vasárnap, január 21, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Szellemírtók"

Címke: Szellemírtók

Aki figyeli a Netflix Stranger Things sorozata körüli dolgokat, az kiszúrhatta, hogy az éppen ma érkező 2. évad első részében a gyerkőcök Halloween-ra pont Szellemirtóknak öltöznek be... és úgy tűnik, ez több puszta véletlennél.

Aki valamilyen szinten nyomon követte a női főszereplőkkel készült Szellemirtók történetét, annak valószínűleg nem okozott meglepetést, hogy a film vaskos buktával zárja a mozis pályafutását. Nem vagyunk Box office elemzők, de az alapvetően is komoly rajongói ellenszenv mellett szerintünk nem segített az sem, hogy a stúdió vezetője és a film készítői egymás után - és elég bunkó hangnemben - szólogattak be az internet közösségének

A vígjátékgyáros Paul Feig rendesen felkavarta az állóvizet azzal a bejelentésével, hogy elkészíti a Szellemirtók - Melissa McCarthy-val felturbózott - női változatát. Filmrajongók ezrei hördültek föl világszerte ekkora szentségtörés hallatán. Lelki szemeik előtt rögtön megelevenedett az ektoplazma helyett az altesti humorban tocsogó kedvencük harsány, kikarikírozott változata. Megnyugtatásul közlöm: közel sem ez a helyzet! Lépj be az Elvarázsolt Kastélyba, és körbevezetlek! Csak saját felelősségre!

Ami nem más, mint a Szellemirtók reboot, aminek első előzetesét, mint az nemrégiben kiderült, jobban utálja az internet, mint Justin Bieber klipjeinek nagy részét, ami valljuk be, nem kis teljesítmény.

A Szellemirtók női változatának már a kezdetektől fogva óriási ellenkezést váltott ki a klasszikus sorozat rajongóinak körében, majd erre sikerült még egy lapáttal rátennie a Sony főnökének is, aki forradalmi kommunikációs technikával nemes egyszerűséggel azt üzente a film ellenzőinek, hogy "ba*ódjatok meg!" (cikk róla ITT).

Szellemek még mindig vannak, és szellemirtókra is szükség van. Az új szellemet Paul Feig ereszti ki a palackból, aki Melissa McCarthy-val a főszerepben az elmúlt évek legnagyobb vígjátékait hozat tető alá: Nekik köszönhetjük a Koszorúslányok-at a Női szervek-et és A kém-et is.

Már jóval a forgatás kezdete előtt Az első előzetes utáni reakciókat végignézve az idei év egyik legnagyobb bukásának ígérkezik a női főszereplőkkel elkészített Szellemirtók reboot - elég sokat sejtet a várható sikerről például, hogy a Sony Pictures hivatalos Youtube csatornájára kikerült első előzetes a 177.000 like mellé több mint 388.000 dislike-ot kapott.

A Sony Pictures Entertainment végre közzétette az első előzetest az idén júliusban mozikba kerülő rengeteget Szellemirtók reboot-hoz, amelyben a jól ismert csapatot ezúttal csajok váltják fel: Erin (Kristen Wiig) részecskefizikus, Abby (Melissa McCarthy) a paranormális jelenségek szakértője, Jillian (Kate McKinnon) mérnök, Patty (Leslie Jones) pedig csupán azért lesz tagja a csapatnak, mert jól ismeri New York-ot.

Újabb hírek és néhány kép is érkezett a Szellemírtók reboot-hoz, ami kapcsán a Sony főnöke szó szerint elküldte a p*ba a filmet ellen felszólaló netezőket. A képeken a női főszereplőkön kívül felbukkan Chris Hemsworth is, aki láttán páran valószínűleg hangosan fel fognak röhögni - a csupa izom kétméteres viharisten ugyanis ezúttal egy szemüveges kis irodistának lett öltöztetve.

Gőzerővel forog a Szellemirtók 3. részének forgatása, amely Paul Feig rendező kezei alatt - korábbi munkáihoz méltó módon - a női vígjátékok felé tendál, tekintetbe véve, hogy az első két rész "Nagy Öregjeit" ezúttal hölgyek váltják: Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon és Leslie Jones. Remélhetőleg a készülő produkcióban, amelynek sztorijáról még nem szivárgott ki semmi, visszatérnek legalább cameó formában Bill Murray és Dan Aykroyd is. Feig-nek jól megy a szekér, legutóbb A kémmel (kritikánk róla itt!), azelőtt pedig a Női szervekkel tarolt nagyot a mozikasszáknál...

A legutóbbi hírek szerint Bill Murray-vel vagy akár nélküle is elkezdődik tavasszal a Szellemírtók 3. forgatása, amihez már készen is áll a forgatókönyv. A film hivatalos Facebook oldalán pedig sokan meglepetésére közzétették, hogy az első részt is újra a mozikba küldik: "Készüljetek, Szellemírtók-rajongók. Ideje, hogy magatokhoz vegyétek a kutyátokat és macskátokat, készüljetek fel a tömeghisztériára: Októberben, 25 év óta először az eredeti és felejthetetlen Szellemírtók dialmasan visszatérnek a mozikba!"

Közösségi oldalak

16,345RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
253KövetőKövetés
24,802FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés