csütörtök, július 27, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Titanic Filmfesztivál"

Címke: Titanic Filmfesztivál

A Titanic Filmfesztivál egyik legjobban várt új-zélandi horrorparódiájával, a Hullajó...a Hétköznapi vámpírokkal és Jack O'Connell rendíthetetlen belfasti vesszőfutásával, a 71-gyel zárjuk a fesztiválfilmek bemutatását. Ezekre jutottunk el a rendelkezésünkre álló szűkös idő alatt, melyek alapján elmondható, hogy érdemes volt jegyet váltani a Titanicra, ezúttal sem húzott minket a mélybe, hanem a legjobb produkciókkal navigált keresztül minket a filmek tengerén.

Vasárnap este szó szerint beköltöztem a moziba! Három filmet tűzött egymás után műsorra az Uránia a Titanic Filmfesztivál keretein belül, ami kihagyhatatlannak bizonyult: A part, a 28 nappal később és a Napfény írója, Alex Garland első rendezői debütálását, a Ex Machina című sci-fit, Ragályi Elemér operatőr által fényképezett grúz drámát, a Kukoricaszigetet és az algériai háború idején játszódó Távol az emberektől című filmet Viggo Mortensen főszereplésével.

Immár 22. alkalommal fut ki a Titanic a filmes vizekre, ismét öt helyszínnel, de ezúttal nyolc filmes szekcióval a fedélzetén. A 2015. április 10-18. között megrendezésre kerülő fesztivál keretein belül 34 nemzet 52 filmjét lehet megtekinteni, és nyolc film verseng a Hullámtörők díjért. A zsűri tagjai közt helyet foglal Ragályi Elemér operatőr is, akinek Kukoricasziget című alkotását is megtekintheti a nagyérdemű az eseményen. Idén mi is részt veszünk a fesztiválon, amiről tudósítani is fogunk.
- Hirdetés -

Közösségi oldalak

15,974RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
245KövetőKövetés
22,541FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés