szombat, január 20, 2018
Címkék Ezekkel megcímkézve: "Sabotage"

Címke: Sabotage

A film középpontjában egy elit drogelhárító osztag áll, akik kirabolják egy drogkartell titkos búvóhelyét, majd a zsákmányolt pénzt elrejtik, hogy amikor elül a por az ügy felett, elosszák egymás között. Amikor azonban a csapat tagjai egymás után kezdenek elhullani, senki sem tudja, hogy a drogbárók bosszújáról van szó, vagy saját bajtársaik egyike nem akar osztozkodni…

Darren Aronofsky szürreális Noé víziója uralta az amerikai filmes piacot a hétvégén. A Noé-t leszámítva nagy változás nem történt a dobogón, továbbra is A beavatott és a legújabb Muppet-show, a Muppets Most Wanted gyűjtögette a legszorgalmasabban a bevételt. A hétvége vesztese Arnold Schwarzenegger, aki legújabb akciójával, a nálunk is sokak által várt Szabotázzsal valami éktelenül hatalmasat bukott.

Újabb, ezúttal korhatáros trailert kapott Arnold Schwarzenegger Szabotázs /Sabotage/ filmje, melyből a jól bevált akciófilm-recept szerint nem fog hiányozni a humor és a sztriptíztáncos lányok sem. Amerikában március 28-án kezdik el vetíteni a filmet, a hazai premier eddig még nem ismert, de reméljük nem fog sokat késni a magyar mozikból sem.

Egy újabb előzetes, valamint egy moziplakát is érkezett az Arnold Schwarzenegger főszereplésével készülő Sabotage akciófilmhez, reméljük, a David Ayer rendezésében készülő film végre sikert hoz az óriási karriert befutott osztrák erőembernek - az Erőnek erejével tervezett "nagy visszatérés" ugyanis nem sült el túl jól, és a Stallonéval közös Szupercella sem szerepelt túl fényesen az amerikai mozikban.

A tegnapi képek után az előzetes is megjött az Arnold Schwarzenegger főszereplésével készülő Sabotage akciófilmhez - úgy tűnik, David Ayer az Az utolsó műszak után egy újabb remek filmet dobott össze, ami az ACAB témában.

Arnold Schwarzenegger jelenleg David Ayer-rel, Az utolsó műszak rendezőjével dolgozik legújabb akciófilmjén, ami 2014. április 11-én kerül a mozikba Sabotage címmel. A filmben egy elit drogelhárító osztag kirabolja egy kartell titkos búvóhelyét, majd a zsákmányolt pénzt elrejtik, hogy amikor elül a por az ügy felett, elosszák egymás között.

Közösségi oldalak

16,346RajongókTetszik
1,286Feliratkozó+1
253KövetőKövetés
24,792FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -
Hirdetés

Népszerű bejegyzések