szerda, november 22, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Sam Mendes"

Címke: Sam Mendes

James Bond (Daniel Craig) titkos, múltjára utaló üzenetet kap, aminek nyomán nyomozni kezd egy titokzatos, sokak által már el is feledett szervezet után. Amíg M (Ralph Fiennes) politikai harcokat vív, hogy életben tartsa az MI6-et, addig Bond megpróbálja felfedni a Spectre szörnyű titkát.

Készül az új James Bond film; Sam Mendes rendező itt forgatott a szomszédban, Ausztriában, akkor vették fel az alábbi, néhány perces werk videót, amelyet a magyarországi forgalmazó, a Fórum Hungary jóvoltából most láthatunk. A videóban feltűnik Léa Seydoux, akinek a Francia szépség óta rendesen ível felfelé a karrierje, és Dave Bautista, aki a profi sport világából igazolt át a színészi pályára, s igazán ismertté legutóbbi filmje, A galaxis őrzői tette. A 24. Bond filmben főhősünk a Spectre nevű titkos szervezettel néz szembe.

A legutóbbi James Bond film, a Skyfall 1 milliárd dollárt fialt csak a mozikban, érthető, hogy a producerek miért szeretnék, ha Sam Mendes dirigálná a következő 007-es filmet. Az elmúlt hónapokban többször is szó esett már róla, hogy mennyi az esély arra, hogy ő készíthesse el a produkció. Egyszer arról szólt a fáma, hogy nem ér rá, máskor meg az a hír jött, hogy a producerek megvárják, míg letudja színházi kötelezettségeit.

Mivel Sam Mendes a Charlie és a csokigyár, illetve a Lear király színpadi változataival van elfoglalva nem ér rá a James Bond következő részével foglalkozni. A producerek 2016-ra a mozikban akarják tudni az újabb részt, a Variety azt írta, hogy Ang Lee, Tom Hooper, David Yates, és Shane Black neve is szóba került. Azonban nem sokkal később a Deadline közzétette, hogy a producerek inkább kivárnak, ugyanis mindenképpen Mendest akarják a rendezői székbe.

Sam Mendes már korábban elmondta, hogy színházi elkötelezettségei miatt egyelőre nem is gondolhat arra, hogy újabb James Bond filmet rendezzen, ugyanakkor ha letudta a színdarabokat az ajtaja nyitva áll. De ő nem az a fajta rendező, aki szereti ismételni önmagát. Barbara Broccoli és Michael G. Wilson producerek azonban nem adják fel.

Bár nemrég még azt olvashattuk, hogy az 1 milliárd dollár feletti bevételt elért 007 Skyfall Oscar-díjas rendezője fogja elkészíteni a franchise soron következő részét is, Sam Mendes azonban mégis meggondolta magát és visszautasította az ajánlatot.

Bond (Daniel Craig) és M (Judi Dench) kapcsolata végső próbára kerül, amikor felbukkan egy árny közös múltjukból és vadászni kezd a nőre. Amikor az MI6-et is támadás éri, 007 feladata lesz, hogy lenyomozza és megsemmisítse a fenyegetést, bármi áron... © filmtrailer.hu

Anthony "Swoff" Swofford (Jake Gyllenhaal) egy átlagos sacramentoi srác volt mielőtt önkéntesként csatlakozott a tengerészgyalogosokhoz a 80-as évek végén. Bár a kiképzőtábort ellazsálja, így is kiváló mesterlövész lesz belőle, bajtársával, az általában megbízható Alan Troy-jal (Peter Sarsgaard) egyetemben. 1990 nyarán kitör az Öböl-háború, így Swoff egységét Szaud-Arábiába küldik. 175 napnyi unalom, hőség, a párkapcsolatáért való aggódás, társakkal való konfliktus, lefokozás, WC pucolás, durva tréfák, hibás gázálarcban való masírozás és sivatagi foci után, megkezdődik a "Sivatagi Vihar" hadművelet.

A Mail Online riportere Kate Winslet-val készített interjújában az Oscar-díjas színésznő, aki egyúttal Sam Mendes (Amerikai szépség, A kárhozat útja, A szabadság útjai) felesége, megerősítette, hogy a soron következő (23.) James Bond film rendezésével Mendes-t bízta meg a stúdió, és a film kedvéért az egész család Angliába fog költözni. "Sam fogja csinálni az új Bond filmet. Minden rendben lesz, mindannyian Angliában megyünk, ha elkezdődik...

Minden apa hős a fia szemében. Michael Sullivan (Tom Hanks) tisztességes polgár és jó családapa; de nagyobbik fia, Michael Jr. (Tyler Hoechlin) egy nap rájön, hogy apja bérgyilkosként dolgozik John Rooney-nak (Paul Newman). Amikor Rooney megtudja, hogy a gyerek többet tud a kelleténél, olyat kell tennie, amire sosem számított: meg kell öletnie a fiaként szeretett Michaelt, és az egész Sullivan családot. Michaelnek így nincs más lehetősége, mint fogni a fiát, és elmenekülni, de érzi, hogy vissza kell vágnia a Rooney családnak. Ez azonban nem egyszerű, mivel egy kegyetlen bérgyilkos, Maguire (Jude Law) is a nyomukba ered.

Az MGM anyagi problémái már tavaly napvilágra kerültek, az elemzők akkor azt jósolták, hogy nagy valószínűséggel kénytelen lesz a cég megválni legértékesebb tulajdonától, a James Bond franchise-tól, hogy elkerülje a csődöt. Januárban viszont már arról beszéltek, hogy az új James Bond film rendezője valószínűleg Sam Mendes lesz, a cég valahogy átvészelte a nehéz időszakot...

Frank (Leonardo DiCaprio) és April (Kate Winslet) mindigis átlagostól eltérő embereknek tartották magukat, és a külvilág is különleges párnak tekintette őket. Amikor beköltöznek Revolutionary Road-i új házukba próbálnak elszigetelődni az átlagos kertvárosi léttől, hogy még véletlenül se fertőzze meg őket a szürke egyhangúság. Azonban egyszer csak azon kapják magukat, hogy teljesen átlagos párrá váltak, átlagosan unalmas munkával, élettel.

Közösségi oldalak

16,233RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
250KövetőKövetés
24,249FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés

Népszerű bejegyzések