Címkék Ezekkel megcímkézve: "Szörny Rt. 2"

Címke: Szörny Rt. 2

Az évek óta húzódó Szörny Rt. folytatás valójában előzményfilm lesz, erre már egy ideje felkészített minket a Pixar. Az LA Times tudósítója kérdezte Billy Crystalt a filmről, amelynek eredeti címe: Monsters University.

Múlt héten írtunk már a Szörny Rt. második részének hivatalos angol címéről, most pedig egy új – sajnos nem túl örvendetes – hír érkezett: a film mozis bemutatója bő fél évet csúszni fog. A Disney bejelentette, hogy a Pixar alkotását nem 2012. november 2-án, hanem csak 2013. június 21-én kezdik el vetíteni a mozikban. A Monsters University elhalasztott premierje további mozgásokat okozott a tervekben, ugyanis a Disney előrehozta egy másik animációs filmjének bemutatóját a felszabadult dátumra.

A Pixar egy ideje már szellőzteti, hogy folytatást készül csinálni a gyerekek körében igen népszerű Szörny Rt. animációs rajzfilmhez, sőt már be is ütemezte 2012. november 16-ra - a legújabb hírekben már a sztori is körvonalazódik, amiből kiderül, hogy a folytatás valójában egy előzményfilm lesz. A Disney Plaza Central francia weboldal beszámolója szerint a Szörny Rt. 2-ben Mike és Sulley mindketten a Rémisztők egyetemének - University of Fear - diákjai, és mielőtt jó barátok lettek, hosszú ideig ellenségei voltak egymásnak. Az információ a mozi igazgatóknak került kézbesítésre a Disney 2011/2012-es katalógusában.
- Hirdetés -

Közösségi oldalak

15,459RajongókTetszik
1,472Feliratkozó+1
244KövetőKövetés
20,582FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
  • Ganta: “a zárójelenetben láthatjuk azt is, ahogy a Mátrix...
  • Tibo: Majd meglátjuk, de az biztos hogy érdekes lenne az 1800-as évekbeli...
  • Steven86: anno a Predator képregény szériájában voltak 1800as években...
  • pieterzoon: Mondjuk, ha az 1800-as években játszódik, akkor lehet western.
  • Petya: Na szép! Ez is mehet a wcbe.. “Horror, science-fiction és...
  • büdössajt: Vajon eljön az az idö mikor visszatérnek a korábbi kiadok?! vagy...