hétfő, szeptember 25, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "TV spot"

Címke: TV spot

Az óriászörnyes filmek legjobban várt pillanatai mindig azok, amikor a monstrum más, hozzá hasonló méretekkel rendelkező lényekkel veszi fel a harcot - a Kong: Koponya-sziget e tekintetben igencsak el fogja kényeztetni a nézőket, ugyanis King Kong számtalan ellenfelet fog kapni a sziget fura lakói közül.

Már alig több, mint egy hónap, és érkezik a mozikba a Marvel Doctor Strange filmje - tegnap pedig kiderült az is, hogy a karakter az Avengers: Infinity War-ban, sőt az ezt követő Bosszúállók filmben is fel fog bukkanni, úgyhogy komoly szerepet szán neki a stúdió a jövőben is.

Mintha csigalassúsággal telnének a napok, de akkor is már csak 18 nap van hátra a Star Wars: Ébredő erő premierjéig. Néhány új reklámspot és egy új karaktervideó érkezett az évtized(század) talán legjobban várt filmjéhez...

Az utolsó trailer után már nem nagyon akartam anyagokat kitenni a decemberben 18-án mozik érkező Star Wars: Az ébredő Erő-höz, azonban a legújabb 30 másodperces reklámspot annyira jól sikerült, hogy nem tudom megállni.

Az utolsó előzetes, plusz két új TV Spot is érkezett az éppen egy hónap múlva, december 11-én mozikba kerülő Exodus: Istenek és királyok-hoz, amelynek rendezői teendőit Ridley Scott végezte....

Eric Bana a nyáron előreláthatólag a gonoszt, és nem minket fog kiűzni a moziból, méghozzá Ralph Sarchie állítólag igaz története alapján. Sarchie afféle sokat látott, kőkemény New York-i zsaru, aki egy megmagyarázhatatlan, természetfölötti esetét vetette papírra, Scott Derrickson rendező (Ördögűzés Emily Rose üdvéért, Amikor megállt a Föld, Sinister) pedig a vászonra, hogy a némi késedelembe esett kánikulában egy kicsit borzongjunk is kedvünkre. A film premierjét az InterCom a július hónap végéről előrébb hozta 10-ére, így egy hétre az amerikai premier után láthatjuk.

A napokban több új reklámspot is érkezett a Transformers: A kihalás korához, ami jövő héten már érkezik a mozikba - kapunk egy kis pluszt a Dinobotokból, az invázióból, valamint az új film főgonoszából, a Lockdown nevű fejvadászról. aki azért érkezik a Földre, hogy a Chicago lerombolása után száműzött maradék Autobotot is eltörölje a felszínről. ..

Több új reklámspot is érkezett ma reggel, melyek már az idei nyár blockbuster-dömpingjében felvonultatott látványos filmekből adnak ízelítőt. Időrendi sorrendben: A holnap határa magyar bemutató: 2014. május 29., Herkules 2014. június 5., Transformers: A kihalás kora 2014. június 26., A tini nindzsa teknőcök 2014. augusztus 28.

"Rengeteg csatát megvívtunk az évek során, de egyik sem fogható a mostanihoz. Az a végzetünk, hogy elpusztítsuk egymást? Vagy megváltozunk, és egyesülünk? A jövő tényleg előre meg van írva?" - ezekkel a szavakkal próbálja X professzor (Patrick Stewart) rábírni a mutánsokat arra, hogy tegyék félre nézeteltéréseiket, és a háborúzás helyett inkább dolgozzanak együtt...

A mai korábbi cikkekhez hasonlóan A csodálatos Pókember 2. Super Bowl spotja mellé is érkezett egy trailer, méghozzá egy 4 perces, ami az Enemies Unite címet kapta, középpontjában pedig Max Dillon (Jamie Foxx) karaktere áll, aki Pókember fanatikus rajongójából válik legádázabb ellenfelévé, Electro-vá. Az előzetes alatt a Super Bowl alatt lejátszott reklámot is megtekinthetitek.

A Super Bowl spotot követően egy új előzetes is érkezett a 2014. április 3-án mozikba kerülő Amerika kapitány – A tél katonája-hoz, melyben a Steve Rogers (Chris Evans) ezúttal két hozzá hasonlóan kivételes képességekkel rendelkező hős, a Fekete Özvegy (Scarlett Johansson) és Sólyom (Anthony Mackie) társaságában próbál felfedni egy szövevényes konspirációt, amely az egész világot fenyegeti.

ár sok film reklámját bemutatták a tegnapi Super Bowl alatt, a legnagyobb várakozás minden bizonnyal a Transformers: Age of Extinction első képkockáit övezte. A legutóbb érkezett tartalom is nagyjából helytállónak bizonyult, ugyanis immár hivatalos szinopszisban is az áll, hogy Cade Yeager (Mark Wahlberg) özvegy feltaláló, aki lányával, Tessával (Nicola Peltz) egy farmon él...
- Hirdetés -

Közösségi oldalak

16,093RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
246KövetőKövetés
23,461FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
 • Balázs: hm, ígéretes
 • kompi: 2019, sry.
 • KendiGabi: 2010?
 • Kargarosz: Remélem összejön Bessonnak.
 • LacaPaca: A film igen is jó, bőven hozza az elvárható szintet. A könyv...
 • zsolt: Gratulálok,hogy ilyen filmet nem lehet sehol meg találni!!!!!
 • Népszerű bejegyzések

  Harmadnaposok 2. moziposzter

  Batman vs Krajcáros Batman vs Krajcárosvideo

  wolverine-hugh-jackman