hétfő, december 3, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Suicide Squad 2"

Címke: Suicide Squad 2

Az elmúlt pár hónap egyik legnagyobb Hollywood-i botránya James Gunn körül forgott, a Marveltz is tulajdonló Disney ugyanis néhány távoli múltból előkerült Tweet miatt lapátra lette az egyik legsikeresebb képregényes rendezőt, amivel nem csupán A Galaxis Őrzői franchise rajongóinak, de Gunn jóhéhány korábbi kollágájának a haragját is kivívta.

Egy ideig úgy tűnt, hogy Jared Leto végleg elbúcsúzhat a karaktertől, ám ahogy egymás után jöttek ki a stúdió Joker körüli tervei, megint felmerült a neve, és jelen pillanatban úgy tűnik, hogy a Harley Quinn Vs. the Joker című filmben ismét ő alakítja majd Joker-t.

Néhány napja az az örömteli hír látott napvilágot, hogy a Warner Bros. a gyorssávba helyezte a Suicide Squad – Öngyilkos osztag folytatását - ma azonban már arról szólnak a pletykák, hogy könnyen lehet, hogy Will Smith miatt mégsem fog olyan pikk-pakk elkészülni a film, ahogy tervezték.

Bár elég a Suicide Squad – Öngyilkos osztag nagy sikert aratott a rajongók körében, nem lehet túl sokat hallani a folytatással kapcsolatos tervekről. Miután kiderült, hogy David Ayer rendezőt a stúdió a Gotham City Sirens-hez szerződtette le, sokan úgy gondolták, hogy a Suicide Squad 2-őt nemes egyszerűséggel félresöpörték, és ha lesz is egyáltalán, maximum az említett alkotást követően fognak nekilátni a kidolgozásának.

Közösségi oldalak

16,314RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
251KövetőKövetés
27,378FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés