szerda, október 18, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Tarzan legendája"

Címke: Tarzan legendája

A július 4-i hétvége rendszerint elég erős az amerikai mozikban, idén három komoly filmet is bemutattak ezen a héten: Spielberg A barátságos óriás-át, a Tarzan legendáját, és a nagy sikert aratott A bűn éjszakája sorozat harmadik részét, a The Purge: Election Year-t.

Hollywood újra felfedezte a majomembert, belegyömöszölte egy felöltőbe, majd megásta a CGI sírját! Nem csoda, ha a néző a végére megunja a banánt!

Hó végén, június 30-án érkezik a mozikba a Tarzan legendája, amihez most egy újabb előzetest kaptunk. A trailer középpontjában ezúttal Tarzan (Alexander Skarsgard) és a vadakkal való kapcsolata áll, láthatjuk, miként került csecsemőként a gorillák közé, hogyan nevelkedett fel és vált eggyé a vadak közül.

John Clayton (Alexander Skarsgård) jól öltözött és jól nevelt úriember, a viktoriánus Anglia átlagos polgára. De csak egy évtizede. Éppen amikor már minden jóakarója azt hinné, hogy a benne lapuló vadember végleg eltűnt, hírét veszi, hogy egykori otthonában, Kongóban gonosz dolgok zajlanak. Egy bánya új területeket foglal, nem ismer kíméletet, és már az ő régi barátait is veszélyezteti. A férfi odautazik, és kénytelen harcba szállni a civilizáció pusztító erejével. És miközben minden eszközt bevet, hogy megállítsa a fehér ember terjeszkedését, saját maga is visszaváltozik azzá, akinek született, és aki titokban mindig is volt. Ahogy a ruha lefoszlik róla, ismét ő lesz a dzsungel ura, a vadon szövetségese, a legyőzhetetlen Tarzan.

Immár szinkronosan is nézhető az első előzetes a Tarzan legendája című filmhez, amelyben Alexander Skarsgard fogja játszani a Dzsungel urának szerepét. A pontos magyar bemutató még nem ismert, Amerikában július 1-től vetítik a mozik. Tartalom: Tarzan, azaz III. John Clayton már hosszú évek óta maga mögött hagyta az afrikai dzsungelt

17 év telt el azóta, hogy élőszereplős Tarzan filmmel találkozhattunk a mozikban, jövőre azonban a Warner Bros. és Village Roadshow közös gyártásában ismét a...

Közösségi oldalak

16,136RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
248KövetőKövetés
23,736FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés