Címkék Ezekkel megcímkézve: "Thor: Ragnarok"

Címke: Thor: Ragnarok

Bár még több mint egy évet várnunk kell a Thor: Ragnarok érkezésére, már jópár pletykát olvashattunk a filmről, többek között azt, hogy lesz benne egy, a zöld óriás rajongói által nagyon várt "Planet Hulk"-os szegmens, amelyben a képregényhez/rajzfilmben már látott módon Hulk (és valamiképp Thor is) egy intergalaktikus gladiátorshow egyik résztvevője lesz. A schmoesknow oldalnak a napokban a kezéhez jutott pár exlúzív információ, amely éppen erről a fejezetről ad egy kicsit részletesebb leírást....

Az első Bosszúállók film egyik legemlékezetesebb pillanata az volt, amikor Loki "Nekem nem árthatsz, én isten vagyok" kijelentése után Hulk felkapja őt, majd rongybabaként a földhöz csapja néhányszor - a legújabb hírek szerint a jövő novemberben érkező Thor: Ragnarok egy újabb menet elé néz a páros, és remélhetőleg ezúttal Loki egy kicsit felkészültebb lesz a korábbinál.

Bár a Bosszúállók: Ultron kora végén Hulk látszólag lekerül a térképről, pár hónapja köztudott, hogy a Thor: Ragnarokban-ban komoly szerepet fog kapni, és egy hosszú közös útra indul a germán mitológiából a képregényekbe tévedt viharistennel.

A Marvel rendszeresen fogad fel szuperhősei mellé olyan rendezőket, akik első blikkre teljesen alkalmatlannak tűnnek a feladatra - így történhet ez a Thor: Ragnarok esetében is, amely élére a hírek szerint a stúdió Taika Waititi-vel folytat tárgyalásokat, akinek a nevét a Hétköznapi vámpírok (mellesleg állati jó) horror-paródia, illetve a Sas kontra cápa vígjáték kapcsán ismerhetjük.

A Marvel épp tegnap tette közzé a 3. fázisban bemutatásra kerülő képregényadaptációinak listáját, amiben szerepel a harmadik Thor film is, méghozzá az elég sokat mondó Thor: Ragnarok címmel. Kevin Feige azt is elárulta, hogy a film gyakorlatilag közvetlen folytatása lesz a Bosszúállók: Ultron kora-na, a célja pedig az, hogy egy újabb szintre emelje a Germán isten saját franchise-át.
- Hirdetés -

Közösségi oldalak

15,257RajongókTetszik
1,518Feliratkozó+1
240KövetőKövetés
20,331FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés