szombat, október 20, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Thor: Ragnarok"

Címke: Thor: Ragnarok

A múlt heti 120 milliós nyitóhétvége után nem volt kétséges, hogy ezt a hetet is a Thor: Ragnarök nyeri - a most begyűjtött 56,6-tal immár 211 milliónál áll az amerikai, és 438,5 milliónál a tengerentúli bevételek tekintetében. Ha csak az Amerikai bevételt nézzük, már most túllépte az előző két Thor film összesített eredményét.

A várakozásoknak megfelelően rengetegen voltak kíváncsiak a hétvégén Thor és Hulk sok-sok humorral megfűszerezett közös kalandjára, a Thor: Ragnarök készítői 121 milliót tehettek zsebre a hétvégén az amerikai, és további 306-ot a tengerentúli mozikból. A remek értékeléséket is kapott (saját kritikánk itt) film a Marvel 7. legjobb nyitóhétvégéjét produkálta, megelőzve a nyáron bemutatott Pókember: Hazatérést is.

A Marvel az új rendezőjével tizenkilencre húzott lapot, és Thort a mennyekbe emelte. A Galaxis Őrzői óta nem láthattunk ilyen pimasz és szórakoztató képregényfilmet.

Taika Waititi, a Thor: Ragnarök rendezője a Thor 4 említése kapcsán azt nyilatkozta, hogy a kalapácsos istentől eltekintve "nem igazán kedveli" a Bosszúállók csapatának többi tagját, ám most úgy tűnik, mégis lenne valaki, akivel szívesen foglalkozna a jövőben: Scarlett Johannson-nal, azaz a Fekete Özvegy-gyel.

A Thor: Ragnarök és Az Igazság ligája két hét különbséggel érkezik a mozikba, és az első becslések alapján nagyon hasonló bevételre számíthatnak. Na vajon ki lesz a nyertes?

Erőlködhet a DC a filmjeivel amennyit csak akar, ha a Marvel egyszerűen képtelen hibázni: a A Galaxis Őrzői Vol. 2 és a Pókember: Hazatérés elsöprő sikere (850 millió feletti bevételt ért el mindkettő) után minden jel arra mutat, hogy az idei harmadik filmjük, a Thor: Ragnarök is megismétli, sőt talán túl is szárnyalja az eddigi eredményeket.

A Marvel tegnap este tartotta meg a Thor: Ragnarök vörös szőnyeges premierjét, ahol a stúdió elnöke, a Kevin Feigeis jelen volt, és beszélt egy kicsit a Marvel filmek jövőjéről - többek között elárulta, hogy a soron következő Marvel filmek nagyon sokban különbözni fognak az eddigiektől.

Chris Hemsworth már több filmben is megvillantotta a komikus vénáját, ám Thor szerepe eddig egy-két apró poénon kívül nem sok teret adott a humornak. A színész két önálló film és néhány Bosszúállók után már kifejezetten unta a szerepet, és az igazság az, hogy lehet, hogy a nézők is kezdték unni, a 2013-as Thor: Sötét világ ugyanis egyike a legkisebb bevételt elért Marvel filmeknek.

A megszokott egy helyett két stáblista utáni jelenet is lesz a nagyjából két hét múlva mozikba kerülő Thor: Ragnarök-ben.

Mark Ruffalo már régóta szeretne egy önálló Hulk filmet a Marvel univerzumban, azonban a szóló film jogai továbbra is az Universal kezében vannak, úgyhogy ez nem igazán lehetséges. Kevin Feige módszere azonban kitalált rá valamit, hogy ez még is megtörtémnhessen

Talán kicsit elhamarkodott a kijelentés, de az eddig látott anyagok alapján már most imádjuk Cate Blanchett-et a Thor: Ragnarök főgonosza, Hela szerepében, a most érkezett színfalak mögött videó pedig épp az ő karakterével foglalkozik.

A Marvel Studios új filmjében Thort (Chris Hemsworth) pörölyétől megfosztva bebörtönzik az univerzum túlsó felén. Az idővel versenyt futva próbál visszajutni Asgardba, és megállítani a Ragnarököt; egy háborút, ami otthonának pusztulásával és az asgardi civilizáció eltűnésével járhat, és amit egy mindenható új ellenség, a könyörtelen Hela (Cate Blanchett) idézett elő.

Közösségi oldalak

16,294RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
251KövetőKövetés
26,904FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés