szerda, november 22, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Saving Mr. Banks"

Címke: Saving Mr. Banks

Amikor Walt Disney (Tom Hanks) kislányai könyörögtek apjuknak, hogy filmesítse meg P.L. Travers (Emma Thompson) Mary Poppins című könyvét (az volt a kedvencük), Disney tett egy ígéretet, melyről nem gondolta volna, hogy húsz évébe telik, míg sikerül valóra váltania. A jogok megszerzésében ugyanis nem várt nemezissel találta szembe magát: a goromba és hajthatatlan szerzőnővel, akinek egyáltalán nem állt szándékában átengedni szeretett, mágikus dadusát a kíméletlen hollywoodi gépezetnek....

Ron Howard megtörtént eseményeken alapuló forma-1-es filmje, a Hajsza a győzelemért kapott két karakterposztert, a Hugh Jackman és Jake Gyllenhaal főszereplésével készült Prisoners is. Tom Hanks két filmmel kapcsolatban is plakáton pózol, az egyik a szintén megtörtént eseményeken alapuló Captain Phillips, melyben szomáliai kalózok ejtik foglyul Phillips kapitányt - erre a filmre nyergelt át Paul Greengrass rendező a Bourne filmről -, a másik pedig a Saving Mr. Banks, ami arról szól, hogy Walt Disney hogyan vásárolta meg a Mary Poppins megfilmesítési jogait.

A kétszeres Oscar-díjas Emma Thompson és szintén duplázott Tom Hanks főszereplésével készült Saving Mr. Banks film története arról az eddig még soha el nem mesélt, különleges útról szól, ami Walt Disney (Hanks) járt be azért, hogy sikerüljön megszereznie P.L. Travers-től (Thompson) regénye, a Mary Poppins megfilmesítésének jogát. Amikor Walt Disney lányai könyörögtek apjuknak, hogy filmesítse meg kedvenc könyvüket, olyan ígéretet tett nekik, amit csak 20 évvel később sikerült valóra váltania.

Közösségi oldalak

16,233RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
250KövetőKövetés
24,249FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés