hétfő, január 22, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Transformers: A kihalás kora"

Címke: Transformers: A kihalás kora

A rossz kritikák ellenére a Transformers: A kihalás kora lett az első film 2014-ben, ami elkerülte az 1 millárd dolláros álomhatárt, és jó úton halad afelé, hogy a franchise legsikeresebb filmje legyen megelőzve a 2011-es Transformers 3 1.12 milliárdját. A remek eredményt elsősorban a tengerentúli bevételeknek köszönheti a film

A Transformers sorozat legújabb része 100 millió dolláros amerikai bevételt prognosztizált, ezzel az idei év legjobb mozis nyitóhétvégéjét produkálta. Még érdekesebb adat, hogy világszinten egy hétvége alatt 300 millió dollárt szedett össze a film, ami a 210 millió dolláros gyártási költségekkel számolva barátok közt is tekintélyes haszon. A film büdzséje dollárról átszámolva bődületes 47,5 milliárd forintnak felel meg, ami magyar viszonyok közt elképzelhetetlenül sok pénz... bizony, ekkora összegekkel dobálóznak a filmgyártó stúdiók!

Bár remek, 300 milliós nyitóhétvégét tudhat maga mögött a múlt héten mozikba került Transformers: A kihalás kora, a kritikusok egyhangúlag a sárba tiporták Michael Bay legújabb látványorgiáját - szedett-vedett történet, a beharangozott Dinobotok kevés játékideje, a dialógusok és az emberi szál teljes értelmetlensége voltak a legtöbbet kifogásolt problémák. A rendező rövid reakciójából kiderül, hogy kicsit sem hatják meg a megfogalmazott kritikák.

A napokban több új reklámspot is érkezett a Transformers: A kihalás korához, ami jövő héten már érkezik a mozikba - kapunk egy kis pluszt a Dinobotokból, az invázióból, valamint az új film főgonoszából, a Lockdown nevű fejvadászról. aki azért érkezik a Földre, hogy a Chicago lerombolása után száműzött maradék Autobotot is eltörölje a felszínről. ..

A két hete érkezett Transformers: A kihalás kora előzetes szinkronos változata is megérkezett. A film gyakorlatilag ellenfél nélkül érkezik mind az amerikai, mind a hazai mozikba, így nagy kaszálás várható. Tartalom: Négy évvel a Chicagóban vívott harcot követően a kormány a csatában hátrahagyott eszközök titkát próbálja megfejteni, hogy elkészíthesse saját Transformereit.

Ahogy három napja a stúdió megígérte, meg is érkezett az új előzetes a június végén mozikba kerülő Transformers: A kihalás kora-hoz. Az új trailer jó pár eddig nem látott jelenetével könnyedén meggyőződhetünk róla, hogy Michael Bay csapata a megszokott módon lenyűgöző látványt fog a nézők elé tárni, Optimus fővezér és csapata pedig olyan kihívással kerül szembe, amihez képest eddigi harcaik csupán ártatlan gyerekcsínnek tűnnek.

A Paramount Pictures közzétett pár új promo-képet a június végén érkező Transformers: A kihalás kora-hoz, valamint elkészült az új poszter is, melyen Optimus fővezér látható a T-rex formában lévő Grimlock hátán. A stúdió azt is elárulta, hogy három nap múlva egy új előzetes is érkezik a filmhez - kezdődhet a visszaszámlálás.

Több új reklámspot is érkezett ma reggel, melyek már az idei nyár blockbuster-dömpingjében felvonultatott látványos filmekből adnak ízelítőt. Időrendi sorrendben: A holnap határa magyar bemutató: 2014. május 29., Herkules 2014. június 5., Transformers: A kihalás kora 2014. június 26., A tini nindzsa teknőcök 2014. augusztus 28.

A március elején érkezett Transformers: A kihalás kora előzetes szinkronos változata, valamint az első magyar poszter is megérkezett. Az eddig látottak alapján a franchise talán a negyedik résszel talán túllendül az első rész óta egyre növekvő érdektelenségen, a Dinobotok pedig egész biztosan új kedvenceink lesznek.

Négy évvel a Chicagóban vívott harcot követően a kormány a csatában hátrahagyott eszközök titkát próbálja megfejteni, hogy elkészíthesse saját Transformereit. Mindeközben Cade Yeager (Mark Wahlberg), egy özvegy feltaláló, aki lányával, Tessával (Nicola Peltz) egy farmon él, egy nap talál egy Cybertron-ról származó szerkezetet, amit hazavisz tanulmányozni. Amikor az váratlanul aktiválódik, nem csupán a kormány embereit, de földönkívüli fejvadászokokat is a farmjára vezetnek, veszélybe sodorva mindannyiuk életét. © filmtrailer.hu

Közösségi oldalak

16,344RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
253KövetőKövetés
24,813FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés

Népszerű bejegyzések