vasárnap, augusztus 20, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "San Andreas"

Címke: San Andreas

A Szikla ezúttal egy minden követ megmozgató katasztrófafilmben állja a sarat a Természet erőivel szemben: mit neki a Richter-skálát kiakasztó földrengés, cunami vagy családi tragédia, képes lenne Atlaszként elcipelni széles vállain egész Kaliforniát, ha kell. Ellenfele Szent András, na nem az apostol, hanem a törésvonal, ami alaposan átrendezi Amerika nyugati partjának domborzatát. A XXI. század Schwarzeneggere mindent megtesz, hogy családját biztonságban tudja, s ezzel az átlagember – azaz mindannyiunk - hősévé válik, miközben körülötte hamuvá és porrá omlik az Amerikai Álom.

Kalifornia lakói fel vannak készülve a földrengésekre. Azt hitték. De ilyen méretű katasztrófára senki sem számított: San Franciscót és környékét egy 9-es fokozatú rengés teszi a földdel egyenlővé. Egy helikopterpilóta (Dwayne Johnson) és rég elhidegült felesége (Carla Gugino) Los Angelesből észak felé indul, hogy megkísérelje a lehetetlent: fel akarják kutatni, és meg akarják menteni a romok között ragadt lányukat. De amikor azt hiszik, már minden bajon túl vannak, akkor kezdődnek az igazi kalandok…

A tegnap érkezett képeket követően a Warner Bros. az első előzest is közzétette Dwayne Johson új filmjéhez. A tartalomhoz is kaptunk egy kis frissítést: a hírhedt Szent András-törésvonal mentén egy 9-es erősségű földrengés zúdul Kaliforniára, sosem látott pusztítást hagyva maga mögött. Egy mentőhelikopter pilóta (Johson) és elhidegült felesége (Carla Gugino) együtt indul közös lányuk megmentésére.

Megérkeztek az első hivatalos képek a San Andreas című 3D katasztrófafilmhez, aminek főszerepét az akciófilmek rajongóinak egyik kedvence, Dwayne Johnson lesz látható és szétcsapnivaló emberek híján valószínűleg a drámai oldalát fogja nekünk megmutatni. Reszkethetnek a 2016-os Oscar díjra pályázók

Az Instagram-ra tette föl az első képet Dwayne Johnson új, San Andreas című katasztrófafilmjéből, amit " a világ első 3D-s földrengéses katasztrófafilmjének" titulált. A film középpontjában egy helikopterpilóta (Johnson) áll, aki egy pusztító földrengés után Kalifornába repül, hogy megtalálja/megmentse lányát, akivel egy ideje már elhidegedtek egymástól.
- Hirdetés -

Közösségi oldalak

16,018RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
245KövetőKövetés
22,905FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
  • Sunikeee27: Hú basszus ez tényleg nagyon jó! Régen a Charles Bronson-os...
  • Kancellár: Leonardo Dicaprio nagyon jó választás és csodálatos amit a földért...
  • demonicius: faja lesz…
  • Pongo peter: Legyen vasokol 2!!!!!nagyon kivancsi lennek a 2-odik reszere..az...
  • Izellajos: nekem nem játsza le, azt írja “This video is private”
  • Wolf: Na pl ez lehetett volna a 3. rész sztorija.