szerda, április 26, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Transformers 5"

Címke: Transformers 5

Már több hónap eltelt azóta, hogy pletyka szinten elkezdtek beszélni róla, hogy a Transformers: The Last Knight egyelőre meg nem magyarázott módon, de kapcsolódni fog az Artúr király legendakörhöz, a stúdió azonban nem fűzött semmilyen megjegyzést a kijelentéshez. A hét elején kiderült, hogy Paramount leszerződtette Liam Garrigan-t, az Egyszer volt, hol nem volt sorozat sztárját Artúr király szerepére, amivel gyakorlatilag meg is erősítették a kapcsolatot.

A Paramount Pictures és a Hasbro közösen jelentették be a tegnap a Transformers francise legújabb darabjának hivatalos címét: Transformers: The Last Knight, azaz Az utolsó lovag. Nem sokkal ezt követően a film a hivatalos Instagram oldala is elindult (link alatt), egy videóval, amint Optimus Prime közeli képe után már a film logóját is láthatjuk, illetve a projekt kezdetét, ami idén júniusban van.

Muhaha. Michael Bay rendező gyakorlatilag az összes Transformers folytatás előtt kiverte a hisztit, hogy több részt már biztosan nem fog rendezni. Így volt ez a Transformers 5-tel is, tavaly szeptemberben még határozottan cáfolta, hogy ő rendezné meg a filmet, azonban a Rolling Stone-nak nemrég adott interjújában most hivatalosan is megerősítette, hogy elvállalta a direktori posztot.

Mark Ryan szinkronszínész a Röptűz és Vesztegzár hangját szolgáltatta a legutóbbi Transformers filmben, most pedig elárult néhány infót a soron következő Transformers 5-ről. Valószínűleg nem fogják megdicsérni érte, de mi örülünk neki.

Jelenleg is zajlik a CineEurope konferencia Spanyolországban, ahol a Paramount Pictures nemzetközi képviselője bejelentette a stúdió 2015-ös és 2016-os bemutatóterveit. A 2015-ös év nagy meglepetést (és túl nagy várakozásokat) nem okoz, azonban 2016-ban piszok erős évet zárhatnak, ugyanis a Transformers 5 mellett a G.I. Joe 3 és a Star Trek 3 is erre az évre van időzítve, de komoly potenciál van a listán szereplő Ben-Hur remake-ben is.

Az idei nyár egyik nagy favoritja a június végén érkező Transformers: A kihalás kora, a Hasbro azonban ennél már jóval előrébb tekint, és egy napokban előkerült prezentáció-ban kiderült, hogy 2017-re tervezik a Transformers 5 bemutatóját. A két film közötti 3 év bőven elegendő az előkészületekre, sőt, még Michael Bay szokásos "poszt-transformers" hisztirohamának is van idő lecsendesedni

Egyre divatosabb manapság, hogy költségcsökkentő okokból egyszerre forgatják egy-egy népszerű franchise két egymás után következő részét, elég csak az Avatar, A hobbit, vagy a Függetlenség napja projektekre gondolni. A Transformers filmeknél eddig nem volt szó ilyenről, azonban a Kansas City-ben megrendezett Con X KC fesztivál alatt Glenn Morshower színész, a sorozat egyik állandó mellékszereplője érdekes nyilatkozatot adott, ami alapján felmerül a gyanú, hogy egyszerre készítik majd el a Transformers 4. és 5. részét, ráadásul mindkettőt Michael Bay fogja rendezni...

A Transformers 3 1,12 millárd dolláros bevételt ért el, amivel minden idők negyedik legsikeresebb filmje - bele sem merek gondolni, a merchandise (játék, ruházat, számítógépes játék, ajándéktárgyak, stb..) mennyit hozott a konyhára, de biztosak lehetünk benne, hogy ennek a két számjegyű többszörösét. Ebből egyenesen adódik, hogy hiába mondogatta Michael Bay rendező és Shia LeBouf, a franchise főszereplője, hogy több részt nem vállalnak, a napnál is világosabb, hogy a Paramount-nak és a Hasbro-nak esze ágában sincs a polc alá söpörni az aranytojást tojó tyúkját, és már tervezik a következő filmet....
- Hirdetés -

Közösségi oldalak

15,635RajongókTetszik
1,435Feliratkozó+1
246KövetőKövetés
20,983FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés

Népszerű bejegyzések