szerda, július 18, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Stephen King"

Címke: Stephen King

38 évvel az eredeti film bemutatását követően a Warner Bros mozgásba lendítette Stephen King Ragyogás klasszikusának folytatását - a Doctor Sleep címen futó projekt a legújabb hírek szerint gyorssávban fog elkészülni, a rendezője pedig Mike Flanagan lesz, aki tavaly a Netflix-nek egy másik King adaptációt, a Gerald's Game-et készítette.

Az Engedjétek hozzám a kisdedeket, A Borzalmak városa, a Végítélet és A Talizmán után végre bejelentették, hogy Stephen King egyik legnépszerűbb regénye (amiből egyszer már film is készült), az Állattemető is remake-et fog kapni.

Az AZ után Stephen King egy újabb nagy jelentőségű regénye kerül a filmvászonra, ezúttal egy olyan, amiből még soha, semmilyen formában nem készült film, pedig a történet maga minden ízében megfilmesítésért kiált.

A AZ felejthetetlen nyitóhétvégéjét követően már másnap megjelent az első hír Stephen King újabb novellájának, az Engedjétek hozzám a kisdedeket megfilmesítéséről, tegnap pedig maga King jelentette be, hogy két további projekt is készülőben van:

Az AZ óriási sikerével ellentétben Stephen King idei másik adaptációja, a szintén óriási rajongóbázissal rendelkező A setét torony nem teljesített túl jól a mozikban.

Andy Muschietti bejelentette, hogy készülni fog egy 15 perccel hosszabb rendezői változat is a most a hétvégén nagy sikert aratott Az című Stephen King adaptációból

Az "AZ" hétvégi sikere után könnyen megjósolható volt, hogy hamarosan újabb King-művek kerülnek terítékre a Hollywood-i álomgyárban - igazából egyetlen napot kellett csak várni, és már jött is az új hír: Film készül King 1972-ben írt Engedjétek hozzám a kisdedeket című novellájából...

A horrorfilm rajongók idei legjobban várt filmje a héten a mozikba került, és úgy tűnik, ezúttal nem kellett csalódniuk a nézőknek, Stephen King AZ regényének új feldolgozása ugyanis sorra dönti a rekordokat.

Ismét ránk kényszeríti bohócfóbiáját Stephen King. Szalmahaj és krumpliorr? Fuss, Forrest, fuss... az első moziba be! Végre egy valamirevaló King-féle horror-adaptáció!

Stephen King műveit mostanában nagyon felkapta Hollywood - nemrég mutatták be A Setét Torony adaptációját (igaz, kicsit csalódtunk benne), jövő héten érkezik egyik legjobb...

Egyenként eltűnnek egy kisvárosból a gyerekek. Csupán megcsonkított testrészek és szervek maradnak utánuk. Derry gyászol, azután elfeledkezik a tragédiáról, csak hét gyerek képtelen kiverni a fejéből a rettegést. És a bohócot, aki talán felelős mindazért a megmagyarázhatatlan szörnyűségért, ami történt. Harminc évvel később újra találkozik a hét túlélő. Nem véletlenül: a bohóc is visszatért a kisvárosba, és újra áldozatokat keres. Ha ők heten idejében megértik, mi is történt velük három évtizeddel korábban, akkor talán megállíthatják a gonoszt… akinek ezúttal piros krumpliorra, és hatalmas, színes cipője van.

Roland Deschain (Idris Elba) az utolsó Harcos, a hatlövetű mestere örök harcot vív Walter O’Dimmel (Matthew McConaughey), a feketébe öltözött emberrel, hogy megvédje a Setét Torony épségét. A Torony ugyanis az univerzum tengelye, ha egyszer leomlik, minden világ elpusztul.

Közösségi oldalak

16,303RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
251KövetőKövetés
26,074FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés