Címkék Ezekkel megcímkézve: "Szárnyas fejvadász 2"

Címke: Szárnyas fejvadász 2

Jövő ősszel érkezik a mozikba minden idők egyik legjobb sci-fijének, a Szárnyas fejvadász folytatása, amelyben a Rick Deckard szerepébe visszatérő Harrison Ford mellett Ryan Gosling lesz a főszereplő. A GQ magazin még a budapesti forgatás alatt készített interjút a sztárral, amelyben elárult pár érdekességet a film készítéséről.

A rengeteg bemutatóhalasztás között felüdítő olyat hallani, hogy egy-egy filmet néha sikerül a tervezettnél korábban a mozikba küldeni, és külön öröm, hogy ez most a sokak által várt Szárnyas fejvadász 2-őt érinti: a Warner Bros. és Alcon Entertainment eredetileg 2018. január 12-re tervezte a film bemutatóját, ám most módosították a dátumot 2017. október 6-ra.

Denis Villeneuve rendező Sicario – A bérgyilkos filmje még idén szeptemberben (nálunk októberben) a mozikba kerül, az ezt követő filmjére azonban mindenki sokkal jobban kíváncsi: a régóta várt Szárnyas fejvadász folytatásról beszélünk. A film tartalmáról sajnos semmit sem árult el nekünk a rendező, a Crave Online riporterének azonban elmondta, hogy egy nagyon fontos, a rajongókat évtizedek óta foglalkoztató kérdésre választ fogunk kapni - kiderül végre, vajon Harrison Ford replikánsokra vadászó karaktere, Rick Deckard maga is replikáns-e, avagy nem.

Végre megérkezett a válasz a Szárnyas fejvadász 2 körül több évek keringő kérdésre: Harrison Ford aláírta a szerződést, azaz vissza fog térni Rick Deckard szerepébe. A film producere - és részben a forgatókönyv írója - Ridley Scott lesz, a rendezői teendőket pedig nagy valószínűséggel Denis Villeneuve (Fogságban) fogja ellátni, bár vele még nem zárultak le a tárgyálások. A forgatás kezdetét 2016 nyarára tervezik, így legkorábban 2017-ben kerülhet a mozikba.

Miközben a héten mozikba kerülő Exodus: Istenek és királyok filmjét promotálta, Ridley Scott ejtett pár szót a Prometheus 2-ről és a Szárnyas fejvadász 2 projektekről is. Előbbiről nemrég kiderült, hogy egy teljesen újfajta Alien fog szerepelni benne, most pedig megtudhattunk azt is, hogy a folytatódni fog az android David (Michael Fassbender) és Shaw (Noomi Rapace) története is...

Ha minden igaz, a Prometheus-t követően a Ridley Scott egy másik klasszikusa, a Szárnyas fejvadász (elvileg folytatás, de ez nem 100%) rendezésébe fog bele, amivel kapcsolatban már többen lenyilatkozták, hogy Harrison Ford nem kap benne szerepet. A mai nap azonban olyan hírek láttak napvilágot...

A Warner Bros és az Alcon Entertainment rengeteg energiát fektet az új Szárnyas fejvadász film elkészítésébe, arról azonban eddig semmilyen információnk nem volt, vajon előzményfilmet, remake-et, vagy folytatást terveznek a franchise-nak. A választ maga Ridley Scott, a rendező szolgáltatta a Wall Street Journal-nak: "Nagy valószínűséggel folytatás lesz"

Egyre jobb hírek érkeznek a rajongók körében nagy botrányt kavart Szárnyas fejvadász 2. kapcsán: Miután augusztusban kiderült, hogy a rendezői és produceri teendőket Ridley Scott fogja végezni, most a forgatókönyvíró személye is kezd körvonalazódni. A TwitchFilm információi Scott és Alcon Entertainment producerei jelen pillanatban Scott Burns-szel állnak tárgyalásban, akinek a nevéhez többek közt A Bourne Ultimatum, Az informátor! és a hamarosan a magyar mozikban is látható Fertőzés /Contagion/ fűződik....
- Hirdetés -

Közösségi oldalak

15,615RajongókTetszik
1,474Feliratkozó+1
246KövetőKövetés
20,975FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
  • Erik: Elég beteg egy film lett…
  • Filmes: Nem gyenge trió… Reméljük összejön
  • Izellajos: ez a DC vs Mervel kezd olyan lenni, mint itthon a Tv2 vs RTL Klub....
  • Zoltan Csendes: Na ja engem is inkább az érdekelne mi történt előtte....
  • Léna: Szerintem se az igazi a Karib tenger kalózai Jack nélkül, hiszen ő a...
  • Rencsike: Igazad van akko nem kell meg nézni.Én sem értem az ijeneket…👍