vasárnap, január 21, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Star Wars 8"

Címke: Star Wars 8

Bár különösebb jelentősége nincs, marketingfogásnak azonban remek ötlet volt, hogy a Star Wars: Az ébredő Erő-ben a főszereplők mellett több híres színész is felbukkant a filmben - teljesen felismerhetetlenül elmaszkírozva. A legismertebbek ezek közül Daniel Craig, aki a Rey-t őriző rohamosztagos vértje alatt lapult...

Még több mint egy évet kell várnunk, amíg a Star Wars 8. a mozikba kerül, azonban egyre több információ szivárog ki a filmmel kapcsolatban, így a Disney lassan komolyan aggódni kezdhet, hogy mire elérkezik a premier napja, lesz-e egyáltalán valaki, aki nem tudja előre a teljes történetet. Ráadásul a Disney legendás titoktartása ellenére most úgy tűnik, a teljes forgatókönyv egy másolatát is sikerült kicsempésznie valakinek

Bár jelen pillanatban a Zsivány Egyes - Egy Star Wars történet az aktuális film, sorban érkeznek a pletykák a jövő decemberben érkező Star Wars 8-ról is - a Comicbookmovie most épp egy olyan "víziót" szivárogtatott ki, ami az egész Star Wars franhcise szempontjából sorsdöntő lehet: A sötét és világos oldal születését.

Tegnap volt a hivatalos Star Wars nap, és az ünnep nem is lenne teljes, ha nem érkezett volna egy újabb hír a készülőben lévő Star Wars 8-ról. A középpontban ezúttal a legendás Jedi mester, Luke Skywalker áll, aki, ha hihetünk a pletykának, egészen elképesztő új képességek birtokába került. (SPOILER)

A Star Wars: Az ébredő Erő csak az első lépés volt a Disney által felvásárolt Lucasfilm újabb nagy menetelésében, a február 15-én a londoni Pinewood stúdióban pedig elkezdődött a Star Wars 8. forgatása is. Az esemény alkalmából a stúdió közzétette a teljes stáblistát, valamint egy rövid videót is, amelyben az első rész zárójelenetének kockáit láthatjuk a stábtagok kíséretében.

A tavalyi év vége igen kellemetlen meglepetést hozott a filmforgalmazóknak, a Disney ugyanis olyan marketingkampányt hozott össze a Star Wars: Az ébredő Erőnek, hogy kő kövön nem maradt - a konkurens stúdiók minden egyes marketingre költött dollárja gyakorlatilag ablakon kidobott pénz lett, annyira a Star Wars-ról szólt minden. Természetesen ez később a bevételeken is jócskán meglátszott, decemberben szinte nem is volt olyan film (az ébredő erőn kívül), amelyik hozta volna az elvárt számokat.

Amikor tegnap beszámoltunk róla, hogy a forgatókönyv átírása miatt ca. egy hónappal később kezdődik a Star Wars 8. forgatása, még reménykedtünk benne, hogy a csúszás a bemutató dátumát nem fogja érinteni. Sajnos nem ez a helyzet.

Annak ellenére, hogy Rian Johnson rendező már leforgatott pár jelentet az Írországi Akellig Michael szigeten (Itt játszódik Az ébredő erő végső jelenete Luke Skywalkerrel), a forgatás hivatalos kezdete csak idén januárra volt kitűzve. A Meet the Movie Press beszámolója szerint azonban a kezdést egy hónappal későbbre halasztották, a rendező ugyanis átírja néhány helyen a forgatókönyvet.

Felteszem, lassan már elhagyható lesz a SPOILER címke a Star Wars-os hírek mellől, de azért talán még akad, aki csak ezután nézi meg a filmet - az most ne olvasson tovább. Szóval mindenki, aki sorokat olvassa, már tudja, hogy Harrison Ford által alakított Han Solo-t elérte a vég: saját, sötét oldalra átállt fia,

Még el sem ültek a Star Wars: Az ébredő Erő által keltett hullámok - A film épp a napokban lépte át az 1 millárdos határt egy újabb rekordot megdöntve: ő érte el ugyanis a leggyorsabban (12 nap) ezt az összeget - minden , máris elkezdődtek a Star Wars 8. körüli spekulációk.

Bár Darth Vader elméletileg már múlt idő, és az új gonosz, Kylo Ren feladata, hogy rettegést vigyen a Galaxis életébe, több új pletyka is felbukkant a MakingStar Wars oldalon a napokban, ami azt erősíti, hogy bizonyos filmekben még felbukkanhat a sötét nagyúr. Az egyik beszámoló szerint Vader jelmeze előkerült a Rogue One forgatásán, (persze ez még lehet egy sima falidísz is), a másik azonban határozottan azt állítja, hogy Hayden Christensen is kap valamilyen szerepet a soron következő filmekben legalább egyikében...

Közösségi oldalak

16,345RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
253KövetőKövetés
24,802FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés

Népszerű bejegyzések

Tomb Raider trailer #2video

video