szerda, november 22, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Terminator Genisys"

Címke: Terminator Genisys

Arnold Schwarzenegger tavaly még azt nyilatkozta, hogy készülőben van a Terminator: Genisys folytatása, a napokban azonban kiderült, hogy hivatalosan is halottnak lehet nyilvánítani a projektet - a Paramount Pictures ugyanis nem hosszabbította meg a filmhez fűződő jogait.

Hatalmas tervekkel vágott bele a Paramount Pictures a Terminator: Genisys készítésébe: az aktuális filmen kívül rögtön két folytatást, valamint egy tévésorozatot is terveztek belőle. Aztán következett a bemutató, amit a harmatgyenge amerikai bevétel és negatív hangvételű kritikák (sajátunk itt) mellett

Sem a legújabb Terminator film, sem pedig a Magic Mike folytatása nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, a Jurassic World immár egy hónapja megingathatatlanul trónol az élen - Indominus Rex legyen a talpán, aki letaszítja onnan! -, az Agymanók pedig a toplista második helyét bérelték ki hosszú távra. A Terminator: Genisys épphogy felküzdötte magát a dobogóra, míg Channing Tatum és a vetkőzős srácok megelégedtek a negyedik helyezéssel.

Végre, végre (!!!) érdemben hozzá mertek nyúlni a klasszikus Terminator alapokhoz, és nem egy önismétlő folytatás (lásd: A gépek lázadása) született, hanem sikerült legalább közel akkora kontrasztot belevinni az új történetbe az előzményekhez képest, mint amekkorával anno James Cameronék éltek a második rész kapcsán. Épp ezért érthetetlen, hogy a stúdió marketingesei miért rántották ki a szőnyeget a kibernetikus organizmus lábai alól azzal, hogy az összes lehetséges módon (az előzetestől a film plakátjáig) "szétspoilerezték" a filmet, s ezzel kiherélték a Terminator genezisét.

John Connor (Jason Clarke), az emberi ellenállás vezetője visszaküldi 1984-be Kyle Reese őrmestert (Jai Courtney), hogy védje meg Sarah Connort (Emilia Clarke) és oltalmazza a jövőt, ám az események váratlan fordulata töredezett idővonalat hoz létre. Reese őrmester a múlt ismeretlen változatában találja magát, ahol különös szövetségesekre talál, köztük egy új T-800-as Terminátorra (Arnold Schwarzenegger). Veszélyes új ellenségekből sincs hiány, és szokatlan a küldetés is: helyre kell állítani a jövőt...

Az összes fontos szereplő megkapta a saját poszterét az előzetesek alapján meglehetősen vegyes fogadtatásban részesült Terminator Genisysben: Sarah Connor (Emilia Clarke) és Kyle Reese (Jai Courtney) mellett Arnold Schwarzenegger klasszikus T-800-asa, a Terminator 2-ben még Robert Patrick, most azonban Byung-hun Lee által alakított higanyszerű T-1000-es és a legújabb T-3000 kódjelű cyborg is látható (szvsz elég vacak lett a plakátja).

A Paramount Pictures közzétette egy új, közel 3 perces előzetest a Terminator Genisys-hez, amely az eddig nem látott jeleneteken kívül egy sokkoló csavart is tartalmaz, amely jól felborítja az eddig ismert történet és tejesen új irányba sodorja a franchise-ot. Itt és most többet nem árulunk el, aki akarja nézze meg a videót és fedezze fel saját maga, de még egyszer figyelem: SPOILER!

A Paramount Pictures egy új trilógia kezdődarabjának tervezi a hamarosan a mozikba kerülő Terminator Genisys című akciófilmet, amelyben Arnold Schwarzenegger központi szerepet fog játszani. A trilógia híre nem új, a Paramount már tavaly bejelentette, hogy a Genisys-t folytatni szeretné, még a premier időpontjai is megvannak - bár nem kőbe vésettek -: a trilógia második része 2017. május 19-én, a harmadik 2018. június 29-én kerül a mozikba. Az újdonság - már ha ez bárkit is meglep -, hogy Schwarzenegger a folytatásokban is látható lesz...

A várt rövidke teaser trailer helyett rögtön egy 2,5 perces előzetest kaptunk a Terminator Genisys-hez - nem is szaporítanám a szavakat, nézzétek és osszátok meg velünk, mit gondoltok az új filmről így előzetesben Tartalom: 2029-et írunk tombol a háború az emberiség megmaradt csoportjai és az ördögi mesterséges intelligencia, a Skynet között. John Connor (Jason Clarke) az ellenállás vezetője, Kyle Reese (Jai Courtney) pedig hű katonája...

A Entertaiment Weekly magazin legújabb száma kiemelten foglakozott a Terminator Genisys-szel - a címlapon és a belső oldalakon található fotókon kívül az alkotókat/szereplőket is megszólaltatták, elég sok új részletet elárulva a filmről. David Ellison producer elárulta, hogy olyan magas szintű VFX-szel fogunk találkozni, amilyet még sosem láthattunk a mozivásznakon, és itt nem csupán Schwarzenegger digitalizált változatár gondol, de egy teljesen új főellenség lesz a filmben, amely teljesen egészében a vizuális technológia gyermeke.

Arnold Schwarzenegger az Instagram oldalán egy képpel adta tudtára rajongóinak, hogy befejeződött a "Terminator Reboot" forgatása - egyúttal a film végleges címét is elárulta, ami Terminator Genisys lesz. A színész az következő üzenetet küldte a képpel együtt:

Közösségi oldalak

16,233RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
250KövetőKövetés
24,248FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés