péntek, január 19, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Űrdongó"

Címke: Űrdongó

A Transformers franchise soron következő, hatodik filmje a jövő decemberben érkező Űrdongó spin-off lesz, aminek szép lassan kialakul a végleges stábja: a rendező székben ezúttal Michael bay helyett (producerként azért ő is ott lesz) Travis Knight (Kubo és a varázshúrok) fog ülni, a főszereplő Hailee Steinfeld és Jon Cena mellé épp ma csatlakozott be John Ortiz is.

Szinte minden nap valami új hír a Transformers: The Last Knight környékéről, tegnap este éppen Michael Bay rendező tette közzé a hivatalos weboldalának nyitólapján a közönségkedvenc Űrdongó új autós kinézetét, ami - nem túl nagy meglepetésünkre - a 2016-os Chevrolet Camaro modell egy feltuningolt változata. Feltehetően hamarosan érkeznek a többiek is.

A jelek szerint tényleg komolyan veszi a Paramount Picture és a Hasbro azt a tavalyi évben tett ígéretét, miszerint beleerősítenek a Transformers franchise területén: pár nappal ezelőtt ugyanis bejelentették, hogy egy-egy év különbséggel, azaz 2017-18-19-ben sorra érkeznek majd a Transformers folytatások. A Hasbro egy nappal később kiegészítette a hírt azzal, hogy a 2018-as film nem más, mint Űrdongó önálló filmje, azaz az első spin-off a sorozatban.

A Paramount Pictures korábbban már közzétette, hogy egy teljes író csapatot fogadott fel a Transformers univerzumhoz, a terveik között a folytatások mellett több spin-off és animációs projekt is szerepel. A legújabb hírek szerint a spin-off egyike - nem túl meglepő módon - a fiatalabb korosztály egyik kedvenc Autobotja, Űrdongó körül fog forogni.

Sorra kerülnek napvilágra a Transformers 4 csillogó-villogó autómodelljei, és az elsők között már megcsodálhattuk Űrdongót is, aki májusban közzétett kép szerint egy 1967-es Camaro SS formájában jelent meg - most azonban Michael Bay rendező két újabb képet közölt le a film talán legszimpatikusabb karakterjéről, melyeken immár a 2014-es Chevrolet Camaro Concept modellje látható, azaz nagy valószínűséggel Bumblebee az első filmhez hasonlóan itt is több formában fog szerepelni.

A minap Optimus Prime, valamint két eddig nem ismert nevű autobot képét láthattuk, ma pedig - Michael Bay jóvoltából - Űrdongó Transformers 4-es kinézetét csodálhatjuk meg: jól látható, hogy a nézők nr1. kedvence a csapat fővezéréhez hasonlóan komoly arculati váltáson ment keresztül. Míg Űrdongó az első Transformers filmben a klasszikus 1977 Camaro formából a 2006-os modern autóvá változott át, a negyedik részben úgy tűnik, mégis visszatér a retro stílushoz...

Vasárnap kerül megrendezésre a 45. Super Bowl, amit az amerikaifutball szurkolók mellett a filmrajongók is okkal várhatnak a rengeteg eddig még nem látott TV Spot miatt. (itt megnézhetitek, melyik forgalmazó milyen filmekhez készít anyagot). Természetesen a Paramount Pictures is Transformers 3: Dark of the Moon filmjének TV spotja is műsoron lesz, mielőtt azonban ezt megtekinthetnénk, a Chevrolet is lenyomja saját reklámját, amit az korábbi évekhez hasonlóan a Transformers robotjaival, aktuálisan Űrdongóval próbálnak sikerre vinni...

Nem, nem lesz rendőrségi SUV formájú Álca a Transformers 3: The Dark of The Moon-ban, és nem is egy harci jelenetről van szó, mindössze egy újabb balesetről, ami a Transformers 3 forgatásán történt (nemrég egy kaszkadőr is komolyan megsérült). A forgatás jelenleg Washington DC-ben zajlik, ahol egy elég nagy területet lezártak a zavartalan munka miatt, valami rosszindulatú - vagy magát viccesnek gondoló - telefonáló azonban arról értesítette a helyi rendőrséget, hogy bomba fog robbanni a forgatás helyszínén...

Az előzőhöz képest, amin csak Űrdongó és füstölgő fegyvercsöve volt látható, kész tömegjelenet van: Shia LaBeouf és Megan Fox rohangálnak Optimus Vezér és Űrdongó előtt. Biztos nagy élmény lesz (lehet) IMAX-ban nézni a Transformers: a bukottak bosszúját, de sokan be fogják érni a hagyományos mozikkal is. A nyár egyik legnagyobb filmjének magyar bemutatója egyben nemzetközi premier is: 2009. június 24.

Közösségi oldalak

16,347RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
253KövetőKövetés
24,785FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés
  • Ganta: Pontosan, tökéletesen egyetértek!
  • Wolf: Pf…pont ők beszélnek, mikor kb ugyanúgy néznek ki?:D
  • Horváth Péter: Pedig Rey 10/10-es csaj volt a filmben. Sokkal jobb volt mint...
  • Reene: Nem hiszem, hogy színészek külseje miatt bukott. John Boyega szerintem...
  • Captain: Ja és nem ezért bukott valszeg, hanem azért mert elbagatellizált...
  • Captain: Hát pedig kedves cikkíró ahogy korábban már leírtam a casting valami...
  • Népszerű bejegyzések