szerda, augusztus 23, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Star Wars"

Címke: Star Wars

Réges régen, egy messzi-messzi galaxisban egy tömegpusztító fegyver árnyéka vetül a gyanútlan galaxislakók mindennapjaira, a totalitárius rendszert kiszolgálandó, hogy félelmet és reszketést hintsen el a szívekben birodalomszerte. Egy maroknyi eltökélt lázadó azonban elszántan dacol a Sötét Oldallal, hogy apró tettük a történelem folyamát egészen más mederbe terelje! Ez csak egy Star Wars-történet! Abból is az a sorsfordító fajta!

Ewan McGregor néhány hete nyilatkozott arról, hogy szívesen készítené filmet Obi-Wan Kenobi -nak (akár kettőt is), ma pedig egy meg nem erősített beszámolóban arról olvashatunk, hogy a LucasFilm-nak komoly oka van rá, hogy ne foglalkozzon komolyabban a dologgal: nevezetesen az, hogy a Star Wars 8-ban és/vagy a Star Wars 9-ben még találkozni fogunk vele valamilyen formában.

A Starwars.com oldalon tegnap egy új poszter (link alatt) jelent meg a Zsivány Egyes – Egy Star Wars történet-hez, ma pedig itt van a mellé beígért előzetes is.

A most decemberben mozikba kerülő Zsivány Egyes csak az első a kétévente érkező Star Wars spin off-ok sorában, 2018-ban egy Han Solo, majd 2020-ban egy Boba Fett film fogja követni, ám azt ezt követő tervekről egyelőre nem sokat tudni. Ewan McGregor viszont adott egy nagyon jó tippet

Bér eddig egyetlen tévés vagy mozis megjelenése sem volt, aligha akad olyan Star Wars rajongó, aki ne ismerné Thrawn főadmirális nevét. A Star Wars regénysorozat egyik legemlékezetesebb főgonosza Timothy Zahn a '90-es évek elején kiadott A birodalom örökösei trilógiájában mutatkozott be, ami öt évvel a Jedi visszatér eseményeit követően zajlik..

Néhány napja egy elég érdekes teória kezdett keringeni az interneten, amely szerint a Star Wars: Az ébredő Erő egy teljesen új fronton is nyitott a nézők felé, egészen konkrétan azzal, hogy bemutatták a sorozat első meleg karakterét, Poe Dameron-t.

 • 2012-ben George Lucas 4 milliárd dollárért eladta a LucasFilmet a Walt Disney-nek...
 • ...akik a hosszúra nyúlt várakozás után végre tovább folytatták a messzi-messzi galaxisban zajló történetet...
 • ...de nagy ívben leszarták az egész világ megalkotójának összes tanácsát és ötletét
 • A Star Wars: Ébredő erő egyik legtitokzatosabb új szereplője a sötét oldal új vezetője, Snoke. A film bemutatója óta több találgatás is napvilágot látott róla, melyek közül a legtöbb azt állítja, hogy vagy a Jedi visszatér végén látszólag megölt Darth Sidious tér vissza, vagy pedig Sidious mestere, Darth Plagueis az, aki tanítványa szerint olyan szinten mélyedt el az erő tanulmányozásában, hogy sikerült elérnie a halhatatlanságot.

  Miközben a hétvégéi teljesítényével immár minden idők 4. legnagyobb bevételt hozó filmje lett - három hét alatt - a Star Wars: Az ébredő Erő, sorra érkeznek részletek és a találgatások a filmben bemutatott új karakterekről.

  Még mielőtt a Disney 2012-ben 4 milliárd dollárért megszerezte volna a Lucasfilmet, George Lucas elkezdett azon dolgozni, hogy élőszereplős tévésorozat formájában tovább bővítse az általa létrehozott Univerzumot. A heti rendszerességben adásba kerülő, Star Wars: Underworld munkacímen futó szériához állítólag több mint 100 forgatókönyv is készült..

  Épp most derült ki, hogy a Disney kirúgta Josh Trank-ot a 2. Star Wars spin-off (bocsánat, a hivatalos elnevezés szerint anatológia) éléről, máris új hírek érkeztek a film kapcsán: egyelőre meg nem erősített hírek szerint a filmből az egyik legkedveltebb mellékszereplő, a fejvadász Boba Fett történetét ismerhetjük meg. Az év első felében felreppent egy pletyka, miszerint a LucasFilm Michael Fassbender-nek szánja a szerepet, de ezt sajnos továbbra sem kommentálta a stúdió...

  Ca. 1 éve jelentette be a Disney, hogy Josh Trank, A fantasztikus Négyes reboot rendezője fogja elkészíteni a 2., egyelőre cím nélküli Star Wars spin-off-ot, azonban a közelmúltban tartott Star Wars napokon kiderült, hogy a stúdió befejezte a közös munkát vele.
  - Hirdetés -

  Közösségi oldalak

  16,023RajongókTetszik
  1,286Feliratkozó+1
  245KövetőKövetés
  22,945FeliratkozóFeliratkozás
  Hirdetés
 • kompi: Köszi 🙂
 • nincsnicknev: “egy harcedzett férfi (Iko Uwais) által vezetett...
 • Sunikeee27: Hú basszus ez tényleg nagyon jó! Régen a Charles Bronson-os...
 • Kancellár: Leonardo Dicaprio nagyon jó választás és csodálatos amit a földért...
 • demonicius: faja lesz…
 • Pongo peter: Legyen vasokol 2!!!!!nagyon kivancsi lennek a 2-odik reszere..az...