hétfő, november 20, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "The Water Diviner"

Címke: The Water Diviner

Russell Crowe első rendezésében megkapó érzékenységgel viszonyul egy idegen kultúrához, s ügyesen lavíroz az I. világháborúban a Dardanellákon egymással megütköző érdekek és ideológiák vérhabos zátonyai közt. Mindezek, a kiváló színészi teljesítménnyel karöltve, segítenek leplezni e nagyívűnek szánt, de sajnos több ponton is meg-megbicsakló, "háborús", kalandfilmes dráma rendezői hibáit, amelybe Crowe érezhetően szívét-lelkét beletette.

Bő egy évig tartott a Dardanellák ostroma Gallipolinál 1915-ben. Bár az Antant elterelő hadműveletnek szánta a törökök megtámadását, az odavezényelt ausztrál és új-zélandi hadtestek teljesen felmorzsolódtak a központi hatalmak ellenállásán. Amikor Connor (Russell Crowe) értesül róla, hogy mindhárom fia eltűnt a csatában, elindul Ausztráliából Törökországba, hogy felkutassa őket.

A Variety közölte le az első képet a The Water Diviner filmből, ami nem más, mint Russell Crowe rendezői debütálása - úgy tűnik, kortársaihoz hasonlóan a korosodó Gladiátor is úgy döntött, ideje kipróbálnia magát a kamerák túloldalán. A film Ausztriában és Törökországban fog forogni, a sztori középpontjában pedig egy ausztrál pátriárka áll (Crowe alakítja), aki az 1919-es Gallipoli csata alatt eltűnt két fia nyomába ered...

Ahogy korosodó színészkollégái közül sokan mások, Russell Crowe is úgy döntött, ideje kipróbálnia magát a kamera másik oldalán - a The Water Diviner 1919-ben játszódik és egy ausztrál apa történetét követi, aki a Gallipoli csata alatt eltűnt fiai nyomába ered, és Törökországba utazik. A forgatókönyvet Andrew Knight és Andrew Anastasios írja, a producerek Troy Lum, Andrew Mason and Keith Rodger lesznek.

Közösségi oldalak

16,221RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
251KövetőKövetés
24,219FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés

Népszerű bejegyzések