vasárnap, november 19, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "The Last Stand"

Címke: The Last Stand

Arnold Schwarzenegger visszatért – ezúttal a sokat hangoztatott szlogenje nélkül, de annál valóságosabban lép elő politikai karrierje kulisszái mögül élete alkonyi fényével bearanyozott jelenében a 80-as, 90-es évek egyik legnagyobb akcióikonja, s akaratlanul is fölmerül a kérdés, hogy van-e létjogosultsága az egyik legkeményebb filmes műfajban az idén 66. életévét betöltő színészlegendának, mi több, kell-e még minekünk, mozinézőknek? Utóbbira a válasz roppant egyszerű: mint egy falat kenyér!

A harmadik előzetesnél tart a 2013. január 24-én mozikba kerülő Arnold Schwarzenegger Erőnek erejével film, ez éppen az a változat, amit a mozikba vetítenek beharangozóként. A magyar mozik szinkronosan fogják vetíteni a filmet, reméljük a feliratos változatok után most magyar beszélő következik. Hivatalos szinopszis: Miután Ray Owens (Schwarzenegger) egy balsikerű művelet miatt érzett elkeseredésében elhagyja a Los Angeles-i rendőrség kábítószerosztályát, seriffként vigyáz egy álmos határvároska..

2013. januárjában kerül a mozikba Owens sheriff Arnold Schwarzenegger új akciófilmje, az Erőnek erejével - a Pro Video elkészítette az augusztus közép napvilágot látott trailer magyar feliratos változatát is (reméljük a film azért szinkronosan kerül majd a mozikba). Tartalom: (Arnold Schwarzenegger) hajdan a Los Angeles-i rendőrség tagja volt, azonban egy balul sikerült akció után a csendes, poros kisvárosba, Sommerton Junction-be száműzte magát...

Owens sheriff (Arnold Schwarzenegger) hajdan a Los Angeles-i rendőrség tagja volt, azonban egy balul sikerült akció után a csendes, poros kisvárosba, Sommerton Junction-be száműzte magát, ahol csak kisebb bűncselekményekkel kell megbirkóznia. Azonban egy frissen szökött drogbáró sportkocsijával 200 km/h-val száguldva túszával épp az ő kisvárosán át tart a mexikói határ felé. Sommerton Junction az utolsó hely, ahol meg tudják állítani a rosszfiút. Rengeteg rendőr csődül a városba, s Owens ímmel-ámmal, de elfogadja minden idők legnagyobb elfogásának vezetését. © filmtrailer.hu

Végre kijött az első előzetes Arnold Schwarzenegger új akciófilmjéhez, a The Last Stand-hez. Elmondható, hogy az idő vasfoga alig fog a kőkemény osztrák muszklikon, legalábbis az igazán látványosnak ígérkező akciófilmben mindenhol az események sűrűjében, és nem a partvonal nyugdíjas szekciójában láthatjuk Arnoldot. A film hivatalos premierje az Egyesült Államokban 2013. január 18, ám itt-ott Európában és Argentínában már egy nappal korábban is láthatja a nagyérdemű! Magyar bemutatóról még nem szól a fáma! Köszönet Polszkisnak, hogy felhívta az előzetesre a figyelmünket!

A két most megjelent nemzetközi A kaptár – Megtorlás 3D poszter mellé érkezett egy új plakát a a Lionsgate-től a The Last Stand filmhez is, melyen természetesen Arnold Schwarzenegger látható igen marcona arccal és egy méretes colttal a kezében. Két hete már kaptunk képet is a filmből, már "csupán" egy előzetes hiányzik.

Reméljük, rövid időn belül már előzetes is jön Arnold Schwarzenegger 2013. januárjában mozikba kerülő The Last Stand című filmjéhez - az első kép épp most érkezett meg hozzá, és meg kell hagyni, remekül ki rajta a 65 éves sztár. A filmet Kim Ji-woon (I Saw the Devil rendezésében készülő akcióthrillerben Schwarzi egy kegyvesztett Los Angeles-i zsarut alakít, aki egy, a mexikói határhoz közeli kisváros seriffjeként kap új munkát.

Múlt hónapban elkezdődött a The Last Stand forgatása - ez lesz Arnold Schwarzenegger első filmje a politikai karrierjének felhagyását követően. A képen, amit saját Twitter oldalán tett közzé Luis Guzman, Johnny Knoxville és Jaimie Alexander társaságában látható, és az alábbi üzenettel posztolta: "Remekül érzem magam itt, a The Last Stand forgatásán. Fantasztikus csapatunk van". A filmet Kim Ji-woon (I Saw the Devil) rendezi, a sztori középpontjában pedig egy kisvárosi sheriff (Schwarzenegger) áll...

Közösségi oldalak

16,218RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
250KövetőKövetés
24,202FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés
  • Wayne: Nem rajongok az ilyen agyatlan látványfilmekért, se Dwayne Johnsonért,...
  • Ganta: Gondolom nagy zúzda lesz…. de értelme semmi. Nem értem minek ez...
  • kompi: Cserélve, köszi!
  • kompi: 🙂
  • Becsi gergő: Nagyon király lesz alig várom.
  • Polszkis: szegény csajszi, 1 szót fog hallani másfél órán keresztül: SZEX 🙂