vasárnap, január 21, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Stallone"

Címke: Stallone

Ők a világ legjobb zsoldosai... Az egyetlen dolog ismernek az életből, a háború... Az egyetlen akihez hűségesek, a társaik... - ez a szöveg az első The Expendables TV Spot alatt, a második videó pedig az UFC Ultimate Fighting Championship alatt volt látható, voltaképp egy kondenz változata a trailernek. A film magyar címe ugyan még nem ismert, ám a magyar bemutatót már kitűzték: 2010. augusztus 19., egy nappal az USA bemutató előtt.

Sylvester Stallone sokat dolgozott a Rambo sorozat ötödik felvonásával, sőt már címe - Rambo 5: The Savage Hunt - és sztorija is volt a filmnek, ami James Byron Huggins' "Hunter" című regényének az adaptációja lett volna. Gyakorlatilag már "csak" a forgatás lett volna hátra, ám Stallone az Empire magazine-nak adott interjújában közölte: A film halott. "Azt hiszem, a Rambo filmek nagyon jól sikerültek. Nem hiszem, hogy lesz több. Ebben 99%-ig biztos vagyok. Már dolgozunk a The Expendables folytatásán."..

Pár hónapja nem nagyon hallani Stallone új mega-akciófilmjéről, pedig április 23-án már mozipremierje lesz az USA-ban: reméljük, a most kidobott poszter a marketing felpörgetését jelzi előre. Az egyik plakát a hivatalos, Lionsgate által kidobott, a másik egy fényképezővel lekapott változat. Barney Ross (Sylvester Stallone) olyan ember, akinek nincs vesztenivalója. Félelmet nem simerő, cinikus, érzelemktől mentes vezető, legenda és stratéga, aki egy kis létszámú, elit csapatot irányít. A csapat tagjai: Lee Christmas (Jason Statham), egykori SAS tag....

Közösségi oldalak

16,345RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
253KövetőKövetés
24,802FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés

Népszerű bejegyzések