vasárnap, szeptember 24, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Ten"

Címke: Ten

A Conan szerepes hír mellé egy újabb Arnold Schwarzenegger közzé tett egy képet az éppen gyártás alatt lévő filmjéből, a Ten-ből, amelyben egyike lesz a korrupt DEA csapatnak, amely egy rajtaütésnek álcázott akcióban többmillió dollárt lop el egy drogbárótól, ám ezt követően rejtélyes módon elkezdenek egymás után elhalálozni.

Májusban számoltunk be róla, hogy Arnold Schwarzenegger lesz a főszereplője a Ten című bűnügyi thrillernek - a legújabb hírek szerint az Open Road Film Sam Worthington-nal is tárgyalásokat kezdeményezett a film egyik főszerepe kapcsán. A hír Worthington leendő karakteréről nem tesz említést, valószínűleg egyike lesz a korrupt kábítószerellenes csapatnak, akik rutin rajtaütésnek álcázva több millió dollárt rabolnak el drogkartelltől...

65 éves kora és nyilvánvalóan hanyatlófélben lévő fizikuma ellenére Arnold Schwarzenegger folyamatosan kapja az akciószerepeket: a The Expendables – A feláldozhatók 2. (a legutolsó előzetes ITT, ha valaki lemaradt volna róla) , a The Tomb, a The Last Stand és a Black Sands után egy új akcióthriller főszerepét vállalta el. A Ten című filmet David Ayer rendezi..
- Hirdetés -

Közösségi oldalak

16,089RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
246KövetőKövetés
23,438FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
  • Balázs: hm, ígéretes
  • kompi: 2019, sry.
  • KendiGabi: 2010?
  • Kargarosz: Remélem összejön Bessonnak.
  • LacaPaca: A film igen is jó, bőven hozza az elvárható szintet. A könyv...
  • zsolt: Gratulálok,hogy ilyen filmet nem lehet sehol meg találni!!!!!