szerda, január 24, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "The Heat"

Címke: The Heat

2013. július 4-én érkezik a magyar mozikba Sandra Bullock és Melissa McCarthy rendőr-vígjátéka, amihez most megérkezett a hivatalos magyar Női szervek előzetes is megérkezett. Hivatalos szinopszis:Az FBI különleges ügynökei valóban különlegesek. Kemények, könyörtelenek, nincsenek barátaik. Sarah Ashburn (Sandra Bullock) közülük is kilóg: ő a cég legvadabb, legmagányosabb (és legrendezetlenebb magánéletű) embere...

Sarah Ashburn (Sandra Bullock) az FBI precíz és arrogáns nyomozója, Shannon Mullins (Melissa McCarthy) pedig a bostoni rendőrőrs nagyágyúja, szabad szájú és laza, aki ösztöneire és tapasztalataira hallgatva veszi fel a harcot a bűnözőkkel. Ami közös bennük az, hogy soha nem volt egyiküknek sem partnere, vagy barátja akárkivel törődnie kellett.

Bő két hónapot kell várni a Sandra Bullock és Melissa McCharty főszereplésével készült Női szervek bemutatójára, de a 20th Century Fox annyira bízik a vígjáték sikerében, hogy máris a folytatást tervezgeti. A film forgatókönyvét a Városfejlesztési osztály sorozaton edződött Katie Dippold írta, a stúdió szintén őt kérte meg arra, hogy lásson hozzá a következő felvonás papírra vetéséhez.

A legújabb poszterek mögötti filmek közül a 300: A birodalom hajnala (300: Rise of an Empire) filmet biztosan nem kell senkinek bemutatni, a R.I.P.D. - Szellemzsaruk Ryan Reynolds, Jeff Bridges és Kevin Bacon főszereplésével készült, a Zöld Lámpás sztárja egy frissen elhunyt rendőrt alakít benne, aki halálát követően a R.I.P.D-nél – Rest in Peace Department – kap munkát, egy egy halott rendőrökből álló szervezetnél, amely célja, hogy az életre kelt halottak ne okozzanak galibát az élők világában.

Sandra Bullock és Melissa McCarthy lesz a 20th Century Fox The Heat című filmjének főszereplője, aminek a látszat ellenére semmi köze a Beépített szépség-hez, csupán igen hasonló szerepben tűnik fel benne Bullock. Tartalom: Sarah Ashburn (Sandra Bullock) az FBI precíz és arrogáns nyomozója, Shannon Mullins (Melissa McCarthy) pedig a bostoni rendőrőrs nagyágyúja, szabadszájú és laza, aki ösztöneire és tapasztalataira hallgatva veszi fel a harcot a bűnözőkkel...

Közösségi oldalak

16,344RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
253KövetőKövetés
24,823FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés