kedd, november 21, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "The Expendables – A feláldozhatók 3"

Címke: The Expendables – A feláldozhatók 3

Hiába az internetre kiszivárgott kalózverzió, a fanyalgó külföldi és magyar kritikák és az amerikai mozinézők elpártolása, a The Expendables - A feláldozhatók 3 itthon az élen nyitott, méghozzá a korábbi két részt lepipáló néző- és bevételszámmal, s ezzel a magyar nézők visszaadták a hitet a mozi szentségében. S ellentétben a világ más részeivel, A feláldozhatók nálunk lazán lekörözte a Tini nindzsa teknőcöket. A heti mozibemutatók közül más nem is fért be a magyar top 10-es listába.

Míg a The Expendables – A feláldozhatók első két részének rendezői székében - az egész filmes projekt szelleméhez méltóan – igazi „öreg motoros” rendező foglalt helyet Sylvester Stallone és Simon West személyében, addig a harmadik részre megérett Stallone-ban az elhatározás, hogy a kamera mindkét oldalán ideje fiatalítani… s ezzel meg is ásta azt a bizonyos gödröt a Feláldozhatók csapata alatt, amelyről a film egyik kulcsjelenetében oly drámai monológot tart. De valóban annyira rossz lenne a 3. rész, hogy most már temetni kell az öregfiúk klubját?

Továbbra is az élen a Tini Nindzsa Teknőcök csaknem legyőzhetetlenül, ám hiába az első helyezés, a 2. helyen álló A Galaxis Őrzői 3 hét alatt csaknem behozhatatlan dollárszázmilliókkal gazdagította a Marvel Stúdiót, így a két film közötti több mint 100 millió dollárt egy hét alatt képtelenek lesznek behozni a Teknőcök. A dobogón legnagyobb meglepetésre a heti bemutatkozó filmek közül csupán a Kamuzsaruk kapott helyet, míg a The Expendables - A feláldozhatók 3. és Az emlékek őre hatalmas bukást produkált.

Befutott végre a The Expendables - A feláldozhatók 3. teljes előzetesének magyar szinkronos változata. A filmet végül két héttel a világpremier után láthatjuk, de annyi baj legyen, ez a magyar szinkron teljesen korrektnek tűnik (remélhetőleg ez a szinkronstáb marad a filmre is), ha idő kell rá, hát idő kell rá. Stallone és csapata új arcokkal kiegészülve bizony rendesen befűtenek majd nekünk augusztus végén.

Menetrend szerint augusztusban érkezik a The Expendables - A feláldozhatók harmadik része, amely könnyen lehet, hogy az utolsó küldetése lesz a 80-as években csúcsformában lévő akcióhősöknek. Egy új, közel 3 perces előzetes érkezett a csapat eddigi legkeményebb harcához, melyben A feláldozhatók egyik régóta halottnak hitt alapítótagjával (Mel Gibson) kell megvívniuk.

Barney (Sylvester Stallone), Christmas (Jason Statham) és a csapat többi tagja Conrad Stonebanks-szel (Gibson) kerül szembe, aki hosszú évekkel ezelőtt Barney-val közösen alapította meg A feláldozhatók csapatát. Stonebanks azonban idővel könyörtelen fegyverkereskedővé vált, és Barney kénytelen volt őt megölni… legalábbis így hitte egészen idáig. Stonebanks feltámad hamvaiból, és új küldetése van: likvidálni a Feláldozhatók teljes csapatát.

Megjelent The Expendables - A feláldozhatók 3 első előzetese, ami már nagyobb betekintést enged az akciókba is, nemcsak a tekintélyes létszámú színészgárdát veszi A-tól Zs-ig. A látottak épp csak nyálcsorgatásra elegendőek, remélhetőleg kapunk belőle olyan előzetest is, ami még egy picit részletesebb. A széria első két része hatalmas sikert zsebelhetett be, az akciófilmek szerelmeseit mintha hájjal kenegették volna, ez a legutóbbi etap pedig remélhetőleg a korábbiak fölé emeli a lécet.

Közösségi oldalak

16,227RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
250KövetőKövetés
24,244FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés
  • Ganta: Már a Nolan féle Batman után pihenőre kellett volna rakni szegény...
  • ingyombingyom: pfff… hát erre mi a sz*rt lehet mondani?! Affleck is...
  • Wayne: Nem rajongok az ilyen agyatlan látványfilmekért, se Dwayne Johnsonért,...
  • Ganta: Gondolom nagy zúzda lesz…. de értelme semmi. Nem értem minek ez...
  • kompi: Cserélve, köszi!
  • kompi: 🙂