csütörtök, augusztus 17, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Tim Miller"

Címke: Tim Miller

A hétvége egy elég rossz hírrel kezdődött a Deadpool 2-re váró rajongók számára: Tim Miller rendező - aki hivatalosan ugyan még nem volt a stáb tagja, de mindenki tudta róla, hogy a folytatást is ő fogja készíteni - váratlanul bejelentette, hogy kilép a projektből. A hivatalos magyarázat a kilépésre a szakmában jól megszokott "kreatív nézeteltéréses" bullshit, a The Wrap azonban úgy döntött, kicsit utánajár a dolognak, és egy pár elég meglepő részlet került napvilágra.

A szuperhősök korát éljük, de vár még néhány meglepetés. Wade Wilson (Ryan Reynolds) a különleges erőknél szolgált, azután zsoldos lett. Egy furcsa, alig legális kísérlet eredményeképpen a szervezete meghökkentő képességekre tett szert: hihetetlenül gyorsan meggyógyul, bármi baj éri. De nem ez az egyetlen fegyvere: őrült, gonosz humora is van – és nem fél használni. A szupererős ember, aki a valóságból átlépett a hősök birodalmába, most élete legnehezebb háborújába indul: bosszút akar állni azon az emberen, aki egykor majdnem tönkretette őt.

Bár kezdő dátum még nem lett kitűzve, a 20th Century Fox a közeli jövőben nekiláthat a sokat emlegetett Deadpool Spin-offnak: a forgatókönyvet Rhett Reese és Paul Wernick (Zombieland) már elkészítette, a főszereplő Ryan Reynolds adott, tegnap pedig bejelentették, hogy a rendezővel is aláírták a szerződést. A posztot egy ezen a téren igen tapasztalatlan emberre, Tim Miller-re bízták, aki eddig a vizuális effektek terén alkotott..
- Hirdetés -

Közösségi oldalak

16,008RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
245KövetőKövetés
22,856FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés

Népszerű bejegyzések