vasárnap, január 21, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Underworld"

Címke: Underworld

Augusztus végén derült ki, hogy a Lakeshore Entertainment rebootolni akarja az Underworld filmeket, és mivel a rebootoknál nem szokás az eredeti főszereplőt visszatenni, rengeteg rajongó vette tudomásul csalódottan, hogy többet nem fog találkozni Kate Benckingsale-lel Selena, a vámpírnő szerepében.

11 év és 4 film után a Lakeshore Entertainment úgy döntött, reboot-olj az Underworld franchise-ot, és meg is bízta Cory Goodman-t (A pap – Háború a vámpírok ellen), hogy készítse el a forgatókönyvet az új filmhez. A pontos sztoriról egyelőre nincs információ.

Az emlékmás sajtókonferenciáján Kate Beckinsale-t kérdezték, hogy szeretne-e részt venni bármilyen Underworld folytatásban. A színésznő válaszában jelezte, hogy nem valószínű, hogy csinálna még egyet, de a stábnak mindenképpen folytatnia kellene nélküle. Beckinsale válasza azért is megmosolyogtató, mivel az Underworld Saga legutolsó része, az Underworld 4 - Az ébredés meglehetősen nyitott befejezéssel él...

Bár mindössze 4 nap telt el a legutóbbi Underworld 4. – Az ébredés előzetes óta, a Screen Gems készíett egy újabb változatot is hozzá, ráadásul összevágtak nekünk egy videót, ami a "legacy trailer" jelzőt kapta, és az első három részből tartalmaz jeleneteket, megismertetve a fő karaktereket és sztori elemeket azokkal, akik esetleg kíváncsiak az új részre, de nem látták az előző hármat.

A vámpírok és a farkasemberek nem mindig voltak ellenségek. Réges-régen a lycanok, vagyis a vérfarkasok a vérszívó nemesek rabszolgái voltak és hűen szolgálták a sötétség arisztokratáit. Azonban nem mindegyik vérfarkasnak tetszett ez az alárendelt viszony, és közülük is Lucian (Michael Sheen) vállalta fel, hogy a lázadó csapatok élére áll, és szembeszáll a kegyetlen vámpírfejedelem, Viktor (Bill Nighy) ellen. A lycanok, a szabadságért vívott küzdelemben, az ellenség soraiban is találnak támogatókat, ugyanis Lucian titkos szerelme épp Sonja (Rhona Mitra), a szép vámpírnő.

Közösségi oldalak

16,345RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
253KövetőKövetés
24,804FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés
 • Mep: Nos, ez valoban szar lett, csak tudnam miert kell a szart ket es fel...
 • ybvcvbxb: Ilyen nagyon még soha nem untam magam egy moziban!!! borzasztó...
 • tarhonya: Ebből az írásból is látszik, hogy a kritikus és a néző gyakran...
 • Miner: Kösz, Háború, meglessük! 🙂
 • war: “A magam részéről azért szívesen megnéznék egy átfogóbb életrajzi...
 • Balage: ez eddig elég jól néz ki
 • Népszerű bejegyzések

  sicario-2-soldadovideo

  Tomb Raider trailer #2video