hétfő, november 20, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "The Twilight Saga: Eclipse"

Címke: The Twilight Saga: Eclipse

Nem áll szándékomban a június 30-ig kikerülő összes, előre láthatólag több százas nagyságrendű videót kitenni, a mostani forgatási videót csupán abból az apropóból mutatom be, mert szó volt róla korábban, hogy Stephenie Meyer, egy új könyvet ír, az Alkonyat sorozat Spin-off-jának is tekinthető The Short Second Life of Bree Tanner: An Eclipse Novella-t. A forgatási videó középpontjában éppen ennek főszereplőjét, Bree Tanner-t mutatja be, a frissen teremtett vámpírlányt, aki a Cullen családhoz csatlakozik. Bree Tanner szerepében Jodelle Ferland-ot láthatjuk.

Bevallom, egyik videót sem néztem meg, de egy új előzetes és két új reklámspot érkezett az Alkonyat - Napfogyatkozás-hoz. Hivatalos tartalom: Minden egy döntéssel kezdődik. Végre újra együtt Bella Swan (Kristen Stewart) és Edward Cullen (Robert Pattinson). A halandó Bella élete visszatér a régi kerékvágásba, minden olyan, mint mielőtt a vámpír család, Cullenék elhagyták volna Forks városát. Azonban egy valami változott. Fény derült egy nagy és súlyos titokra, Bella legjobb barátja, Jacob Black (Taylor Lautner) egy vérfarkas, a vérfarkasok ősi ellenségei pedig a vámpírok. A lány két tűz közé került, hiába próbálja barátját és szerelmét kibékíteni egymással...

Egy elég harciasra sikerült TV Spot az egy hónap múlva, június 30-án mozikba kerülő Alkonyat – Napfogyatkozás /The Twilight Saga: Eclipse/-hoz: ez alapján úgy tűnik, nem lesz hiányunk hirigben, vámpírcsalád a vámpírcsalád ellen, plusz a farkasemberek mindenki ellen. Folyhat a vér - meg persze a könnyek. Cuccok a film adatlapján.

A hivatalos mozielőzetes az Alkonyat - Napfogyatkozás /The Twilight Saga: Eclipse/-hez. Szinopszis: Minden egy döntéssel kezdődik… Végre újra együtt Bella Swan (Kristen Stewart) és Edward Cullen (Robert Pattinson). A halandó Bella élete visszatér a régi kerékvágásba, minden olyan, mint mielőtt a vámpír család, Cullenék elhagyták volna Forks városát. Azonban egy valami változott. Fény derült egy nagy és súlyos titokra, Bella legjobb barátja, Jacob Black (Taylor Lautner) egy vérfarkas, a vérfarkasok ősi ellenségei pedig a vámpírok. A lány két tűz közé került, hiába próbálja barátját és szerelmét kibékíteni egymással. Mindent elveszíthet.

A Summit Entertainment kidobta az első hivatalos posztert az Első Alkonyat - Napfogyatkozáshoz /The Twilight Saga: Eclipse/. Semmi különös nincs rajta, a jól megszokott hármast - Edward (Robert Pattinson), Bella (Kristen Stewart) és Jacob (Taylor Lautner) láthatjuk, egy felirattal a közepén, ami arról tanúskodik, hogy Bellának választani kényszerül a két férfi között. Tartalom: Bella Swan újra együtt van élete szerelmével, a vámpír Edward Cullen-nel. Élete nagyjából visszaáll a régi kerékforgásba, egyetlen kivétellel: Jacob Black már nem része mindennapjainak..

Közösségi oldalak

16,221RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
251KövetőKövetés
24,219FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés

Népszerű bejegyzések

Hotel Transylvania 3 trailervideo

Ferdinánd - magyar előzetessel