hétfő, október 1, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "The Campaign"

Címke: The Campaign

Amikor Cam Brady (Will Ferrell), a kongresszus régi tagja óriási baklövést követ el – méghozzá nyilvánosan – a választásokat megelőző időszakban, két kőgazdag gyárigazgató egy rivális jelöltet indít ellene, hogy még nagyobb befolyást szerezzenek az Észak-Kaliforniai körzetben. Kiszemeljük Marty Huggins (Zach Galifianakis) a helyi turisztikai központ naív igazgatója, aki ugyan a lehető legrosszabb választásnak tűnik, ám némi támogatással, egy penge kampányfőnökkel és családja politikai kapcsolataival hamarosan mégis olyan konkurenssé válik, aki miatt Cam-nek komolyan főhet a feje.

Ahogy várható volt, a A Bourne hagyaték átvette az első helyet a három hete a bevételi lista élén trónoló A sötét lovag – Felemelkedéstől: a franchise új Jeremy Renner főszereplésével készült részre 40,2 millióért váltottak jegyet, ami gyengébb nyitás ugyan, mint amit két legutóbbi rész produkált, de valószínűleg elég lesz hozzá, hogy tovább folytatódjon Aaron Cross kalandja is (Egyes hírek szerint Jason Bourne-nel közösen).

Pár napja látott napvilágot az első előzetes a Will Ferrell és Zach Galifianakis főszereplésével készülő The Campaign politikai vígjátékhoz, melyben a két nevettető rivális szenátorjelölteket alakít. Tartalom: Amikor Cam Brady (Will Ferrell), a kongresszus régi tagja óriási baklövést követ el - méghozzá nyilvánosan - a választásokat megelőző időszakban, két kőgazdag gyárigazgató egy rivális jelöltet indít ellene, hogy még nagyobb befolyást szerezzenek az Észak-Kaliforniai körzetben.

Közösségi oldalak

16,298RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
251KövetőKövetés
26,761FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés
 • gumball: Tehát penge koppintás és így Wesley Snipes-t is kirúghatják a...
 • Clark: Nincsen benne Farkas Hugh Jackmannel meg se nézem.
 • mate: Az előzetes alapján ígéretesnek látszott, és hogy az underworld alkotói...
 • Clark: Arnolddal kellene jót de már mind1.
 • Dudi: A Wonder Woman nekem is nagy csalódás volt a beharangozók után. Már nem...
 • Ganta: Én már anno a synopsis alapján megmondtam,hogy egy...
 • Népszerű bejegyzések

  Venom moziplakát poszter

  video