vasárnap, január 21, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Transzcendens"

Címke: Transzcendens

A tavaszi szünetes-húsvétos hétvégére a klasszikus tendencia volt jellemző: erőre kaptak a gyermekeknek szánt animációs filmek, a Rio 2. az élre törve beelőzte az Amerika Kapitány - A tél katonáját, és a már temetett, toplistáról leszoruló Mr. Peabody és Sherman kalandjai is szépen összeszedte magát. Kis hazánkban szolídan kezdett Johnny Depp sci-fije, a Transzcendens, a harmadik helyen debütált, ahogy a világon máshol, itt is útját állta a pajzs és a csőr a digitalizált elmének.

Húsvétkor talán nem is oly meglepő, hogy ismét egy, keresztény vallási témával foglalkozó dráma, a Heaven is for Real ért el ilyen kiemelkedő helyezést, bár az Amerika Kapitány - A tél katonáját képtelen volt megingatni a csúcson. A Rio 2-t viszont maga mögé utasította, s a kritikákat olvasván talán az sem okozott különösebb megütközést, hogy a 100 milliós Transzcendens alig az egy tizedét tudta a költségeinek visszaforgatni a nyitóhétvégéjén, ami bizony éktelen nagy bukást helyez kilátásba.

Wally Pfister, Christopher Nolan házi operatőre ezúttal rendezésre adta a fejét, s első filmjéhez mindent rendelkezésére bocsátottak: egy nem túl eredeti, ámde magvas alapgondolat révén sokrétűen kibontható sztorit, nívós szereplőgárdát és rengeteg pénzt. Még némi hátszelet is kapott Nolan produkciós cégétől (sőt, magától Nolan-től is!), így minden adott volt egy olyan tudományos-fantasztikus film elkészítéséhez, ami után minden sci-fi rajongó megnyalhatja mind a tíz ujját. Lássuk, mire ment vele!

Április 17-én láthatjuk a mozikban Johnny Depp legújabb sci-fijét Wally Pfister, Christopher Nolan "házi" operatőre rendezésében. A Transzcendenst felfokozott várakozás jellemzi a nézők részéről, sokan már most az év sci-fijeként emlegetik a mesterséges intelligencia témakörét körbejáró filmet. Beindult a film marketing gépezete is, most egy vírusvideót adunk közre, amit az a radikális mozgalom "készített", amely Dr. Will Caster-t nevezte meg elsődleges célpontjául: ez a Technológiaellenes Forradalmi Egység (R.I.F.T.). Azt hiszem, Depp (és mi, nézők is) felköthetjük a gatyát!

A második előzetes szinkronos változata is elkészült a Transzcendens filmhez, amely Wally Pfister, Christopher Nolan házi operatőrének rendezői bemutatkozása, és ígérete szerint nagy meglepetést fog okozni minden nézőnek... Hivatalos tartalom: Dr. Will Caster (Johnny Depp) a mesterséges intelligencia legelismertebb szakértője, egy olyan gép létrehozásán dolgozik...

Dr. Will Caster (Johnny Depp) megszállottan próbálja kitolni a mesterséges intelligencia ismert határait. A kutatás alanya saját maga, a célja pedig, hogy elérje azt a pontot, amikor a M.I. már túlszárnyalja az emberi agy kapacitását. Will evolúciója megkezdődik, és intelligens emberből lassan elkezd átalakulni szuperszámítógéppé… A Transzcendens egy trükkös sci-fi, Wally Pfister, Christopher Nolan állandó operatőrének rendezésében.

Közösségi oldalak

16,345RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
253KövetőKövetés
24,803FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés
  • Mep: Nos, ez valoban szar lett, csak tudnam miert kell a szart ket es fel...
  • ybvcvbxb: Ilyen nagyon még soha nem untam magam egy moziban!!! borzasztó...
  • tarhonya: Ebből az írásból is látszik, hogy a kritikus és a néző gyakran...
  • Miner: Kösz, Háború, meglessük! 🙂
  • war: “A magam részéről azért szívesen megnéznék egy átfogóbb életrajzi...
  • Balage: ez eddig elég jól néz ki