szombat, január 20, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Trainspotting 2"

Címke: Trainspotting 2

Danny Boyle rendező 20 év után visszacibálta a srácokat a vászonra, hogy megmutassa, ki mit választott. Van, aki az életet, van, aki a tűt, két évtizedet követően mégis mind ugyanoda lyukadnak ki: ismét a lé(t) a tét, és elnyeléssel fenyeget a fekete lyuk! Vajon most hogyan keverednek ki hőseink a fajanszból? Egyáltalán: ki kell onnan keveredniük? Hisz a mélypont is csak egy múló állapot.

Négy edinborough-i srác meg a heroin története húsz évvel ezelőtt felforgatta a mozis világot. A durva valóság és az őrült humor nagy találkozásából kultikussá váló film valamint négy feledhetetlen – bár kissé veszélyes – figura született. Most mind a négyen visszatérnek: az évek őket sem kímélték, és ők továbbra sem kímélnek senkit.

Megérkezett az első előzetes a Trainspotting folytatásához, ami T2: Trainspotting címen érkezik a mozikba a jövő év elején, és 20 évvel az első film eseményeit követően játszódik. Danny Boyle rendezőn kívül az 1996-os film öt sztárjából négyen (Ewan McGregor - Renton, Robert Carlyle - Begbie, Jonny Lee Miller - Simon David "Beteg Srác" és Ewen Bremner as Daniel "Spud" Murphy) visszatérnek.

Éppen húsz év telt el azóta, hogy bemutatták a kult-klasszikusssá vált Trainspotting-ot, Danny Boyle pedig a napokban elárulta, hogy a soron következő filmje nem más, mint a régóta várt folytatás, a Trainspotting 2. A Deadline riporterének az következő nyilatkozata a rendező: "Mind a négy főszereplő vissza akar térni, és megcsinálni a folytatást.

A RopeOfSilicon riportere mikrofonvégre kapta Danny Boyle rendezőt, és feltette neki a kérdést, amire minden bizonnyal sokan kíváncsiak: Hogy is állunk a Transpotting folytatásával? "'Biztosan lesz folytatása a Trainspotting-nak“ – állította Boyle. „Persze ez csak az én véleményem, nyilván egy csomó más embertől is függ. Én azonban szeretném, ha tudnátok, egyszer meg fog történni“ A folytatás a hírek szerint tíz évvel az első rész után fog játszódni, Boyle azonban húsz évet akar várni, hogy a színészek filmbéli koruknak megfelelően nézzenek ki...

Közösségi oldalak

16,346RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
253KövetőKövetés
24,792FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés
  • Miner: Kösz, Háború, meglessük! 🙂
  • war: “A magam részéről azért szívesen megnéznék egy átfogóbb életrajzi...
  • Balage: ez eddig elég jól néz ki
  • Ganta: Pontosan, tökéletesen egyetértek!
  • Wolf: Pf…pont ők beszélnek, mikor kb ugyanúgy néznek ki?:D
  • Horváth Péter: Pedig Rey 10/10-es csaj volt a filmben. Sokkal jobb volt mint...