hétfő, január 22, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Sundance"

Címke: Sundance

E hét csütörtükön, január 20-án rajtolt el az idei, immár 27. Sundance Filmfesztivál, mely ezúttal rekord mennyiségű filmmel örvendezteti meg a független filmek szerelmeseit. A szokás szerint Utah-ban megrendezésre kerülő 11 napos eseményen nem kevesebb mint 29 ország 120 filmjét mutatják be, melyek közül 96 világpremier. Eme hatalmas filmes termés következtében a Sundance nemcsak hogy a legjelentősebb független filmes esemény a világon, de most már az Egyesült Államok legnagyobb filmes fesztiváljává is kinőtte magát.

A Catfish című független film volt az idei Sundance Filmfesztivál egyik legnagyobb durranása. Henry Joost és Ariel Schulman filmje egy dokumentarista jellegű romantikus történet a mai, modern, webes világból. Nev, a 24 éves new york-i fotós nem is számít rá, hogy mennyire megváltozik az élete, amikor MySpace oldalán üzenetet kap a 8 éves Abbytől. A lány le szeretné festeni Nev egyik fotóját, és ehhez kér engedélyt. A fiú szép lassan Abby egész családját megismeri, de az igazi izgalmak akkor kezdődnek, amikor "cyberrománcba" kezd a kislány nővérével, Megannel...

Épp ma, az idei Sundance filmfesztivál keretében mutatják be a Duplass tesók új, Cyrus című komédiáját. A film középpontjában John (John C. Reilly) áll, aki válása után hét évvel sem találta meg újra a szerelmet, és egyre elkeseredettebben veszi tudomásul, hogy nem jön össze neki egy nővel sem. Exfelesége és egyben legjobb barátja, Jamie (Catherine Keener) nem bírja tétlenül nézni John szenvedését, így elrángatja egy buliba, ahol mindenki legnagyobb meglepetésére a férfi összeismerkedik az elbüvölő Mollyval (Marisa Tomei). Egymásba is szeretnek, és csak később derül ki a kis bökkenő: Molly együtt él felnőtt fiával, Cyrus-szal (Jonah Hill), aki ki nem állhatja Johnt.

Közösségi oldalak

16,346RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
253KövetőKövetés
24,810FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés

Népszerű bejegyzések

Gringo-2

a-felaldozhatok-4-hirek