csütörtök, január 18, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Star Wars 9"

Címke: Star Wars 9

Rian Johnson már gőzerővel agyal a következő Star Wars trilógia történetén, amelyben az eddig hallott tervek szerint Rey, Poe, Finn és BB-8 története tovább folytatódik. A gond csak az, hogy úgy néz ki, a Rey-t alakító Daisy Ridley-t erről értesítették...

Azt mondták, hogy (a Star Wars 9.) nagyon merész, és tele lesz óriási meglepetésekkel. Olyan benyomásom volt, hogy JJ. úgy érzi, fel kell egy kicsit frissíteni a korábbi nagy Star Wars pillanatokat a modern közönségnek is, és úgy érződik, hogy teljesen szabad kezet kapott abban, hogy mit csináljon (...). A 9. az a rész lesz, amelyik mindhárom trilógiát egyesíteni fogja.

Bár Colin Trevorrow lelépése után az első hírek arról számoltak be, hogy valószínűleg Az utolsó Jedik rendezője, Rian Johnson készítheti el a Star Wars 9-et, Johnson már másnap közzétette, hogy nem érdekli a dolog, így a stúdiónak tovább kellett lépnie.

Lassan érkezik a mozikba a Star Wars: Az utolsó Jedik, és a kétéves ütemezés fenntartása miatt ilyenkor már gőzerővel folynia kell a munkálatoknak a következő részen, az egyelőre konkrét címmel még nem rendelkező Star Wars 9.-en.

Múlt hét elején megjelent egy hír arról, hogy a Disney és a Lucasfilm Carrie Fisher halálát követően egy megbeszélését szervezett, aminek a központi témája állítólag az lett volna, hogy a soron következő Star Wars filmekben visszahozzák-e digitálisan Leia hercegnő karakterét. Az eset nem lenne példa nélküli, hiszen a Halálos iramban 7 nagy részében ugyanilyen módon szerepelt a tragikus balesetben elhunyt Paul Walker.

A Star Wars: Az ébredő Erő rengeteg megválaszolatlan kérdést hagyott maga után (itt összeszedtünk párat), melyek közül az egyik legtöbb találgatást bevonzó nem más, mint az új főszereplő, a szemmel láthatólag igen komoly jedi erővel rendelkező Rey valódi kiléte.

Közösségi oldalak

16,344RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
253KövetőKövetés
24,780FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés

Népszerű bejegyzések