Címkék Ezekkel megcímkézve: "rövid"

Címke: rövid

Az új Micimackó mozifilmmel együtt kerül bemutatásra ez év júliusában a Walt Disney kézzel rajzolt animációs rövidfilmje, a The Ballad of Nessie. A rajzfilm a Loch Ness-i szörnylányról, Nessie-ről szól, aki legjobb barátjával, az életre kelt gumikacsával, MacQuack-kel épp egy kis mocsárban élnek. Amikor feltűnik a kapzsi üzletember, MacFroogle, aki egy mini-golf pályát akar létesíteni a mocsár területén, Nessienek kell megvédenie otthonát.

Egy normál mozis és egy rövidített változat - 1 perc - érkezett a 2011. március 17-én moziba kerülő A Föld inváziója – Csata: Los Angeles-hez. Utóbbi végén kiderül a film korhatár besorolása is: PG-13-at kapott, azaz nyugodtan megnézhetik a tinédzserek is. Hivatalos szinopszis: 1942. február 25-én százezer ember látott valami megmagyarázhatatlant Los Angeles fölött. Az amerikai hadsereg ezernégyszáz légelhárító lövedéket lőtt ki a különös jelenségre, de eredmény nélkül. Ez volt az első találkozás. Nem tudtuk, miért jöttek. Mostanáig. Először az a tengerészgyalogos-egység sem tudja, mi a feladata, amelyiket Nantz őrmester (Aaron Eckhart) vezetésével L.A.-be vezényelnek...

Az eddigi legrövidebb The Expendables trailer nem a filmre, hanem a hétköznapinak semmiképp sem mondható szereplőgárdára fókuszál, egyenként felvillantva az akciófilm-legendákat: Sylvester Stallone, Bruce Willis, Jason Statham, Jet Li, Mickey Rourke, Dolph Lundgren, Steve Austin, Randy Couture és Terry Crews. (Eric Roberts-et aljas módon kifelejtették a felsorolásból) Magyar címe még nincs Stallone új akciófilmjének, a magyar bemutató viszont ki lett tűzve: 2010. augusztus 19., a nemzetközi premier hetében.
- Hirdetés -

Közösségi oldalak

15,615RajongókTetszik
1,474Feliratkozó+1
246KövetőKövetés
20,974FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
  • Erik: Elég beteg egy film lett…
  • Filmes: Nem gyenge trió… Reméljük összejön
  • Izellajos: ez a DC vs Mervel kezd olyan lenni, mint itthon a Tv2 vs RTL Klub....
  • Zoltan Csendes: Na ja engem is inkább az érdekelne mi történt előtte....
  • Léna: Szerintem se az igazi a Karib tenger kalózai Jack nélkül, hiszen ő a...
  • Rencsike: Igazad van akko nem kell meg nézni.Én sem értem az ijeneket…👍
  • Népszerű bejegyzések