Címkék Ezekkel megcímkézve: "Trainspotting 2"

Címke: Trainspotting 2

Négy edinborough-i srác meg a heroin története húsz évvel ezelőtt felforgatta a mozis világot. A durva valóság és az őrült humor nagy találkozásából kultikussá váló film valamint négy feledhetetlen – bár kissé veszélyes – figura született. Most mind a négyen visszatérnek: az évek őket sem kímélték, és ők továbbra sem kímélnek senkit.

Megérkezett az első előzetes a Trainspotting folytatásához, ami T2: Trainspotting címen érkezik a mozikba a jövő év elején, és 20 évvel az első film eseményeit követően játszódik. Danny Boyle rendezőn kívül az 1996-os film öt sztárjából négyen (Ewan McGregor - Renton, Robert Carlyle - Begbie, Jonny Lee Miller - Simon David "Beteg Srác" és Ewen Bremner as Daniel "Spud" Murphy) visszatérnek.

Éppen húsz év telt el azóta, hogy bemutatták a kult-klasszikusssá vált Trainspotting-ot, Danny Boyle pedig a napokban elárulta, hogy a soron következő filmje nem más, mint a régóta várt folytatás, a Trainspotting 2. A Deadline riporterének az következő nyilatkozata a rendező: "Mind a négy főszereplő vissza akar térni, és megcsinálni a folytatást.

A RopeOfSilicon riportere mikrofonvégre kapta Danny Boyle rendezőt, és feltette neki a kérdést, amire minden bizonnyal sokan kíváncsiak: Hogy is állunk a Transpotting folytatásával? "'Biztosan lesz folytatása a Trainspotting-nak“ – állította Boyle. „Persze ez csak az én véleményem, nyilván egy csomó más embertől is függ. Én azonban szeretném, ha tudnátok, egyszer meg fog történni“ A folytatás a hírek szerint tíz évvel az első rész után fog játszódni, Boyle azonban húsz évet akar várni, hogy a színészek filmbéli koruknak megfelelően nézzenek ki...
- Hirdetés -

Közösségi oldalak

15,447RajongókTetszik
1,472Feliratkozó+1
244KövetőKövetés
20,563FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
  • Tibo: Szerintem is esélyt Neki.
  • teodor: szörnyű, ilyesmivel rabokat kellene vallatni!
  • musai: Hú de jó cikk ez!
  • krok: Az 1. se volt nagy szam így persze h legyen esélye!
  • az első számú közellenség: Gondolom a Helsinki Bizottság és a TASZ ( és többi...
  • Infiniti vór: Szerintem cseréljétek ki a “Zöld Íjász”-t...