hétfő, január 22, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "The Secret Service"

Címke: The Secret Service

A képregényes körökben nagy névnek számító Mark Millar művéből készülhet el a The Secret Service. Úgy ahogy Ha/Ver Millar adaptáció ez is Matthew Vaughn kezei között formálódik. A forgatókönyvet Jane Goldmannal közösen vetette papírra, vele a már említett képregényfilmen kívül a Csillagporon dolgozhatott együtt. Colin Firth játssza Jake-et, az angol titkosügynököt, akinek feltett szándéka, hogy unokaöccséből, Garyből kiváló kémet farag.

Egy alfahímként jellemzett szuperkém szerepére ki lenne a legalkalmasabb színész? Matthew Vaughn rendező a The Secret Service képregényfilm főszerepére Colin Firth-t találta a legalkalmasabbnak. A történet szerint egy 007-eshez hasonló MI6-nek dolgozó ügynök a kissé szófogadatlan és szétszórt unokaöccsét szárnyai alá veszi, megpróbál megnevelni, hogy aztán belőle is kiváló kém lehessen.

Mark Millar képregényéből, a The Secret Service-ből az Universalnál készíthettek volna filmet. Matthew Vaughn készítette elő a terepet a produkcióknak, de a stúdió végül meggondolta magát, talán azért, mert a Ha/Verrel sem jártak túl jól. A jogok így a 20th Century Foxhoz vándoroltak, ahol elgördültek az akadályok a forgatás elől, már csak a főszereplőket kell megtalálni és augusztusban indulhatna a forgatás, 2014-ben pedig beülhetünk a filmre.

Közösségi oldalak

16,346RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
253KövetőKövetés
24,810FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés

Népszerű bejegyzések

Tomb Raider trailer #2video

Gringo-2