csütörtök, október 19, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Ted"

Címke: Ted

Seth MacFarlane mocskosszájú teddy mackóról szóló vígjátéka, a Ted a tavalyi év egyik legjövedelmezőbb filmes produkciójának bizonyult: 550 millió dollárt szedett össze világszerte, ami az 50 milliós gyártási költséget sokszorosan túlszárnyalta. Nem csoda, ha a folytatás zöld utat kapott, s a filmet ki is tűzték 2015. június 26-ára.

Steve Burke, az NBC Universal elnöke nemrégiben a 2012 Media, Communications & Technology konferencián tartott beszédet, ahol beszélt róla, hogy a filmes divíziójuknak franchise-okra és animációkra van szüksége, hogy egy stabil szintet elérjen. A kasszáknál igen jól teljesítő Halálos iram franchise már amúgy is az ő tulajdonukban, de Burke elmondása szerint a rajongók számíthatnak rá, hogy az egy hónap alatt 183 milliót hozó A Bourne hagyaték, valamint az idei nyár egyik meglepetésfilmje....

A filmstúdiók vezetői nagyon sokat vártak az idei nyártól, mégis csalódniuk kellett. Ugyanis az eredmények a jegyeladások tükrében pont az ellenkezőjét vetítik előre: az idei nyár az elmúlt 20 év legalacsonyabb eredményét termelte ki. Papíron még úgy tűnt, hogy 2012 abszolút rekordokat döntögető eredménnyel kecsegtet – nyilatkozta egy nevén nem nevezett elemző.

Seth MacFarlane, aki mindezidáig animációs sorozatok kreatív forgatókönyvírójaként és vígjátékok mellékszerepeiben jeleskedett, úgy döntött, a kamera túloldalán is szerencsét próbál. A Family Guy és Amerikai fater animációs sorozatok atyjaként elhíresült MacFarlane nem nyúlt túl messzire, és egy animált mackóról rendezett rá jellemző poénokkal dúsított élőszereplős, korhatáros vígjátékot. Ne tévesszen meg senkit a címbéli aranyos plüssmackó, ennek a macinak a szája szappanért kiált! Remek gegek, frappáns beszólások és némi párkapcsolati dráma… a Ted a magyar mozikba érkezett!

Miután közel hét hónapon keresztül a fiatalabb korosztálynak készített filmek uralták a bevételi listákat, a héten végre bebizonyosodott, hogy a felnőttek is szeretnek még mozikba járni: mind a Ted, mind a Magic Mike korhatáros filmek, és mindkettő remek eredménnyel nyitott a jegypénztáraknál. A Seth MacFarlane rendezésében és Mark Wahlberg főszereplésével készült készülő Ted 66,7 millió dolláros eredménye minden idők második legjobb korhatáros vígjáték-nyitása (az első a Másnaposok 2 85,9 millióval) lett, és az 50 milliós büdzsé fényében pazar eredménynek mondható.

Egy héttel odébb csúsztatta a hazai forgalmazó, így a jelenlegi tervek szerint augusztus 23-án kerül a mozikba a Mark Wahlberg és Mila Kunis főszereplésével készült Ted vígjáték - 4 jelenet érkezett a filmhez. Hivatalos szinopszis: A Family Guy megalkotója, Seth MacFairlane sajátos, eredeti humorát most első mozifilmjében csillogtatja meg, íróként és rendezőként egyaránt.

2012. augusztusában kerül a mozikba a Mark Wahlberg, Mila Kunis, valamint előbbinek számítógépes animációval életre keltett Teddy mackója (Seth MacFarlane szinkronjával) főszereplésével készülő Ted animációs vígjáték - elkészült a magyar feliratos, korhatárjelzéssel ellátott előzetes is hozzá.

A Family Guy megalkotója, Seth MacFairlane sajátos, eredeti humorát most első mozifilmjében csillogtatja meg, íróként és rendezőként egyaránt. Az élő szereplőket és a számítógépes animációt ötvöző vígjáték John Bennettről (Mark Wahlberg) szól, aki felnőtt férfiként kénytelen szeretett játékmackójával foglalkozni, aki egy gyermekkori kívánság eredményeként életre kelt... és azóta is ott él mellette.

Seth MacFarlane, az Amerikában hatalmas sikerrel futó Family Guy sorozat megalkotójának első mozis rendezése Ted lesz a Ted, egy élőszereplő/CG-animációs vígjáték, amelyben John Bennett (Mark Wahlberg alakítja) felnőtt férfi Teddy macija egy gyermekkori kívánság miatt életre kel és alaposan felborítja annak életét.

Közösségi oldalak

16,140RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
248KövetőKövetés
23,766FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés
  • Sunikeee27: Úgy nézem ütős film lesz ez!
  • Tuhe: Megint egy hülye női akciófilm.Olyanokat kap, hogy egy elefánt is...
  • Balázs: Zsír, bár jó lenne, ha sokkal nagyobb ütemben jelennének meg a magyar...
  • Starlord: Az ébredő erő nagyon gyenge film volt. Egyik korábbi részhez sem...
  • Balázs: Remélem én is, hogy ezekből a párhuzamokból tanulnak, és képesek...
  • kompi: Köszi, megoldva (reméljük véglegesen).