szerda, november 22, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Star Wars"

Címke: Star Wars

Bár még több mint két évet kell várni, mire a "mindent egyesítő" Star Wars 9 a mozikba kerül, és 4 évre vagyunk az esetleges 10. résztől, a Disney/Lucafilm már most elkezdte kidolgozni az újabb trilógia eseményeit, méghozzá Rian Johnson, a Star Wars: Az utolsó Jedik rendezőjének segítségével.

A Reddit-en a napokban egy felhasználó közzétett pár képet egy előkészületben lévő LEGO Star Wars készletből, amelyből nagyon úgy tűnik, hogy a filmben is meglehetősen találékony Boba Fett-nek sikerült valahogy megmenekülnie a sarlacc szájából.

Vajon miért van olyan érzésünk, hogy az új Star Wars trilógia egy olyan történetet mesél nekünk újra, amit egyszer már láttunk? Elmagyarázzuk...

A Star Wars: Az ébredő Erő zárójelenetében új főhősünknek, Rey-nek sikerült ugyan megtalálnia az önkéntes(?) száműzetésbe volt Jedi mestert, Luke Skywalker (Mark Hamill) - azonban egyre több jel utal arra, hogy az igazság korábbi bajnoka igen komoly változáson ment keresztül, és már az sem olyan egyértelmű, hogy nem sodródott-e át az erő sötét oldalára.

Réges régen, egy messzi-messzi galaxisban egy tömegpusztító fegyver árnyéka vetül a gyanútlan galaxislakók mindennapjaira, a totalitárius rendszert kiszolgálandó, hogy félelmet és reszketést hintsen el a szívekben birodalomszerte. Egy maroknyi eltökélt lázadó azonban elszántan dacol a Sötét Oldallal, hogy apró tettük a történelem folyamát egészen más mederbe terelje! Ez csak egy Star Wars-történet! Abból is az a sorsfordító fajta!

Ewan McGregor néhány hete nyilatkozott arról, hogy szívesen készítené filmet Obi-Wan Kenobi -nak (akár kettőt is), ma pedig egy meg nem erősített beszámolóban arról olvashatunk, hogy a LucasFilm-nak komoly oka van rá, hogy ne foglalkozzon komolyabban a dologgal: nevezetesen az, hogy a Star Wars 8-ban és/vagy a Star Wars 9-ben még találkozni fogunk vele valamilyen formában.

A Starwars.com oldalon tegnap egy új poszter (link alatt) jelent meg a Zsivány Egyes – Egy Star Wars történet-hez, ma pedig itt van a mellé beígért előzetes is.

A most decemberben mozikba kerülő Zsivány Egyes csak az első a kétévente érkező Star Wars spin off-ok sorában, 2018-ban egy Han Solo, majd 2020-ban egy Boba Fett film fogja követni, ám azt ezt követő tervekről egyelőre nem sokat tudni. Ewan McGregor viszont adott egy nagyon jó tippet

Bér eddig egyetlen tévés vagy mozis megjelenése sem volt, aligha akad olyan Star Wars rajongó, aki ne ismerné Thrawn főadmirális nevét. A Star Wars regénysorozat egyik legemlékezetesebb főgonosza Timothy Zahn a '90-es évek elején kiadott A birodalom örökösei trilógiájában mutatkozott be, ami öt évvel a Jedi visszatér eseményeit követően zajlik..

Néhány napja egy elég érdekes teória kezdett keringeni az interneten, amely szerint a Star Wars: Az ébredő Erő egy teljesen új fronton is nyitott a nézők felé, egészen konkrétan azzal, hogy bemutatták a sorozat első meleg karakterét, Poe Dameron-t.

 • 2012-ben George Lucas 4 milliárd dollárért eladta a LucasFilmet a Walt Disney-nek...
 • ...akik a hosszúra nyúlt várakozás után végre tovább folytatták a messzi-messzi galaxisban zajló történetet...
 • ...de nagy ívben leszarták az egész világ megalkotójának összes tanácsát és ötletét
 • A Star Wars: Ébredő erő egyik legtitokzatosabb új szereplője a sötét oldal új vezetője, Snoke. A film bemutatója óta több találgatás is napvilágot látott róla, melyek közül a legtöbb azt állítja, hogy vagy a Jedi visszatér végén látszólag megölt Darth Sidious tér vissza, vagy pedig Sidious mestere, Darth Plagueis az, aki tanítványa szerint olyan szinten mélyedt el az erő tanulmányozásában, hogy sikerült elérnie a halhatatlanságot.

  Közösségi oldalak

  16,230RajongókTetszik
  1,286Feliratkozó+1
  250KövetőKövetés
  24,249FeliratkozóFeliratkozás
  - Hirdetés -
  Hirdetés