel Studió most közzé is tett egy vázlatképet, ami a San Diego-i Comic Con 2012-n fogja fogadni a standukhoz látogató rajongókat. Az új képen Tony Stark, valamint az Extremis technológiával felturbózott Vasember páncél látható - a kép tanúsága szerint a nanotechnológia immár teljes mértékben feleslegessé tesz bármilyen segédeszközt a páncél felvételéhez, ami úgy tűnik, Stark bőréből nő ki. Érdekes és látványos megoldás.

Nagy megkönnyebbüléssel olvashattuk pár hete, hogy megoldottak Riddick film körüli pénzügyi problémák, és folytatódhat a forgatás – a jelek szerint Vin Diesel is visszatért a rendes kerékvágása, és jó szokása szerint ismét közzétett a Facebook-on egy, a filmhez készített vázlatot. A képen látható élőlény egy felturbózott sakálra emlékeztető, igényes részletességgel kidolgozott ragadozót ábrázol, mely valószínűleg egy a szinopszisban említett, Riddickre fenekedő vadak közül. A fotóhoz az alábbi szöveget mellékelte Diesel...

Közösségi oldalak

16,345RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
253KövetőKövetés
24,810FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés

Népszerű bejegyzések