péntek, január 19, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "sérülés"

Címke: sérülés

Köztudott - és jó gyakran hangozatott - tény, hogy Tom Cruise saját filmjei forgatásán szinte semmit nem bíz a kaszkadőrökre, a legnehezebb mutatványokat is saját maga csinálja végig, akár több hónapos felkészüléssel. Na, ez lehet hogy a közeljövőben változni fog.

Will Smith Sérülés című orvosi drámája a hazai mozikat ugyan elkerülte, de a Bontonfilm Magyarország jóvoltából már július közepe óta kapható DVD és Blu-ray formátumban. A filmről, amely az amerikaifutball árnyoldalairól, a sportolókat veszélyeztető betegségről és az NLF, az amerikai futball-szövetség szemhunyásáról szól, már mi is értekeztünk (kritikánk róla itt!), s most a Bontonfilm Magyarországgal közösen indított nyereményjátékunkban 2 darab Sérülés DVD kerül kisorsolásra!

"Az Orvosi Kamara megállapította, hogy a futball káros az egészségre!", hangzik el ötletként - talán a dohánytermékek apropóján - a megkeseredett Dr. Bennet Omalu szájából, aki - a sportolók egészségét szem előtt tartva - képes volt szembeszállni a legnagyobb amerikaifutball-szövetséggel. Will Smith-t 2008 óta nem láthattuk ilyen kvalitású szerepben!

A Will Smith főszereplésével készült Sérülés című drámai thriller egy hihetetlen, mégis igaz történeten alapul. Főhőse a zseniális törvényszéki neuropatológus, a bevándorlóként érkezett dr....

Sylvester Stallone a maximumot akarja kihozni új filmjéből, a The Expendables-ből, és annyira belevetette magát az akciójelenetekbe, hogy majdhogynem nyakát szegte. A 63 éves színész az FHM magazinnak tett interjújában az nyilatkozta, hogy az egyik jelenetben Steve Austin-nal (Stone Cold Steve Austin - The Condemned) bunyózott, és a verekedés olyan élethű lett, hogy kórházba került a végén. "Hét fickó verekedett a jelenetben, egyik keményebb , mint a másik. Komolyan mondom, a kaszkadőrjeink már kegyelemért könyörögtek a végén." - nyilatkozta Stallone. "Az én jelenetem Stone Cold Steve Austin-nal olyan keményre sikerült, hogy hajszáltörés lett a nyakamban...

Közösségi oldalak

16,345RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
253KövetőKövetés
24,786FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés

Népszerű bejegyzések