csütörtök, október 19, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Thor: Ragnarok"

Címke: Thor: Ragnarok

A Marvel tegnap este tartotta meg a Thor: Ragnarök vörös szőnyeges premierjét, ahol a stúdió elnöke, a Kevin Feigeis jelen volt, és beszélt egy kicsit a Marvel filmek jövőjéről - többek között elárulta, hogy a soron következő Marvel filmek nagyon sokban különbözni fognak az eddigiektől.

Chris Hemsworth már több filmben is megvillantotta a komikus vénáját, ám Thor szerepe eddig egy-két apró poénon kívül nem sok teret adott a humornak. A színész két önálló film és néhány Bosszúállók után már kifejezetten unta a szerepet, és az igazság az, hogy lehet, hogy a nézők is kezdték unni, a 2013-as Thor: Sötét világ ugyanis egyike a legkisebb bevételt elért Marvel filmeknek.

A megszokott egy helyett két stáblista utáni jelenet is lesz a nagyjából két hét múlva mozikba kerülő Thor: Ragnarök-ben.

Mark Ruffalo már régóta szeretne egy önálló Hulk filmet a Marvel univerzumban, azonban a szóló film jogai továbbra is az Universal kezében vannak, úgyhogy ez nem igazán lehetséges. Kevin Feige módszere azonban kitalált rá valamit, hogy ez még is megtörtémnhessen

Talán kicsit elhamarkodott a kijelentés, de az eddig látott anyagok alapján már most imádjuk Cate Blanchett-et a Thor: Ragnarök főgonosza, Hela szerepében, a most érkezett színfalak mögött videó pedig épp az ő karakterével foglalkozik.

A Marvel Studios új filmjében Thort (Chris Hemsworth) pörölyétől megfosztva bebörtönzik az univerzum túlsó felén. Az idővel versenyt futva próbál visszajutni Asgardba, és megállítani a Ragnarököt; egy háborút, ami otthonának pusztulásával és az asgardi civilizáció eltűnésével járhat, és amit egy mindenható új ellenség, a könyörtelen Hela (Cate Blanchett) idézett elő.

Már alig több, mint egy hónap van hátra a Thor: Ragnarök bemutatójáig (november 1.), és bár a Marvel mindent megtesz, hogy a film apró meglepetéseiből ne derüljön ki semmi, csak kiszivárog néha egy-egy dolog.

A Doctor Strange stáblista utáni jelenetéből már tudtuk, hogy az idegsebészből lett mágus szerepelni fog a Thor: Ragnarök-ban, az eddigi anyagokban azonban még nem bukkant fel.

Bár új jelenetet ezúttal nem igazán raktak bele, érdemes egy pillantást vetni a Thor: Ragnarök nemzetközi előzetesére is, ami így 1 percben talán még feszesebb és dinamikusabb lett az előzőnél is. Örülnénk pár képkockának a gladiátor Hulk arénabeli tombolásából is, de novemberig még bőven van idő...

És ímé, a korábban nálunk is bemutatott Thor: Ragnarök trailer szinkronizált verziója!

Befutott a Thor: Ragnarök első, eredeti nyelvű előzetese, ami egyszerűen baromi jól néz ki! Ahogy az elvárható volt, Thor és Hulk valóban egymásnak feszül egy arénában egy gladiátorviadal keretei között, s láthatjuk az éteri és kortalan Hela-t is, akit Cate Blanchett alakít - már e néhány jelenet alapján is látszik - mily kielégítően!

Bár még több mint egy évet várnunk kell a Thor: Ragnarok érkezésére, már jópár pletykát olvashattunk a filmről, többek között azt, hogy lesz benne egy, a zöld óriás rajongói által nagyon várt "Planet Hulk"-os szegmens, amelyben a képregényhez/rajzfilmben már látott módon Hulk (és valamiképp Thor is) egy intergalaktikus gladiátorshow egyik résztvevője lesz. A schmoesknow oldalnak a napokban a kezéhez jutott pár exlúzív információ, amely éppen erről a fejezetről ad egy kicsit részletesebb leírást....

Közösségi oldalak

16,138RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
248KövetőKövetés
23,756FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés
  • Sunikeee27: Úgy nézem ütős film lesz ez!
  • Tuhe: Megint egy hülye női akciófilm.Olyanokat kap, hogy egy elefánt is...
  • Balázs: Zsír, bár jó lenne, ha sokkal nagyobb ütemben jelennének meg a magyar...
  • Starlord: Az ébredő erő nagyon gyenge film volt. Egyik korábbi részhez sem...
  • Balázs: Remélem én is, hogy ezekből a párhuzamokból tanulnak, és képesek...
  • kompi: Köszi, megoldva (reméljük véglegesen).