kedd, október 16, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "TV spot"

Címke: TV spot

Az óriászörnyes filmek legjobban várt pillanatai mindig azok, amikor a monstrum más, hozzá hasonló méretekkel rendelkező lényekkel veszi fel a harcot - a Kong: Koponya-sziget e tekintetben igencsak el fogja kényeztetni a nézőket, ugyanis King Kong számtalan ellenfelet fog kapni a sziget fura lakói közül.

Már alig több, mint egy hónap, és érkezik a mozikba a Marvel Doctor Strange filmje - tegnap pedig kiderült az is, hogy a karakter az Avengers: Infinity War-ban, sőt az ezt követő Bosszúállók filmben is fel fog bukkanni, úgyhogy komoly szerepet szán neki a stúdió a jövőben is.

Mintha csigalassúsággal telnének a napok, de akkor is már csak 18 nap van hátra a Star Wars: Ébredő erő premierjéig. Néhány új reklámspot és egy új karaktervideó érkezett az évtized(század) talán legjobban várt filmjéhez...

Az utolsó trailer után már nem nagyon akartam anyagokat kitenni a decemberben 18-án mozik érkező Star Wars: Az ébredő Erő-höz, azonban a legújabb 30 másodperces reklámspot annyira jól sikerült, hogy nem tudom megállni.

Az utolsó előzetes, plusz két új TV Spot is érkezett az éppen egy hónap múlva, december 11-én mozikba kerülő Exodus: Istenek és királyok-hoz, amelynek rendezői teendőit Ridley Scott végezte....

Eric Bana a nyáron előreláthatólag a gonoszt, és nem minket fog kiűzni a moziból, méghozzá Ralph Sarchie állítólag igaz története alapján. Sarchie afféle sokat látott, kőkemény New York-i zsaru, aki egy megmagyarázhatatlan, természetfölötti esetét vetette papírra, Scott Derrickson rendező (Ördögűzés Emily Rose üdvéért, Amikor megállt a Föld, Sinister) pedig a vászonra, hogy a némi késedelembe esett kánikulában egy kicsit borzongjunk is kedvünkre. A film premierjét az InterCom a július hónap végéről előrébb hozta 10-ére, így egy hétre az amerikai premier után láthatjuk.

A napokban több új reklámspot is érkezett a Transformers: A kihalás korához, ami jövő héten már érkezik a mozikba - kapunk egy kis pluszt a Dinobotokból, az invázióból, valamint az új film főgonoszából, a Lockdown nevű fejvadászról. aki azért érkezik a Földre, hogy a Chicago lerombolása után száműzött maradék Autobotot is eltörölje a felszínről. ..

Több új reklámspot is érkezett ma reggel, melyek már az idei nyár blockbuster-dömpingjében felvonultatott látványos filmekből adnak ízelítőt. Időrendi sorrendben: A holnap határa magyar bemutató: 2014. május 29., Herkules 2014. június 5., Transformers: A kihalás kora 2014. június 26., A tini nindzsa teknőcök 2014. augusztus 28.

"Rengeteg csatát megvívtunk az évek során, de egyik sem fogható a mostanihoz. Az a végzetünk, hogy elpusztítsuk egymást? Vagy megváltozunk, és egyesülünk? A jövő tényleg előre meg van írva?" - ezekkel a szavakkal próbálja X professzor (Patrick Stewart) rábírni a mutánsokat arra, hogy tegyék félre nézeteltéréseiket, és a háborúzás helyett inkább dolgozzanak együtt...

A mai korábbi cikkekhez hasonlóan A csodálatos Pókember 2. Super Bowl spotja mellé is érkezett egy trailer, méghozzá egy 4 perces, ami az Enemies Unite címet kapta, középpontjában pedig Max Dillon (Jamie Foxx) karaktere áll, aki Pókember fanatikus rajongójából válik legádázabb ellenfelévé, Electro-vá. Az előzetes alatt a Super Bowl alatt lejátszott reklámot is megtekinthetitek.

A Super Bowl spotot követően egy új előzetes is érkezett a 2014. április 3-án mozikba kerülő Amerika kapitány – A tél katonája-hoz, melyben a Steve Rogers (Chris Evans) ezúttal két hozzá hasonlóan kivételes képességekkel rendelkező hős, a Fekete Özvegy (Scarlett Johansson) és Sólyom (Anthony Mackie) társaságában próbál felfedni egy szövevényes konspirációt, amely az egész világot fenyegeti.

ár sok film reklámját bemutatták a tegnapi Super Bowl alatt, a legnagyobb várakozás minden bizonnyal a Transformers: Age of Extinction első képkockáit övezte. A legutóbb érkezett tartalom is nagyjából helytállónak bizonyult, ugyanis immár hivatalos szinopszisban is az áll, hogy Cade Yeager (Mark Wahlberg) özvegy feltaláló, aki lányával, Tessával (Nicola Peltz) egy farmon él...

Közösségi oldalak

16,290RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
251KövetőKövetés
26,869FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés
  • Balázs: ez zsír lesz
  • Johnny: Idióta Sony…építeni akarta a semmirevaló univerzumát és félt az...
  • Ganta: Sejteni lehetett…. ha egy film nem veszi magát komolyan a néző...
  • Sunike27: Szerintem k…. jó film lesz. Mindig is tetszett ez a karakter...
  • gumball: Tehát penge koppintás és így Wesley Snipes-t is kirúghatják a...
  • Clark: Nincsen benne Farkas Hugh Jackmannel meg se nézem.