szerda, október 18, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Tűzgyűrű 2"

Címke: Tűzgyűrű 2

Az ígéretekhez híven már meg is érkezett a Tűzgyűrű 2. (Eredeti címén Pacific Rim: Uprising) első előzetese, amit a New York-i Comic-Con-o tettek közzé. A trailer alapján úgy tűnik, a továbbfejlesztett Jaeger robotoknak a visszatérő Kaiju fenyegetés mellett egymással, vagy legalábbis hozzájuk hasonló, de más célból gyártott társaikkal is harcba kell szállniuk.

Hát ez sem volt egy egyszerű eset, de nem akarjuk a múltat felbolygatni, a lényeg az, hogy a Tűzgyűrű második része már készül egy ideje, és hamarosan - egészen pontosan az október 6-án, a New York Comic Con-on - már láthatjuk is az első trailert a filmből.

Egy újabb, hosszú ideje problémás film ért révbe: a 2013-as Tűzgyűrű folytatását már az első film bemutatója óta tervezgették, 2014-ben már trilógiáról beszéltek, 2015-ben pedig már forgatás kezdete is ki volt tűzve, amikor a Legendary váratlanul bejelentette, hogy törölte a filmmel kapcsolatos terveit. A változást egy kínai befektetőcég, a Dalian Wanda Group hozta el, aki a stúdióval egyesülve újra sínre tette a projektet.

Az elmúlt másfél évben többször is olvashattunk a Tűzgyűrű 2-vel kapcsolatos tervekről, a legutóbbi hírek azonban már elég pesszimistán hangzottak, és a legtöbben arra voksoltak, hogy a folytatás soha nem fog elkészülni. Tegnap azonban egy elég meglepő, ám mégis bíztató hír érkezett a film kapcsán - Az első film rendezője, Guillermo del Toro már csupán produceri minőségben lesz jelen a második résznél, rendezőként azonban már le is szerződtették Steven S. DeKnight-ot, akinek a neve a nagy sikert aratott Daredevil tévésorozat showrunnereként lehet ismerős

Guillermo Del Toro a napokban elárulta, hogy a stúdió komoly egy döntés elé állította, amikor választania kellet, hogy Az Igazság ligája-t (Justice League Dark), vagy a Tűzgyűrű 2.-őt rendezze meg. Reméljük, később nem bánja meg, de ő a Tűzgyűrű 2. választotta.

Sajnos még jó sokat kell várni rá, de Guillermo del Toro egy nemrég adott interjúban elárulta hogy gőzerővel dolgoznak a tavaly bemutatott Tűzgyűrű folytatásán, sőt, már elkezdte tervezni a 3. részt is a sorozathoz. "Már készen vannak az első vázlatok a filmhez, most 4-5 hónapig a forgatókönyvön dolgozunk, és azután tudjuk elkezdeni az előkészületi munkákat. Jövő év november-decemberében már el is akarjuk kezdeni a forgatást.

Guillermo Del Toro új, The Strain című tévésorozata (jóféle víruskitöréses/vámípros szériának ígérkezik, július 13-án érkezik az első része) promotálása közben röviden kitért a sokak által várt Tűzgyűrű folytatásról is. "Nagyon keményen dolgozunk rajta Zak Penn-nel. Már több hónapja dolgozunk rajta titokban. Találtunk egy remek csavart a sztorihoz.

Egy, a Tűzgyűrű DVD és Blu-ray megjelenése kapcsán adott interjú alatt Guillermo del Toro rendező elárulta, hogy bár a projekt még nem kapott zöld utat, Travis Beacham-mel közösen már írják a Tűzgyűrű 2. forgatókönyvét. "Már írjuk a folytatást. Travis Beacham és jómagam írjuk, úgyhogy aktív a projekt. A döntés, hogy zöld utat kap-e vagy sem, pedig már határozottan az én hatáskörömön kívül esik.

Közösségi oldalak

16,137RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
248KövetőKövetés
23,739FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés

Népszerű bejegyzések

a viszkis képvideo

Bollywood rambo kep