szerda, november 21, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Sylvester Stallone"

Címke: Sylvester Stallone

A Creed folytatása még ütősebbnek tűnik, mint az első etap. Itt a Creed II magyar szinkronos előzetes!

Tartalom: Évek teltek el, mióta Ray Breslin (Sylvester Stallone) kiverekedte magát a Sírkő nevű szökésbiztos szuperbörtönből. Új elit csapatával arra specializálódtak, hogy ártatlan embereket...

Sylvester Stallone és Avi Lerner producer tavaly eléggé összerúgta a port a Feláldozhatók franchise negyedik, és egyben utolsónak tervezett része kapcsán, és sokáig úgy tűnt, hogy a projekt teljesen holtvágányra is került - egészen mostanáig, mikor Stallone az Instagram oldalán közzétett egy képet a Feláldozhatókról, a következő üzenettel:

Sokan azt várták, hogy már a Rocky filmek folytatásának is tekinthető Creed: Apollo fia-t is Sylvester Stallone fogja rendezni, ő azonban átengedi a tisztséget Ryan Coogler-nek, akivel közösen végül egy remek kis filmet hoztak össze.

Bár még a Szupercella 2 (Escape Plan 2: Hades) bemutatója sincs kitűzve, Sylvester Stallone nyakig merült a Szupercella 3 forgatási munkálataiba, a tegnap közzé is tett az Instagram oldalán egy rövid videót az egyik helyszínről.

Sylvester Stallone a jövő héten érkező A Galaxis Őrzői 2-ben egy Stakar vagy más néven Starhawk nevű félig ember félig robot szuperhőst alakít, és úgy tűnik, hamarosan egy másik kosztüm is vár rá, ugyanis jelen pillanatban ő favoritja a 20th Century Fox régóta tervezgetett, Mark Miller-féle Starlight képregényadaptációjának.
A Galaxis Őrzői 3 kép

Miközben szól a Király Válogatáskazi #2, a Marvel produkciójában készült A galaxis őrzői vol. 2.-ben folytatódnak a csapat kalandjai, melyek a kozmosz távolabbi szegleteibe vezetik őket. Az őrzőknek sokat kell tenniük azért, hogy összetartsák újdonsült családjukat, miközben kiderítenek egyet s mást Peter Quill igazi apjáról is. A régi ellenlábasokból új szövetségesek lesznek és a rajongók kedvencei is a képregény lapjairól hőseink segítségére sietnek, midőn a Marvel Moziuniverzuma tovább tágul.

Bár a 2013-as Szupercella nem hasított túl nagyot a mozikasszáknál, a Deadline információi szerint azonban a gyártó Emmett/Furla/Oasis Films zöld utat adott a folytatásnak, és jövő márciusban már el is szeretnék kezdeni a film forgatását. Túl sok információnk egyelőre nincs a filmről, ami eddig biztosnak tűnik, az az, hogy Sylvester Stallone visszatér...

Már hosszú ideje tervezés alatt van a Rambo franchise újraélesztése, sőt, már az új film - egy ideig arról is beszéltek, hogy tévésorozat lesz - címe is ismert: Rambo: New Blood. A legfontosabb kérdés természetesen mindig is az volt, hogy Sylvester Stallone vajon vállalja-e a szerepelést a franchise új részében, a ma érkezett válasznak azonban valószínűleg sokan nem fognak örülni: Nem, a Rambo: New Blood úgy néz szó szerint "új vér-t" jelent, azaz egy új főszereplővel fog készülni.

Múlt héten bukkant fel először a pletyka, miszerint titokban Sylvester Stallone is csatlakozott a A galaxis őrzői 2.szereplőgárdájához, a stúdió és az érintettek azonban nem reagáltak semmit a hírre, ezért aztán hajlamosak voltunk egyszerű kacsaként kezelni. Ma azonban az On Location Vacations oldalon egy magát megnevezni nem kívánó forrás arról számolt be

Adonis Johnson (Michael B. Jordan) soha nem ismerhette meg nehézsúlyú világbajnokként elhíresült apját, Apollo Creed-et, aki még a születése előtt meghalt. A boksz mégis a vérében van, így Adonis Philadelphia-ba megy, apja és Rocky Balboa legendás meccsének helyszínére. Adonis felkéri Rocky-t (Sylvester Stallone), hogy legyen az edzője. Annak ellenére, hogy Adonis már elég felkészültnek érzi magát, akinek igazából nincs mit tanulnia, Rocky meglátja az egykori, ellenfélből baráttá vált sporttársának fiában a kellő erőt és elszántságot, s így edzeni kezdi a srácot...

A Warner Bros. közzétette az első előzetest a Creed című filmhez, ami nem más, mint a Rocky filmek spinoff-ja, amely fő szerepében Rocky Balboa korábbi ellenfele, majd később jóbarátja, Apollo Creed fia áll. A bokszlegendát természetesen ismét Sylvester Stallone alakítja.

Közösségi oldalak

16,312RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
251KövetőKövetés
27,277FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés