Címkék Ezekkel megcímkézve: "Sabotage"

Címke: Sabotage

A film középpontjában egy elit drogelhárító osztag áll, akik kirabolják egy drogkartell titkos búvóhelyét, majd a zsákmányolt pénzt elrejtik, hogy amikor elül a por az ügy felett, elosszák egymás között. Amikor azonban a csapat tagjai egymás után kezdenek elhullani, senki sem tudja, hogy a drogbárók bosszújáról van szó, vagy saját bajtársaik egyike nem akar osztozkodni…

Darren Aronofsky szürreális Noé víziója uralta az amerikai filmes piacot a hétvégén. A Noé-t leszámítva nagy változás nem történt a dobogón, továbbra is A beavatott és a legújabb Muppet-show, a Muppets Most Wanted gyűjtögette a legszorgalmasabban a bevételt. A hétvége vesztese Arnold Schwarzenegger, aki legújabb akciójával, a nálunk is sokak által várt Szabotázzsal valami éktelenül hatalmasat bukott.

Újabb, ezúttal korhatáros trailert kapott Arnold Schwarzenegger Szabotázs /Sabotage/ filmje, melyből a jól bevált akciófilm-recept szerint nem fog hiányozni a humor és a sztriptíztáncos lányok sem. Amerikában március 28-án kezdik el vetíteni a filmet, a hazai premier eddig még nem ismert, de reméljük nem fog sokat késni a magyar mozikból sem.

Egy újabb előzetes, valamint egy moziplakát is érkezett az Arnold Schwarzenegger főszereplésével készülő Sabotage akciófilmhez, reméljük, a David Ayer rendezésében készülő film végre sikert hoz az óriási karriert befutott osztrák erőembernek - az Erőnek erejével tervezett "nagy visszatérés" ugyanis nem sült el túl jól, és a Stallonéval közös Szupercella sem szerepelt túl fényesen az amerikai mozikban.

A tegnapi képek után az előzetes is megjött az Arnold Schwarzenegger főszereplésével készülő Sabotage akciófilmhez - úgy tűnik, David Ayer az Az utolsó műszak után egy újabb remek filmet dobott össze, ami az ACAB témában.

Arnold Schwarzenegger jelenleg David Ayer-rel, Az utolsó műszak rendezőjével dolgozik legújabb akciófilmjén, ami 2014. április 11-én kerül a mozikba Sabotage címmel. A filmben egy elit drogelhárító osztag kirabolja egy kartell titkos búvóhelyét, majd a zsákmányolt pénzt elrejtik, hogy amikor elül a por az ügy felett, elosszák egymás között.
- Hirdetés -

Közösségi oldalak

15,516RajongókTetszik
1,472Feliratkozó+1
243KövetőKövetés
20,636FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
  • Tibo: Hihetetlen 🙁 Nyugodjék békében!!! 🙁
  • Miner: Jogos, javítjuk!
  • Volkodlak21: Téves, hogy ő lenne az egyetlen, akit mindhárom lény megölt. A...
  • Lenny: Az egymás ellen kijátszásról beszélnek éppen, erre mondja a CIA...
  • Dante: Akit érdeke Mike Mignola a hibás hisztis kisgyerek ként összeveszett...
  • Infiniti vór: Szerintem ami nem megy, azt nem kellene erőltetni…
  • Népszerű bejegyzések