kedd, január 23, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Star Wars VII"

Címke: Star Wars VII

És végre megérkezett, íme az első beharangozó előzetes a J.J. Abrams rendezésében készült Star Wars folytatáshoz. A 2015. decemberében bemutatásra kerülő legújabb etap a felvillantott képekből ítélve igencsak látványos lesz - el is várjuk tőle! -, ráadásul így elsőre hozza a Csillagok háborúja egyedi hangulatát. De vajon fel tud-e érni Abrams Lucashoz? Netalántán túl is tudja szárnyalni a mestert? Te mit gondolsz?

A sok különböző forrásból származó tartalmi részlet - melyek egyikét sem erősítette meg a stúdió - után most a Latino Review csokorba szedte a dolgokat, és felsorolja nekünk, hányadán állunk az új Star Wars filmmel. Természetesen most sincs hivatalos válasz a LucasFiltől, de azért biztos a biztos: SPOILERveszély:

Már korábban is volt szó róla, hogy Ian McDiarmid visszatér Palpatine császár, alias Darth Sidious szerepébe a Star Wars VII-ben, a Latino Review pedig most két különböző forrásból is megerősítést kapott rá hogy a karakter szerepelni fog az új trilógiában, igaz, valószínűleg nem McDiarmid fogja alakítani. SPOILERVESZÉLY Mint korábban már kiszivárgott, a fő gonoszok a Sith inkvizítorok lesznek az új filmben, azonban az is nyilvánvaló, hogy a háttérből valaki irányítja őket...

Az IndieRevolver weblap mutatott be néhány vázlattervet a J.J. Abrams által jelenleg is készülő legújabb Star Wars epizódhoz. A képek SPOILER-esek lehetnek - már ha valódiak a felvételek, ami korántsem bizonyított -, így csak az kattintson a linkre, aki vállalja a kockázatot. A felvételeken az új Star Wars film főgonosza (már amennyi belőle) látható, valamint az idősebb Han Solo néhány jelmeztervére vethetünk pillantást.

A Badass Digest egy meglehetősen képtelennek tűnő sztorit hozott le a Star Wars VII tartalmáról, logikai bukfenc azonban nincs benne, így még az is lehet hogy tényleg ez lesz az új filmben. SPOILER lehetséges. "Képzeljétek el a standard Star Wars nyitóképet, ami azzal végződik, hogy a kamera a csillagokat pásztázza. Ahelyett azonban, hogy egy űrhajó úszna be a vászonra... most egy kéz érkezik.

Két napja járta be a netet a hír, miszerint Harrison Ford megsérült a Star Wars VII egyik jelenetének forgatása közben - az első beszámolókban még csupán annyi állt, hogy a Millennium Falcon egyik rámpája csukódott rá a lábára, mostanra azonban kiderült, hogy a baleset következtében eltört a színész bokája, valamint mellkassérülést is szenvedett. Az orvosai szerint Ford most jó két hónapig nem forgathat semmit, sőt, meg nem erősített hírek szerint ezt követően is csupán deréktól felfelé lesz kamera-kompatiblis...

Hónap elején Abu-Dzabi sivatagában elkezdődött a Star Wars VII. forgatása, és a maximális titoktartás ellenére a TMZ oldalnak sikerült szereznie egy nagy rakás képet a díszletekről, köztük egy óriási, varacskos disznó szerű lényről, amelyhez hasonlót eddig nem láthattunk a film történetében. Amint az a képeken jól látszik, a producerek a full CGI környezet helyett a régi filmeknél is jó bevált, rendesen megépített díszletek mellett tették le a voksot. ..

Hosszas találgatások után a Disney végre előhozakodott a Star Wars: Episode VII. hivatalos szereposztásával, amihez egy képet is mellékeltek, melyen JJ Abrams rendező látható egy meetingen a csapat tagjaival. "Nagyon örülünk neki, hogy végre megoszthattuk a "Star Wars: Episode VII" szereplőinek névlistáját" - írja Abrams. "Hátborzongató és egyben szürreális is együtt látni a szeretett régi szereplőket és briliáns új színészeinket

Ugyanazon a gyűlésen, amin a Verdák 3-at és A hihetetlen család 2-őt bejelentették, Bob Iger a Star Wars 7-ről is ejtett pár szót, többek között bejelentette, hogy a film a 30 évvel a Jedi visszatér-t követően fog zajlani, valamint, hogy a történet középpontjában a Luke Skywalker-Han Solo-Leia trióhoz hasonlóan most is egy háromfős kis csapat fog állni.

Novemberben derült ki, hogy R2D2, Luke Skywalker ikonikus droidja is benne lesz a készülő új filmben, és a rajongók természetesen rögtön bombázni kezdték az illetékeseket - főként J.J. Abrams rendezőt -, vajon hűséges társa, az örökké elégedetlen C3PO is szerepelni fog? Akkortájt Abrams még nem tudta megerősíteni a több mint hétmillió nyelven beszélő protokoll-droid visszatérését, ám most egy francia filmes magazin...

Lázasan zajlanak a Star Wars: Episode VII előkészületei, amiben most komoly előrelépés következett be: leszerződtették a film forgatókönyvének megírására Lawrence Kasdan-t, aki J.J. Abrams rendezővel közösen fogja elkészíteni a szkriptet. Lawrence Kasdan, aki eddig csupán tanácsadóként szerepelt a stáblistán, igazi veteránnal számít a Lucasfilmnél, ő írta Az elveszett frigyláda fosztogatóinak forgatókönyvét, valamint A Birodalom visszavág és A Jedi visszatér megírásában is segédkezett.

A lassan hétköznapivá váló megerősítetlen Star Wars VII pletykák legújabb darabjában Saoirse Ronan áll, aki a Latino Review értesülései szerint ugyanis a színésznő szerepelni fog a filmben. A cikk állítása szerint Ronan eredetileg A bosszúállók 2-ben Skarlát boszorkányt alakíthatta volna , azonban a Star Wars miatt visszamondta a szerepből, ami arra utal, hogy komoly teendők várnak rá a filmben. A találgatások két fő irányban zajlanak: az egyik szerint egy Sith lesz belőle, a másik szerint pedig Han Solo lányát fogja alakítani.

Közösségi oldalak

16,342RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
253KövetőKövetés
24,818FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés
  • Miner: A magam részéről kész vagyok megbocsátani, kedves tarhonya! A kérdés:...
  • Mep: Nos, ez valoban szar lett, csak tudnam miert kell a szart ket es fel...
  • ybvcvbxb: Ilyen nagyon még soha nem untam magam egy moziban!!! borzasztó...
  • tarhonya: Ebből az írásból is látszik, hogy a kritikus és a néző gyakran...
  • Miner: Kösz, Háború, meglessük! 🙂
  • war: “A magam részéről azért szívesen megnéznék egy átfogóbb életrajzi...