péntek, július 21, 2017
Címkék Ezekkel megcímkézve: "rövid"

Címke: rövid

Az új Micimackó mozifilmmel együtt kerül bemutatásra ez év júliusában a Walt Disney kézzel rajzolt animációs rövidfilmje, a The Ballad of Nessie. A rajzfilm a Loch Ness-i szörnylányról, Nessie-ről szól, aki legjobb barátjával, az életre kelt gumikacsával, MacQuack-kel épp egy kis mocsárban élnek. Amikor feltűnik a kapzsi üzletember, MacFroogle, aki egy mini-golf pályát akar létesíteni a mocsár területén, Nessienek kell megvédenie otthonát.

Egy normál mozis és egy rövidített változat - 1 perc - érkezett a 2011. március 17-én moziba kerülő A Föld inváziója – Csata: Los Angeles-hez. Utóbbi végén kiderül a film korhatár besorolása is: PG-13-at kapott, azaz nyugodtan megnézhetik a tinédzserek is. Hivatalos szinopszis: 1942. február 25-én százezer ember látott valami megmagyarázhatatlant Los Angeles fölött. Az amerikai hadsereg ezernégyszáz légelhárító lövedéket lőtt ki a különös jelenségre, de eredmény nélkül. Ez volt az első találkozás. Nem tudtuk, miért jöttek. Mostanáig. Először az a tengerészgyalogos-egység sem tudja, mi a feladata, amelyiket Nantz őrmester (Aaron Eckhart) vezetésével L.A.-be vezényelnek...

Az eddigi legrövidebb The Expendables trailer nem a filmre, hanem a hétköznapinak semmiképp sem mondható szereplőgárdára fókuszál, egyenként felvillantva az akciófilm-legendákat: Sylvester Stallone, Bruce Willis, Jason Statham, Jet Li, Mickey Rourke, Dolph Lundgren, Steve Austin, Randy Couture és Terry Crews. (Eric Roberts-et aljas módon kifelejtették a felsorolásból) Magyar címe még nincs Stallone új akciófilmjének, a magyar bemutató viszont ki lett tűzve: 2010. augusztus 19., a nemzetközi premier hetében.
- Hirdetés -

Közösségi oldalak

15,949RajongókTetszik
1,285Feliratkozó+1
245KövetőKövetés
22,428FeliratkozóFeliratkozás
Hirdetés
  • Captain: A pénz miatt fontos az idő. A % okat már nem tudom, de azt igen,h a...
  • 5.: Ezt az első hétvégét sosem értettem, én egész biztos mindkét filmet...
  • sfefe: Hat igen a regieket vinnem tovabb…. Plane az Atlantist abban...
  • Orkiman: Szórakoztató alkotás lett belőle, kissé túlzóan sok a poénos elem....
  • Captain: Hát az első nagyon gyenge film volt, max csak a látvány volt...
  • eccpecckimehecc: Most komolyan szidjátok Seagalt, hogy milyen szar színész?...