szerda, január 17, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Super Bowl"

Címke: Super Bowl

A második adagban a szintén nagy érdeklődéssel várt A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja, a John Wick 2 és a talán kicsit szűkebb közönséget lázba hozó Baywatch félperces Super Bowl spotjai láthatók.

Ahogy az lenni szokott, az idei Super Bowl-ra is alaposan felkészültek a stúdiók, és szinte az összes komolyabb blockbuster kapott egy-egy előzetest, amelyeket most különösebb körítés nélkül kisebb adagokban közre is adunk nektek. Az első pakkban a Logan - Farkas, a Transformers: Az utolsó lovag és a Halálos Iramban 8 reklámjait nézhetitek meg

A novemberi előzetes óta nem láthattunk semmit a Halálos iramban 7-ből, azonban a hétvégén megrendezett 49. Super Bowl alkalmával természetesen ez is kapott egy jófajta pörgős, egyperces reklámot - a videó alapján úgy tűnik, lassan többet lesznek az autók a levegőben, mint az aszfalton.

A hétvégén megrendezésre került Super Bowl-on levetítették a Jurassic World legújabb előzetestét (is), és a filmre várók nagy örömére ha egészében nem is, de részletekben sok mindent láthattunk a film mutáns dínójáról, az Indominus Rex-ről. A óriási karmok és fogak mellett előkerül a szörnyeteg új, talán legfélelmetesebb tulajdonsága is: az álcázás.

Jack Bauer (Kiefer Sutherland) hamarosan - egészen pontosan május 5-én - visszatér, és a Fox stúdió a Super Bowl használta fel, hogy bemutassa az első spotokat a 12 részesre tervezett sorozatból: rögtön 5 rövid filmecskét is kapunk, 4 db 15 mp-est, és egy háromnegyed perceset. Az ikonikus óra újraindulása Londonban találja a CIA egykori hősét, Jack Bauert aki immár 4 éve szökevényként bujkál, ám mint eddig mindig, most sem habozik az életét kockára tenni, amikor rájön, hogy egy terrorista támadás az egész világot öröke megváltoztathatja. .

A mai korábbi cikkekhez hasonlóan A csodálatos Pókember 2. Super Bowl spotja mellé is érkezett egy trailer, méghozzá egy 4 perces, ami az Enemies Unite címet kapta, középpontjában pedig Max Dillon (Jamie Foxx) karaktere áll, aki Pókember fanatikus rajongójából válik legádázabb ellenfelévé, Electro-vá. Az előzetes alatt a Super Bowl alatt lejátszott reklámot is megtekinthetitek.

A Super Bowl spotot követően egy új előzetes is érkezett a 2014. április 3-án mozikba kerülő Amerika kapitány – A tél katonája-hoz, melyben a Steve Rogers (Chris Evans) ezúttal két hozzá hasonlóan kivételes képességekkel rendelkező hős, a Fekete Özvegy (Scarlett Johansson) és Sólyom (Anthony Mackie) társaságában próbál felfedni egy szövevényes konspirációt, amely az egész világot fenyegeti.

ár sok film reklámját bemutatták a tegnapi Super Bowl alatt, a legnagyobb várakozás minden bizonnyal a Transformers: Age of Extinction első képkockáit övezte. A legutóbb érkezett tartalom is nagyjából helytállónak bizonyult, ugyanis immár hivatalos szinopszisban is az áll, hogy Cade Yeager (Mark Wahlberg) özvegy feltaláló, aki lányával, Tessával (Nicola Peltz) egy farmon él...

Az ígéretek szerint a Super Bowl XLVII-tal együtt megérkezett az első Halálos iramban 6 Universal Pictures a legújabb Halálos iramban 6. (Fast & Furious 6) teaser trailer, valamint röviddel ezt megelőzően egy poszter is napvilágot látott a filmhez. Amint azt az első képkockától érezhetjük, a korábbi részek rajongóinak nem kell majd csalódnia a franchise legújabb darabjában sem. Mozibemutató: 2013. május 24. Tartalom: Amióta Dom (Diesel) és Brian (Walker) Rio-i rablása megbuktatta a drogbáró birodalmát és a csapatot 100 millió dollárhoz juttatta, hőseink a Föld különböző pontjaira széledtek szét.

A Walt Disney Pictures nyilvánosságra hozta a 45. Super Bowl-on vetítésre kerülő Karib-tenger kalózai – Ismeretlen vizeken TV spotjának az előzetesét - 15 másodpercet, a felét láthatjuk a 30 mp-es anyagnak, ami az ígéretek szerint telis-tele lesz eddig még sosem látott jelenetekkel. Tartalom: Amikor Jack Sparrow ( Johnny Depp) múltjából felbukkan egy nő (Penelope Cruz), elbizonytalanodik, nem tudja, hogy ez igaz szerelem, vagy csak egy szívtelen szélhámos játszik a szívével, felhasználva őt a legendás ifjúság forrása megtalálásához...

Bár a nagyja valószínűleg csak vasárnap, a Super Bowl reklámszüneteiben derül ki, de vannak filmstúdiók, akik már előbb nyilvánosságra hozzák az amerikai foci döntőjében bemutatásra kerülő spotokat. A DreamWorks is közéjük tartozik, aki már most kiadta a Kung Fu Panda 2 legújabb reklámfilmjét. A 3D-s animációs film 2011. május 6-én kerül az amerikai mozikba, nálunk pedig a tervek szerint június 2-án kezdik vetíteni a Kung Fu Panda folytatását.

A 45. Super Bowl már a kanyarban van, az amerikaifutball bajnokság döntő mérkőzése február 6-án kerül megrendezésre. Ahogy minden évben, most is jó előre elkeltek a hatalmaz nézettségű esemény TV közvetítése alatti reklámhelyek (fél perc 2.8 - 3 millió dollár), és a megszokott módon több filmhez is érkeznek új, esetenként első anyagok. A Paramount Pictures ez alkalommal mutatja be az első előzetest az Amerika Kapitány: Az első bosszúálló-hoz, de új anyagok készülnek a Super 8, a Transformers: Dark of the Moon és Thor-hoz is...

Közösségi oldalak

16,341RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
253KövetőKövetés
24,765FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés