szombat, október 21, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "The Bling Ring"

Címke: The Bling Ring

Nicki (Emma Watson) és hozzá hasonlóan tinédzser csajokból és srácokból álló csapata nem bíz semmit a véletlenre: gazdag celebeket tartanak megfigyelés alatt, és amikor azok biztosan nincsenek otthon, betörnek otthonukba és ellopják könnyen mozdítható ékszereiket. A valós életben Paris Hilton, Megan Fox és Lindsay Lohan is áldozatul esett a rablásnak, Hilton egy cameo erejéig még a filmben is szerepet vállalt.

A második előzetes is megérkezett a Sofia Coppola rendezésében készült The Bling Ring-hez, ami ha minden igaz, a Lopom a sztárom magyar címet kapta - hogy ez mennyire jó vagy rossz, lehet rajta vitatkozni, de azt hiszem, mindannyian találkoztunk már ennél rosszabbakkal is. USA bemutató 2013. június 14., a magyar még nem ismert.

A Constantin Film Tarzan animációs filmjéhez tavaly októberben már kaptunk egy előzetest, most pedig poszter is érkezett hozzá - nem kapkodnak nagyon a forgalmazók utána, USA bemutatója egyelőre nincs, és nagy az esélye hogy maximum limitáltan kerül a mozikba, majd rögtön DVD-re nyomják. A magányos lovas új karakter poszterén William Fichtner látható, aki Butch Cavendish-t alakítja a filmben...

Bizonyára sokan várják kíváncsian Sofia Coppola (Made in Hollywood) új, megtörtént eseten alapuló The Bling Ring bűnügyi thrillerét, ha másért nem, hát azért, hogy lássák a Harry Potter sorozat ártatlan arcú üdvöskéjét, Emma Watson-t vadóc, szexi csajként szerepelni. A forgatásról jópár képet láthattunk, most nézzünk néhányat magából a filmből.

Emma Watson a Twitteren tett közzé egy fotót saját magáról, amint éppen fodrászra és sminkesre vár Sofia Coppola The Bling Ring című filmjének forgatásán. Ahogy a korábbi képeken is már kiderült, Watson ezúttal teljesen más oldaláról mutatkozik be a nézőknek, mint eddigi filmjeiben, és ártatlan kislány helyett egy tetkós, szexi vadmacskát alakít.

Emma Watson, a Harry Potter sorozat helyes kislányából szívdöglesztő ifjú hölggyé érett, várható volt, hogy a sorozat után is sorozatosan kapni fogja az filmes ajánlatokat. Legújabb filmje a Sofia Coppola (Made in Hollywood) rendezésében készülő The Bling Ring bűnügyi thriller lesz, amelyben egy csapat tinédzser az internet segítségével követi nyomon a hírességek pontos tartózkodási helyét, hogy a megfelelő alkalommal kirabolják az otthonukat...

Közösségi oldalak

16,144RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
248KövetőKövetés
23,795FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés