vasárnap, április 30, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "The Wolf of Wall Street"

Címke: The Wolf of Wall Street

Az igaz történeten alapuló film a Wall Street kulisszatitkait tárja föl, a világtőzsde epicentruma, a zabolátlan mohóság és az ócska csillogás bársonyfüggönye mögé enged betekintést. Középpontjában a filléres tőzsdeügynökből milliárdossá emelkedő Jordan Belfort (Leonardo Di Caprio) áll, aki mérhetetlen mohóságában nem vetette meg a korrupciót és az alvilági eszközöket sem, hogy elképesztően magasra emelkedjen. Végül szó szerint nem tudott mit kezdeni a rengeteg pénzével...

Martin Scorsese soron következő filmje Jordan Belfort önéletrajzi regényén alapszik, és igazi sztárszereposztással bír (Leonardo DiCaprio, Matthew McConaughey, Jonah Hill, Jon Favreau, Jean Dujardin és még sokan mások). Az igaz történeten alapuló film a Wall Street kulisszatitkait tárja föl, a világtőzsde epicentruma, a zabolátlan mohóság és az ócska csillogás bársonyfüggönye mögé enged betekintést.

Leonardo DiCaprio és Martin Scorsese immár ötödik alkalommal dolgoznak együtt, legújabb filmjük, a The Wolf of Wall Street 2013. november 15-én kerül a mozikba. Az első előzetes is megjött hozzá. A film a kilencvenes évek amerikai pénzügyi világának leghírhedtebb figurája, Jordan Belfort, emlékiratai alapján készül és bemutatja a semmiből érkező bróker történetét, aki annyi pénzt keresett, annyit költött luxusautókra, jachtokra, drogokra és nőkre, amennyit földi halandó elképzelni se tud.

Két napja kezdődött el New York-ban Martin Scorsese A Wall Street farkasa /The Wolf of Wall Street/ című filmdrámájának a forgatása, ami Jordan Belfort, a kilencvenes évek amerikai pénzügyi világának leghírhedtebb figurája emlékiratai alapján, Leonardo DiCaprio főszereplésével készül. Belfort a válság hamvaiból, gyakorlatilag a semmiből építette fel saját brókercégét, amivel annyi pénzt keresett, annyit költött luxusautókra, jachtokra, drogokra és nőkre, amennyit földi halandó elképzelni se tud.
- Hirdetés -

Közösségi oldalak

15,649RajongókTetszik
1,435Feliratkozó+1
246KövetőKövetés
21,023FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
  • Tibo: Nem hangzik rosszul, kérdés hogy időben hány év telne el az a rész...
  • Tibo: Tuti jó lesz, szerintem. 🙂
  • minya attila: ugy kéne csinálni a halálos iramban 9 részét hogyn paul walker...
  • Volkodlak21: – Fiam, te b*zi vagy? – Nem, csak rohamosztagos.
  • Balogh Zsolt: 🙂 Van olyan napod az életedben amikor nem mégy le náciba ?
  • Tibo: Már várom. Nagyon várom 🙂