Címkék Ezekkel megcímkézve: "Szörny egyetem"

Címke: Szörny egyetem

Az acélembernek a múlt heti rekordját követően két kihívója is akadt a Szörny Egyetem és a Z világháború képében - az igen komoly, 64.7%-os esés, valamint mindkét film remek nyitásának köszönhetően le is szorult a harmadik helyre. A Disney/Pixar új filmje a 82 millió dolláros nyitással immár sorban a 14. filmje, ami a bevételi toplista első helyén kezdi a pályafutását...

Már csupán egy hónap, és újra a mozikban a gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt remek szórakozást ígérő Szörny Egyetem, amelyben James P. Sullivan és Mike Wazowski egyetemi éveibe kapunk egy kis betekintést. Hivatalos szinopszis: A Szörny Rt.-ben Mike Wazowski és James P. Sullivan, vagyis Sulley elválaszthatatlan jó barátok, ám ez korántsem volt mindig így. Szörnyeink még az egyetemi évek alatt ismerkedtek össze..

Újabb előzetes jött ki a júniusban mozikba kerülő Szörny Egyetem, amelyből megtudhatjuk, hogyan töltötték diákéveiket kedvenceink, és hogyan váltak a kezdeti rivalizálást követően elválaszthatatlan jó barátok. Tartalom: Mike Wazowski és James P. Sullivan a Szörny Egyetemen már az első pillanattól fogva ki nem állhatták egymást, hiszen nem is különbözhettek volna jobban mind külsejük, mind pedig jellemük alapján.

Mike Wazowski és James P. Sullivan, vagyis Sulley elválaszthatatlan jó barátok, ám ez korántsem volt mindig így. Szörnyeink még az egyetemi évek alatt ismerkedtek össze, és már az első pillanattól fogva ki nem állhatták egymást, hiszen nem is különbözhettek volna jobban mind külsejük, mind pedig jellemük alapján.

A Disney Pixar egy újabb előzetest készített a június 21-én mozikba kerülő Szörny Egyetem-hez - a középpontban ezúttal a jövőbeli partnerek és legjobb barátok, Mike Wazowski és James Sullivan között kialakult rivalizálás áll. Tartalom: Mike Wazowski (Billy Crystal) egészen apró szörnykora óta arról álmodott, hogy egyszer Rémisztő lesz, és tudja azt is, hogy a legjobb rémisztők a Szörny Egyetemről kerülnek ki....

Jövő nyáron, 2013. június 20-án kerül a mozikba a Szörny Rt. második része - pontosabban előzményfilmje, a Szörny Egyetem, melyben Sully és Mike Wazowski rengeteg nevetnivalóval kecsegető egyetemi éveit láthatjuk - két új poszter is érkezett hozáá a napokban. Megérkezett az első poszter az elvileg Sötétségben: Star Trek néven futó Star Trek Into Darkness-hez is, ami 2013. május 13-án érkezik hozzánk, a nemzetközi premierrel egy időben. Ahogy a cím is sugallja, valamint a plakáton is jól látszik, az előzőnél jóval komorabb hangulatú, sötétebb film előtt állunk.
- Hirdetés -

Közösségi oldalak

15,487RajongókTetszik
1,472Feliratkozó+1
244KövetőKövetés
20,598FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
  • Dante: Akit érdeke Mike Mignola a hibás hisztis kisgyerek ként összeveszett...
  • Infiniti vór: Szerintem ami nem megy, azt nem kellene erőltetni…
  • adikas21: Az első rész a beteg rendezőpáros dacára kiemelkedően megállta a...
  • adikas21: Ne foglalkozzon ilyen ostoba filmekkel, tartsa a szintet. Jöhet a...
  • Ganta: “a zárójelenetben láthatjuk azt is, ahogy a Mátrix...
  • Tibo: Majd meglátjuk, de az biztos hogy érdekes lenne az 1800-as évekbeli...
  • Népszerű bejegyzések