kedd, október 23, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Tomb Raider"

Címke: Tomb Raider

Tomb Raider mozifilm kép 6.

A rettenthetetlen, független fiatal nő, Lara Croft (Alicia Vikander) kislány volt még, mikor édesapja, a különc kalandor (Dominic West) nyomtalanul eltűnt. Most, 21 évesen, csak él bele a világba; East London nem túl bizalomgerjesztő utcáit rója biciklis futárként, miközben alig telik neki lakbérre, és alig ér oda időben a főiskolai előadásokra.

A Warner Bros. a második előzetest is közzétette az immár kevesebb mint 2 hónap múlva mozikba kerülő Tomb Raider filmhez, amelyben Alicia Vikander fogja alakítani a korábban Angelina Jolie által megformált főszereplőt, Lara Croft-ot.

Ahogy megígérték, tegnap este meg is érkezett az első trailer a Tomb Raider reboot-hoz, amiben a friss Oscar-díjas Alicia Vikander átveszi a stafétát Angelina...

Tegnap este a Tomb Raider hivatalos Twitter oldalára kikerültek az első képkockák a Tomb Raider reboot-ból, amelyek végre láthatjuk, mire számíthatunk Alicia Vikander-től Lara Croft szerepében.

A múlt héten kidobott képen kívül eddig nem sokat láthattunk a készülőfélben lévő Tomb Raider filmből, a legújabb hírek szerint azonban hamarosan - feltehetően két héten belül - megérkezik hozzá az első előzetes, amiből talán kicsit jobban képbe kerülünk, mit is akarnak kezdeni a készítők a franchise-zal.

A hónap elején pletyka szinten már felreppent, hogy a Sony a Star Wars: Az ébredő Erő újdonsült sztárja, Daisy Ridley felé kacsintgat az előkészületi fázisban lévő új Tomb Raider film főszerepe kapcsán. Most kiderült, hogy a hír 100%-ig igaz, sőt maga Ridley is várja a hivatalos felkérést.

A második Tomb Raider bukása után a Paramount nem folytatta a franchise-t. A jogok később a GK Filmshez kerültek, ahol azonnal tisztázták, hogy nem egy folytatást fognak gyártani, hanem egy teljesen más, különálló filmet készítenek. Közzétették, hogy Mark Fergus és Hawk Ostby írják a forgatókönyvet, az elképzelés az volt, hogy megmutassák, hogy Lara Croft milyen úton-módon vált felfedezővé, kincs-és ereklyevadásszá.

Az új Tomb Raider számítógépes játékot a kritikusok és a rajongók is éltették, Sqaure/Enix egyedüli problémája, hogy nem fogy olyan gyorsan, mint ahogy várták volna. A GK Films a játék jogait 2011-ben vette meg, akkor már bejelentették, hogy a film nem folytatás, hanem reboot lesz. Nem lesz köze a Paramount által gyártott Angelina Jolie főszereplésével készült két filmhez.

Dan Lin, aki többek közt A tégla, a Terminator – Megváltás, valamint a Sherlock Holmes producere is volt, most egy új Lara Croft: Tomb Raider filmen dolgozik, mely az új trendnek megfelelően nem az előző részek folytatása lenne, hanem a sorozat teljes újrakezdése. Egyelőre szinte semmi konkrétumot nem tudni a filmről, viszont egy meg nem nevezett illetékes az alábbiakat nyilatkozta: "Ez egy sokkal sötétebb, komolyabb Tomb Raider film lenne, mint az előzőek. A lényeg, hogy legyen egy kiváló rendezőnk és egy okos, ötletes forgatókönyvünk...

Lara Croft (Angelina Jolie) egy rejtélyes óraműre bukkan néhai atyja, Lord Croft holmijai között. Sokat hallott tőle a Megvilágosultak titkos társaságáról, akik egy ősi óraművet keresnek, mellyel uralni lehet az időt és a teret. Ha a szerkezet két darabban lévő, háromszög alakú kulcsa újra egyesül, míg a bolygók együtt állnak, az idő megállni, az emberiség sorsa pedig örökre megváltozik. Larának 48 órája van a bolygók együttállásáig, melyet ha elszalaszt, újabb 5000 évet kell várni egy hasonló lehetőségre. Így hát elindul élete eddigi legnagyobb kalandjára, hogy megmentse a világot.

Hiába készítettek a rajongói még plakáttervet is, Megan Fox akkor sem veszi fel Csodanő jelmezét. Hollywood egyik legfelkapottabb színésznőjét óhatatlanul is kapcsolatban hozták néhány olyan, előkészületben lévő film főszerepével, amit esze ágában sincs elvállalni, a Times Online-nal tett nyilatkozatával rögtön ki is lőtt kettőt az esélyesek közül: "Wonder Woman egy béna szuperhős" - nyilatkozta Megan " Röpköd körbe-körbe a láthatatlan repülőjével, az összes fegyvere pedig egy lasszó, amivel ha elkap, igazat kell mondanod. Nem igazán nyűgőz le...

Még januárban jelent meg a hír, miszerint Dan Lin, "Terminator - Megváltás" producere a újrakezdené a "Tomb Raider" franchise-t. A megváltás próbavetítése alkalmával újra feltették neki a kérdést, hogy mit szeretne kezdeni az eddig két részt megélt számítógépes adaptációval. "Rebootoljuk Lara Croft-t, igen" - nyilatkozta. Van egy remek sztorink a kezdetekről, ezt próbáljuk meg bemutatni. A történet nagyon karakterorientált, sokkal realisztikusabb, mint az eddigi Tomb Raider filmek".

Közösségi oldalak

16,294RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
251KövetőKövetés
26,938FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés