péntek, november 24, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Suicide Squad – Öngyilkos osztag"

Címke: Suicide Squad – Öngyilkos osztag

A DC összetrombitálta szupergonoszait egy nagy közös boszorkányégetésre, a banya helyett azonban a produkció kapott lángra, és égett le!

Megérkezett a Suicide Squad - Öngyilkos osztag második magyar szinkronos előzetese!

A hétvégén megrendezett MTV Movie Awards-on egy újabb előzetest mutattak be a Suicide Squad-hoz, amiről simán el tudjuk képzelni, hogy az idei év legjobb...

Elkapták őket, és mindenre hajlandóak, hogy újra kiszabadulhassanak. Egy titkos állambiztonsági szervezet, az A.R.G.U.S. összefogdosta a gonosz szuperhősök leggonoszabbjait, és különleges börtönökben helyezte el őket: úgy, hogy semmiképpen ne szökhessenek meg. A Cég saját maga akarja szélesre tárni a zárkaajtókat.

A vártnak megfelelően megérkezett a második előzetes az augusztusban érkező Suicide Squad - Öngyilkos osztag-hoz, amely a Deadpool-hoz hasonló szintén nem a konvencionális szuperhősfilm kategóriát erősíti - a csapat tagjai ugyanis kőkemény gonosztevők, akik csupán azért hajlandóak a "jó" oldalon latba vetni képességeiket, hogy éppen letöltés alatt álló büntetésükön enyhítsenek.

Az Empire magazin jóvoltából rengeteg képpel, valamint karakterleírással gyarapodott a Suicide Squad – Öngyilkos osztag filmmel kapcsolatos tudástárunk. David Ayer rendező maga is fűzött pár keresetlen szót a filmhez, ami szerinte egy teljesen új korszakot fog nyitni a képregényadaptációk terén.

Egyelőre csak feliratosan, de megérkezett az első magyar előzetes a jövő nyáron (a pontos bemutató még nem ismert, szorítsunk, hogy augusztus 4. legyen) mozikba kerülő Suicide Squad - Öngyilkos osztag-hoz. Kíváncsian várjuk a szinkronokat, főképp Jared Leto, alias Joker-ét.

Közösségi oldalak

16,234RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
250KövetőKövetés
24,274FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés