kedd, október 17, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Thor: The Dark World"

Címke: Thor: The Dark World

El kell ismernem, a Marvel döntéshozó berkeiben igazi keménytökű legények uralkodnak. Hisz a Thor: Sötét világ rendezői székébe belemerték ültetni azt az Alan Taylort, aki ugyan sikeres sorozatok (például Róma, Trónok harca) egyes epizódjainak rendezésével már megízlelte a dicsőség ízét, azonban nagyestés játékfilmek tekintetében meglehetősen zöldfülűnek számít. A Marvel kockáztatott. Aki mer, az nyer, ugyebár. Bevételt tekintve nagyot dobbantottak, tehát jól tették.

Tegnap a magyar szinkronos előzetesét csodálhattuk meg Thor legújabb kalandjának, ma két új karakterplakátot adott közre a stúdió. Az egyik hajaz a korábban bemutatott poszterre, csak ezúttal más szögből látható Thor és kedvese, Jane Foster, a másik azonban sokkal érdekesebb, mivel a Christopher Eccleston által játszott gonosz Malekith félprofilját vehetjük górcső alá.

A legutóbbi nemzetközi trailer szinkronos változatát láthatjátok az alábbiakban, ahol már bevizsgálhatjuk a szinkronhangokat is, bár nagy meglepetés - folytatásról lévén szó - nem fog érni bennünket. Thor november elején sújt le sötét világunkra, s ha a közreadott szinopszisban hinni lehet, ahhoz, hogy mindenkit megmentsen, fel kell áldoznia mindent. E nyelvi bravúr megfejtéseit várjuk a hozzászólásokban!

Loki hazatér, de valamiért nem látják szívesen. Többek között ez, és sok minden más is kiderül a Thor 2. részének előzeteséből, ami - mint jeleztük azt a múlt héten, az új poszter kapcsán - , ma debütál a Marvel jóvoltából. A film világpremierje október 30, mi két héttel később, november 14-én láthatjuk, természetesen 3D-ben - mi másban? Amint az előzetesből kiderül, a nagy nevek, a fontosabb karakterek mind visszatérnek a folytatásban. November közepétől tehát elsötétül a világ!

Végre kijött a Thor folytatásának, a Thor: Sötét világnak új, zsúfoltnak mondható külföldi plakátja - hamarosan érkezik az új előzetes is! -, már most érdemes jól bevizsgálni és csemegézni rajta. Az Orson Scott Card regénye alapján készült Végjáték is kapott egy nemzetközi posztert, ami már nem karakterposzter, a Paranoia korábbi, meglehetősen agyon photoshopolt arcai új felállásban láthatóak az új nemzetközi plakáton - ugyanolyan borzalmas, mint a régi, nem értem, miért azt variálják! -, s végül a várva várt Gravitáció nemzetközi IMAX plakátja is napvilágra került.

A hős Thor tovább folytatja Föld és a kilenc birodalom védelmében folytatott harcát most egy olyan, eddig árnyakban bújkáló ellenféllel szemben kell megvívnia, amely a teljes Univerzum meghódítására tör. A Thor és a Bosszúállók történeseit követően Thor próbálja helyreállítani a kozmosz rendjét... egy ősi faj azonban a bosszúra szomjazó Malekith vezetésével újra felbukkan, és a sötétségbe akarja taszítani az Univerzumot.

Egy újabb Thor: The Dark World forgatási videó látott napvilág a közelmúltban, amelyben ezúttal Thor és a sötételf Malekith, (Chris Hemsworth és Christopher Eccleston) összecsapásából kapunk ízelítőt. Malekith, "az Átkozott", aki ezúttal mind a kilenc világ elpusztítását tűzte ki céljául, a a sötételfek megszokott képességein - emberfeletti erő, ügyesség, reflexek - kívül...

Walt Disney Pictures és a Marvel Studió közzétette az első hivatalos szinopszist a Thor: The Dark World - a rövid leírás megerősíti a korábban már felröppent hír, miszerint a film a teljes, 9 világból (Asgard, Vanheim, Alfheim, Midgard (Föld), Jötunheim (A fagyóriások világa), Svartalheim, Nidavellir, Niflheim, Muspellheim) álló Univerzumot be fogja mutatni. A szinopszis: "A Marvel Thor: The Dark World filmje folytatja Thor, a hatalmas bosszúálló nagyvásznon megelevenedő kalandjait, a hős Föld és a kilenc birodalom védelmében folytatott harcát most egy olyan, eddig árnyakban bújkáló ellenféllel szemben kell megvívnia...

A múlt héten érkezett csatajelethez (Képek illetve videó) néhány újabb képet kaptunk a Thor: The Dark World angliai forgatásáról - egy részén különféle ocsmány-külsejű szörnyeteget láthatunk szaladgálni high-tech fegyverekel a kezükben, míg két másikon két Thor is felbukkan: természetesen Chris Hemsworth és dublőre azok. Ha valaki, ő meg tudná mondani, mennyire kemény srác a mennydörgés és a vihar (No meg a termékenység) istene.

A tegnap kapott Thor 2. forgatási képek után most egy videót is láthattok a Thor: The Dark World említett csatajelenetének forgatásáról. Az anyag különösebb kommentárt nem igényel, a képes cikkben elolvashatjátok a jelenet rövid brief-jét. Thor: The Dark World mozibemutató 2013. november 8-án kerül a mozikba..

Újabb képek kerültek a elő Thor: The Dark World Angliában zajló forgatásáról, és ezúttal nem csupán a díszleteket vehetjük szemügyre, hanem egy csatajelenet kellős közepébe csöppenünk. A képeken, Chris Hemsworth alias Thor, illetve a Sif-et alakító Jaimie Alexander a főszereplők, valamint láthatunk néhány maszkot illetve Asgardi harci sisakot viselő katonát is. A jelenthez egy rövid leírás is érkezett:..

A Bosszúállók óta rengeteget hallottunk a Marvel jövőre vonatkozó terveiről, a Comic Con 2012-őn azonban lerántotta a leplet a készülő új filmek teljes címéről, valamint a hozzájuk készült logók is nyilvánosság elé kerültek. Nézzük hát: Az első a sorban a Vasember 3 lesz, ami 2013. május 3-án kerül a mozikba, a Thor 2, ami a Thor: The Dark World címet kapta 2013. november 8-án érkezik, az Amerikai kapitány 2, azaz az a Captain America: The Winter Soldier 2014. április 4-én, míg a nemrég bejelentett Guardians of the Galaxy....

Közösségi oldalak

16,129RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
248KövetőKövetés
23,722FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés