kedd, január 16, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Setét torony"

Címke: Setét torony

Nemrég még örömmel jelenthettük be, hogy Ron Howard rendezőnek és Brian Gazer producernek sikerült megfűzniük a HBO-t Stephen King monumentális fantasy kötetsorozatához, A Setét Toronyhoz készítendő sorozat legyártásához. Azonban az eredeti elképzelésben a 2 évados sorozat mellett szerepel 3 mozifilm is - utóbbihoz nincs még mindig stúdió, aki belevágna a projektbe. Egy ideig az Universal méricskélte a gyártási költségeket, majd elhatárolódott a a tervezettől, ami után a Warner Bros. kezdett érdeklődést mutatni.

Stephen King nyolc kötetes Setét Torony regényciklusának filmes megvalósításáról még mindig nem tettek le a készítők. A film producere, Brian Grazer és a rendező, Ron Howard még mindig szívesen elkészítenék az adaptációt. A három nagy mozifilmre és két évados tévésorozatra az Universal végül nemet mondott, ám a film producere más alternatívákat keres.

Néhány hónappal ezelőtt JJ Abrams kijelenetette, hogy nem dolgozik tovább Stephen King Setét torony /The Dark Tower/ regényének adaptációján. A megfilmesítés jogai visszaszálltak a szerzőre, akitől most Ron Howard, Brian Grazer és Akiva Goldsman vásárolta meg. A hármas most éppen tervezi a könyv megfilmesítésének részleteit, a forgatókönyvet Goldsman ( (Egy csodálatos elme, A remény bajnoka, A Da Vinci-kód...) fogja írni, a rendezést pedig Howard (A Da Vinci-kód) végzi. Ha megvalósulnak a tervek, a mozifilm cselekménye TV sorozat formájában folytatódik majd...

Közösségi oldalak

16,341RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
253KövetőKövetés
24,752FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés