szombat, január 20, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Shane Acker"

Címke: Shane Acker

Már 2009-ben elkezdték fejleszteni a legkisebb korosztály egyik nagy kedvence, a Thomas, a gőzmozdony mozifilm változatát - a fejlesztést a HIT Entertainment végezte, a forgatókönyv megírására Josh Klausner (Shrek 3) lett megbízva. Hosszú idő után most végre újabb információ, valamit egy promó poszter is érkezett a projekthez. A hír pedig az, a film rendezői teendőit Shane Acker (9) fogja végezni. "A mese egy iskoláskorú kisfiúról fog szólni, aki elszakadt az apjától" - magyarázza Acker. "A fiú Sodor világába kerül, egy olyan helyre, ahol édesapjával gyermekkorában már járt, ám nem emlékszik rá." ...

Rengeteg új kép és két új film klip érkezett Tim Burton és Timur Bekmambetov közös produceri felügyelete mellett készülő 9-hez. A teljesen egyedi látványvilágot ígérő animációs Sci-fi a posztapokaliptikus jövőben játszódik, ahol egy csapat bátor őőő... izé szembeszáll a földön uralkodó gonosz és félelmetes robotokkal.

Négy karakterposzter érkezett Shane Acker animációs sci-fi-jéhez, a 9-hez. A Tim Burton és Timur Bekmambetov produceri felügyelete mellett készülő film a posztapokaliptikus Földön játszódik, amit félelmetes robotok uralnak. 9 és néhány további számozott társa megalapítják az ellenállást. A főbb szinkronhangok: 9 - Elijah Wood, 8 - Fred Tatasciore, 7 - Jennifer Connelly, 6 - Crispin Glover, 5 - John C. Reilly, 2 - Martin Landau, 1 - Christopher Plummer.

A Tim Burton és Timur Bekmambetov produceri felügyelete mellett Shane Acker, A gyűrűk ura látványtervezőjének rendezésében készülő animációs Sci-fi hétköznapinak semmiképp sem mondható látványvilágot ígér a nézőknek. A posztapokaliptikus világban, ahol 9 világra jön, az emberiség már kihalt, és félelmetes robotok uralják a földet. 9 csak a szerencsés véletlennek köszönheti, hogy összetalálkozik egy magához hasonlókból álló társasággal, akik rejtőzködve élnek a lepusztult világban. A csapat a robotok elsődleges célpontjává válik, és hamarosan rájönnek, hogy a túlélés - és a civilizáció jövője - érdekében most nekik kell támadásba lendülni.

Közösségi oldalak

16,345RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
253KövetőKövetés
24,791FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés

Népszerű bejegyzések

sicario-2-soldadovideo

video

a-felaldozhatok-4-hirek